Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Maya-chan → Fallen_Mpougatsa
Χαίρομαι να φτιάχνω το κέφι του κόσμου. :P
Να το λέμε, θα έχουμε δίκιο. XD Νομίζω ότι το να έχεις επί ένα χρόνο μέσα σου ανθρωποφάγα σκουλήκια για να σώσεις την κόρη της γυναίκας που αγαπάς μάταια αρκεί για να βγεις woobie της δεκαετίας.
Ιαν 16 2012 23:24
Fallen_Mpougatsa → Maya-chan
[QUOTE=Maya-chan]Οι άλλοι είναι άντρες βαριοί, μελαγχολικοί κι αδίστακτοι, which is fine, I guess. Συμπαθώ μέχρι στιγμής τον Kariya γιατί είναι μεγάλος φουκαράς.[/QUOTE]
Αυτό το post μου συμπλήρωσε μια καλή μέρα. Το κερασάκι στην τούρτα. Ξέρεις βέβαια ότι αυτό τώρα τραβάει να λέμε "όχι για μένα, για τον φουκαριάρη τον Kariya" έτσι?
Ιαν 16 2012 22:20
Maya-chan → Kalamaris
[QUOTE]Τωρα παω απο horror μερια με necronomicon.Tο [B]the Stand[/B] του stephen king ειναι καλο?[/QUOTE]
Πρέπει να αρχίσω να βάζω φόρο στα βιβλία μου, μου φαίνεται. Τ__Τ
Ιαν 09 2012 19:36
Kenny → Maya-chan
Αλήθεια, Punpun v09 διάβασες; Αυτό το manga όσο πάει γίνεται πιο ψυχοπλακωτικό. T__T
Δεκ 15 2011 13:04
iristella → Maya-chan
A μια χαρούλα. XD Go team Reinhard!
Σε εκανα accept οπότε I am bound to drop by often. ^^
Νοέ 19 2011 23:04
Maya-chan → iristella
Ε ναι, είναι και [URL="http://img.photobucket.com/albums/v350/kurogin/106.jpg"]σχεδόν επίσημη[/URL] η σχέση τους. :P Αν σου αρέσουν κι όλας θα έχεις κάτι να χαίρεσαι να βλέπεις. ^^
Καλό ξεκίνημα πάντως. Μιας και το βλέπεις τώρα, πέρνα να πεις καμιά εντύπωση που και που. Σε έκανα add στο msn.
Νοέ 18 2011 08:37
iristella → Maya-chan
Ε να πώς να το πω.... Έπιασα κάτι vibes. Mία που ήταν ένα μυαλό μία φωνή, άλλη μία που κοιταζόντουσαν βαθιά μέσα στα μάτια. Δεν θέλω και πολύ να καταλάβω who is who in that movie. XD
Νοέ 17 2011 23:39
Maya-chan → iristella
Οχοχο, αναρωτιέμαι γιατί το λες. :kakaka: Κάτσε να δεις και τον Reinhard ξαπλωμένο στην πολυθρόνα να χαϊδεύει το μαλλάκι του Sieg. ^^
Νοέ 17 2011 23:03
iristella → Maya-chan
Ξεκίνησα όπως μου είπες και είμαι κανά 15λεπτο στην πρώτη ταινία. Let me guess το ζευγάρι για το οποίο μου μίλαγες στο Golden Wings είναι ο Reinhard με τον Siegfried έτσι?
Νοέ 17 2011 18:29
-
pc_magas
Τι αρχίζω?
Ιούλ 17 2012 15:19

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται