Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Animefrick → anime-dono
Το power stone δεν το έχω κατεβάσει ακόμα αλλα δεν είναι δύσκολο να το βρεις! το γρουπ που το έχει φτιάξει είναι γνωστό αλλά ίσως χριαστεί να κατέβει απο IRC... Ψαξτο όμως και στο btjunkie.org ή στο isohunt.com (το μόνο πρόβλημα είναι ότι υπάρχει μόνο με αγγλικά audio δεν παίζει αν το βρεις ιαπωνικά!!!!)
Οκτ 27 2008 00:17
Adventurer → anime-dono
Μα κοιταω το ποστ, κοιταω τα προηγουμενα, λεω "μα τι δεν παει καλα εδω" , μετα νομιζα οτι εκανες το ποστ σε λαθος αλυσιδα, δεν κολλαει, μετα νομιζα οτι σου τα εστειλε και ηρθαν κιολας, δεν κολλαει, μετα νομιζα οτι μπερδευτηκες και πηγες να της στειλεις το Wolf's Rain για να στο ξαναστειλει αυτη (τοτε εκανα τα edit) , δεν κολλαει, ε με μπερδεψατε κανονικα:Crying2: Καλα τουλαχιστον που εκανες quote το αρχικο μου ποστ και ηξερα τι εγραψα :P Πλακα δεν εχει το ποσο μικρος ειναι ο κοσμος παντως; (στο γεγονος οτι ξεκαρφωτα βρεθηκατε και γειτονες αναφερομαι)
Και εχεις δικιο για το τελευταιο... you mess with the best, you end up like the rest:smokingg:
Οκτ 26 2008 22:30
anime-dono → Adventurer
Καλά για πότε πέσαν οι απαντήσεις στο thread :hahaha: (και πόσες φόρες έκανες edit what you said:hahaha:). Anyway τα DVD όπως είπα και στο thread τα πήρα χτες λόγο του ότι με την Camus είμαστε γειτονάκια απλός το ανακαλύψαμε όταν αλλάξαμε στοιχειά. Επίσης να σε καθησυχάσω από τώρα για το μέλλον, I don't do mistakes with adn :tensai: because there are some things that's better not to mess around with:orly:
Οκτ 26 2008 22:09
GkLoc → anime-dono
OMG ρε,πως εφτιαξες το profil σου?βαλανε τετοια λειτουργια???
Τεσπα,εδω θα βρεις το volume 31 και μεχρι το Chapter 297,τοσα εχουν βγει μεχρι τωρα...το 298 θα βγει σε λιγες μερες subαρισμενο...
[url=http://www.animea.net/forums/f26/berserk-all-volumes-up-date-mu-21211/]Berserk all volumes up to date [MU] - Forums[/url]
Οκτ 24 2008 17:38
anime-dono → GkLoc
:hmmm:να σου πω ξες κάνα link για το Berserk manga γιατί εχω μέχρι το vol.30 και θέλω και τα υπόλοιπα.
Οκτ 24 2008 17:35
Casshern → anime-dono
φιλος εχει τρελη δυναμη να ξερεις:burningbe3:, αντε κ καλη αρχη:smokingg:
Οκτ 24 2008 10:42
Noitora → anime-dono
αχα..θα το εχω κατα νου.
και γω αλλαζω ολο την pic δεν ξερω τι να βαλω..
θα αφησω για τωρα τον kiba τον lonely wolf γιατι πρεπει να φυγω..
τα λεμε:byejg9:
thnx για την βοηθεια και παλι.
Οκτ 21 2008 18:00
anime-dono → Noitora
Αρκετά αν και το ενδιαφέρον μειώνετε σε κάποια σημεία οι μάχες και το story είναι πολύ καλά.
Also about the pic i am going to change again επειδή δεν μου αρέσουν:p
Οκτ 21 2008 17:58
Noitora → anime-dono
ευχαριστω για την βοηθεια..
απο οτι καταλαβα απο την pic εχεις δει το samurai 7(?)
αξιζει?
Οκτ 21 2008 17:27
anime-dono → Noitora
Oh gomen νομιζα οτι ρωταγες για sig , τωρα καταλαβα οτι ρωταγες για profile pic. Anyway βλεπω οτι το βρηκες και για να βαλεις μηνυμα κατω απο το name σου πηγαινε edit detais.
Οκτ 21 2008 17:00

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται