Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
GkLoc → anime-dono
Λοιπον,Ναι,και εγω εχω αυτην την επιθυμια!!!
Μιας και ειναι ο Light αγαπημενος μου,γινομαι και εγω παρανοικος!!!
btw,το the melanholy of Haruhi Suzumiya απο που το κατεβαζεις???
Thanks,see ya!
Ιούλ 22 2008 20:59
anime-dono → GkLoc
Α οσο για το death note το ειχα δει τα χριστουγεννα (αλλοι λεγαν τα καλαντα και εγω εβλεπα death note)και ειχα μπει σε ενα κλιμα να θελω να σκοτωσω δεν ξερω αν το επαθες και εσυ αλλα οι περισοτεροι που ρωταω το εχουν βιωσει με αυτο το anime
Ιούλ 22 2008 20:09
anime-dono → GkLoc
Αν μπορουσα να τα κατεβασω ποιο γρηγορα θα ειχα δει μεχρι το 100+ αλλα κανω κρατη μην ξεμεινω και δεν εχω να δω.Κατεβαζω και το fruits basket τωρα και μπορει να κανω κανενα διαλειμα στο one piece (δυσκολο) και σκεφτομαι να φταιξω ενα amv one piece εμπνευσμενος απο το amv hell αλλα βαριεμε θελει πολυ δουλεια.Αυτα για τωρα
Ιούλ 22 2008 20:05
GkLoc → anime-dono
Ηι ρε,στο 60 Κιολας?????
Μπραβο ρε,Τρελη πορωση ετσι???
Εγω παλι τωρα εχω ποροθει με Death Note,και βλεπω ασταματητα,Ειναι Θεικο Το Anime!!
Αααχ,Τι αλλα???
Ργω παντως τιποτα καινουργιο!!!
Ιούλ 22 2008 19:55
anime-dono → GkLoc
Για τι γινεται. Εξαιτιας του one piece δεν εχω χρονο ουτε να μπω στο site , μπηκα να κοιταξω κατι και ειπα να πω ενα hi .by the way ειμαι στο 60 και εχω κατεβασει μεχρι το 90. Εχω πολυ δρομο μπροστα μου αλλα κανω υπομονη. see ya
Ιούλ 22 2008 19:45
GkLoc → anime-dono
Xε,Χε,Εβαλες Τον Baka Luffy ε???
Μηπως αυτο σημαινει θες να γινεις Captain??
πλακα κανω,Παντως πολυ φαση το Avatar!!
Ιούλ 19 2008 13:19
iristella → anime-dono
Χεχε!!!! Ετσι ετσι!!! Πηγαινε και στο αναλογο Poll να ψηφισεις γιατι οι Misa lovers μας εχουν παρει φαλαγγι (αν και στα post τους αναγκασα να παραδοθουν και να ζητησουν ελεος)...... School Rumble δεν εχω δει ακομη αλλα το εχω στα υποψιν. Παλευω να τελειωσω 2-3 anime αυτην την εβδομαδα και απο εκει και περα το ξανασυζηταω,
Ιούλ 19 2008 13:09
anime-dono → iristella
Ειναι πολυ baka και δεν την πηγαινα και πολυ.By the way εχεις δει scool rumble?
Ιούλ 19 2008 13:05
iristella → anime-dono
Lol...... την εχει αυτην την επιδραση... Γι αυτο το λατρεψα!!! Light fan Κι εσυ ε απο οτι μου λες....... Ελπιζω μονο να μην συμπαθουσες την Misa.....ΧDDDDDD
Ιούλ 19 2008 12:36
anime-dono → iristella
Ναι το ειχα δειι πριν ενα χρονο. Και κοντεψα να γινω ψυχακιας killer με ολο το mood που επικρατει στο anime.
Ιούλ 19 2008 12:34
Umi no Ossan → anime-dono
Thanks για το request !!!! Ελπιζω να περασεις καλα στο OP group !!!!!
Ιούλ 19 2008 12:26
iristella → anime-dono
Μονιμως ειμαι σε φαση Death Note...... Εχουν πεσει συζητησεις και συζητησεις πανω στο θεμα και προσπαθω να προσελκυω νεο κοσμο στο anime αυτο. Nα υποθεσω οτι το εχεις δει??????
Οσο για το bleach και εγω το εχω σταματησει με τα Fillers to anime αλλα το Manga το διαβαζω φανατικα......ειναι σε παρα πολυ καλο σημειο.
Ιούλ 19 2008 12:26
anime-dono → iristella
Δεν λεω μου αρεσει αλλα απο τοτε που αρχισαν τα fillers το εχω σταματησει τουλαχιστων μεχρι να επιστρεψει στο κανονικο σεναριο .Απο οτι βλεπω εσυ εισαι σε φαση death note!
Ιούλ 19 2008 12:21
iristella → anime-dono
Οhayo!!!!! Thanks για τo request!!!! Eιδα οτι σου αρεσει και το bleach οποτε αν θες περνα και απο το αντιστοιχο social group........
Ιούλ 19 2008 12:17

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται