Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Maya-chan → OdyMonaxos
Α, έτσι. Μπράβο στη γατούλα, να φέρνει τιμή στο όνομα! Αν και τόσο hardcore εγώ δεν είμαι. :P
Εσένα πως σε λένε κανονικά?
Ναι, Κρήτη, μηχανικός υπολογιστών στα Χανιά. Κι επειδή κι αυτό δεν είναι μικρή απόσταση από το σπίτι, σε καταλαβαίνω καλύτερα από όσο νομίζεις στο θέμα της απαγορευμένης λέξης. ;)
Ιαν 30 2012 14:31
OdyMonaxos → Maya-chan
Μάγια λένε τη γάτα ενός φίλου μου. Μιλάμε για ένα απίστευτο δαίμονα :P
Αναρρίχηση στο ψηλότερο σημείο της κουζίνας με 3 4 άλματα χωρίς καν δt.
Διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Σπρώχνει κάτω οτιδήποτε φωτογραφία-διακοσμητικό-αντικείμενο δεν της αρέσει.
Δεν πολυσυγκρατεί τα νύχια της όταν πας να παίξεις μαζί της (ή αλλιώς σου κάνει το χέρι σταυρόλεξο)
Και, έχει πέσει 3 ή 4 φορές από τον 5ο όροφο.
Καταλαβαίνεις γιατί γελάω :P
Κρήτη σπουδάζεις; Τι αντικείμενο;
Ιαν 30 2012 14:11
Maya-chan → OdyMonaxos
Ω ναι! Κατεβάζω να τα πάρω μαζί μου όταν γυρίσω Κρήτη και αρχίζω σύντομα. ;) [URL="http://onemillionthankyou.com/"]Thank you![/URL]
Και ναι, Μάγια με λένε και κανονικά. ^^
Ιαν 30 2012 14:00
OdyMonaxos → Maya-chan
Λοιπόν Μάγια, επειδή δεν μου αρέσει το σκορποτράγουδο θα σ' εξαναγκάσω να ακούσεις ολόκληρα άλμπουμ. Θα σου πετάξω 10 τραγουδάκια με το φτυάρι και θα σε εξαναγκάσω να ακούσεις τα άλμπουμ για να βρεις τα περισσότερα διαμάντια.
Ogre battle, για χαωτικές επικές καταστάσεις
Old-fashioned lover boy, vaudeville καταστάσεις
Misfire
We are the champions, συγκινητικός ύμνος
Stone cold crazy, πραγματικά τρελό
Bring back that Leroy Brown, πανηγυρτζίδικο
Death on two legs, αβυσσαλέο μίσος
Killer Queen, πολύ στυλάκι
Teo torriate, αν και προσωπικά δεν μου αρέσει το ρεφραίν στα Ιαπωνικά
The prophet's song, επικό
Ή καλύτερα στρώσου και άκουσε τα άλμουμ:
Queen II
Sheer heart attack
A night in the Opera
A day at the races
Στρώσου!!!
Μάγια σε λένε; Πες μου πως σε λένε έτσι να πεθάνω στο γέλιο!!!!
Ιαν 29 2012 17:05
Maya-chan → OdyMonaxos
Για Queen λέμε τώρα. Τραγούδι κυρίως, εκός αν υπάρχει κάποιο album που είναι τόσο καλό που να πάνε όλα τα τραγούδια για recommendations. ^^
Ιαν 29 2012 15:11
OdyMonaxos → Maya-chan
Ποιο ν' ακούσεις μετά; Τραγούδι, άλμπουμ, συγκρότημα; Τι όρεξη έχεις;
Ιαν 29 2012 15:03
Maya-chan → OdyMonaxos
Μα γιατί??? Εγώ το πήρα ως μια άλλη απόδειξη για το πόσο γαμάτοι είναι οι Queen.
Και μιας και το ακούς, δώσε και καμιά πρόταση για το πιο να ακούσω μετά. Και θα συμφωνήσω για το παστίτσιο. :P
Ιαν 28 2012 14:30
OdyMonaxos → Maya-chan
Θέλω και 2ο παστίτσιο για αποζημείωση. Βίασες στην Τρύπα το αγαπημένο μου αυτές τις μέρες συγκρότημα.
Ιαν 28 2012 13:27
Maya-chan → Napster
Τρελάθηκα με το avatar βασικά. Μου θυμίζει διάφορα που έχω δει με samurai αλλά δε μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς.
Thanks a bunch. ^^
Ιαν 27 2012 20:01
Napster → Maya-chan
Χεχ...τόσο πολύ σου άρεσε το setάκι μου? :3
Φχαριστώ, και το δικό σου είναι πολύ ωραίο, ειδικά η sig.
Υ.Γ. Kudos που έγινες mod.
Υ.Γ. #2 Άντε, έδωσα στο post σου το πρώτο μου rep.
Ιαν 26 2012 15:19
Maya-chan → OdyMonaxos
Άντε και τρόμαξα! Έχω και κάτι αιώνες να φάω λαζάνια και δεν τα αναγνωρίζω πλέον. XD
Ε, καλά για να σου ξεπληρώσω την παρεξήγηση, δώσε μου διεύθυνση και θα σου στείλω ένα μεγάλο ταψί. :P
Ιαν 26 2012 13:22

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται