Jump to content

Community Status Updates

Photo

Night Wizard SealMaya-chan

Κρήτη πέρασες τελικά; Σε ποια σχολή; Δεν είμαι από το Μαρούσι, απλά κατοικώ. :P
Feb 01 2012 23:34
Photo

Maya-chanNight Wizard Seal

Μια χαρά είναι κι έτσι. XD Πόλι και τα λοιπά είναι κλασικά φαίνεται. Κι έναν παλιό συμμαθητή με παρόμοιο όνομα έτσι τον φώναζαν. :P Κι εσύ από κει? Εγώ μένω Κρήτη τώρα αλλά κάποα φορά που θα πάω σπίτι μου, μετά χαράς να κανονίσουμε. :)
Feb 01 2012 23:26
Photo

Night Wizard SealMaya-chan

Εμένα έτσι με αρέσει 8D Αλλά έχεις δίκιο. Οι περισσότεροι δε με φωνάζουν ποτέ έτσι. Πολ, Πόλι, Ρούκο, Πολούκο(λες και είμαι σκυλί) και άλλα [B]πολλά[/B], αλλά δεν είναι πρέπον να τα εκθέσω τώρα :hahaha: Btw, έμαθα ότι μένετε Μαρούσι από τον αδερφό σου. Εν εύθετω χρόνω να κανονίσουμε καμιά βολτίτσα, να τα πούμε :)
Feb 01 2012 23:19
Photo

Maya-chanNight Wizard Seal

"Πολύδωρε" ακούγεται πολύ επίσημο. Δε στο κόβουνε irl? :P
Feb 01 2012 23:12
Photo

OdyMonaxos → Maya-chan

Όχι. Έβαζα κι απ αυτό παλιά. βαριά είναι με κρεατόζουμο
Jan 31 2012 23:20
Photo

Maya-chan → OdyMonaxos

Η βαριά είναι με ταμπάσκο και βάλε?
Jan 31 2012 23:19
Photo

OdyMonaxos → Maya-chan

Προτιμώ την ούλτρα λάιτ εκδοχή. Με πιπέρι.
Jan 31 2012 23:09
Photo

Maya-chan → OdyMonaxos

Ε, μακαρόνι είναι. Πίστεψέ με, το κρέας δίνει άλλη γεύση στο ζουμί. Και με λίγο (πολύ) λεμόνι μέσα στη σούπα γίνεται όνειρο. Βέβαια σπίτι μου αυτό το έχουμε για γιορτινό φαγητό κυρίως.
Jan 31 2012 23:04
Photo

OdyMonaxos → Maya-chan

Φιδέ; Μόνο όταν ήμουν άρρωστος, αλλά κάνει τις αρρώστιες κομμάτι απολαυστικές. Καλύτερα από κότα και λαχανικά το ζουμί, όχι κρέας.
Jan 31 2012 22:59
Photo

Maya-chan → OdyMonaxos

Για να το συζητάω τόσο τι νομίζεις? :P Αν και το ζουμί από κρέας με φιδέ με βάζει σε δίλημμα. <3
Jan 31 2012 22:56
Photo

OdyMonaxos → Maya-chan

Το παστίτσιο είναι ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΙ. Προφανώς και πρέπει να το σκέφτομαι. Αγαπημένο φαΐ;
Jan 30 2012 15:46
Photo

Maya-chan → OdyMonaxos

ΟΚ, καλή όρεξη. Κι αφού είσαι Μόναχο, με τόσα λουκάνικα και αλλαντικά, ούτε που θα έπρεπε να το σκέφτεσαι το παστίτσιο. :P
Jan 30 2012 15:00
Photo

OdyMonaxos → Maya-chan

Μπάι μπάι, παώ στοι φοιτητικό εστιατόριο :P Καλές μαγειρικές!!
Jan 30 2012 14:53
Photo

Maya-chan → OdyMonaxos

Δεν έχει καμιά καλή κοντά μου. Γι αυτό θέλω να φτιάξω. Ένα ταψί, βρασμένα μακαρόνια, κιμάς και μπεσαμέλ έτοιμα, τα στρώνεις το ένα πάνω στο άλλο και ψήσιμο. Πόσο μπορεί να το καταστρέψω πια?
Jan 30 2012 14:47
Photo

OdyMonaxos → Maya-chan

Χάρηκα!! Οδυσσέα με λένε. Αθήνα έμενες; Καλό κουράγιο κάτω, και αν θες παστίτσιο πήγαινε σε καμιά ταβέρνα :P Εσύ μπορείς.
Jan 30 2012 14:40