Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Camus → anime-dono
No worries… Είμαι σίγουρη πως κάτι θα γίνει και τα Χριστούγεννα!!!:wis:
Θα το παίξω λίγο ενήλικας τώρα…:tensai: [B]u focus on your studies!!!!!!!![/B]
Νοέ 02 2008 12:45
anime-dono → Camus
Κοίτα θα προσπαθήσω άλλα δεν το βλέπω γιατί είχαμε κατάληψη 2 εβδομάδες μέχρι και πριν 1+1/2 βδομάδα και τώρα τρέχουμε λιγάκι στο σχολείο για να βγει η ύλη να αρχίσουμε επαναλήψεις . Μακάρι να γίνει και τίποτα τα Χριστούγεννα να μπορέσω να έρθω γιατί μόνο τότε προβλέπετε να μπορώ.
Νοέ 02 2008 12:23
Camus → anime-dono
Ummm… Καταλαβαίνω τι λες… Αλλά είναι στις 15 Νοεμβρίου που είναι Σάββατο!!!
Anyway u know best!!! :P
Νοέ 02 2008 12:18
anime-dono → Camus
Δυστυχώς όχι :uhh: και γενικά για φέτος δεν προβλέπονται πολλά λόγο του ότι πάω Γ' Λυκείου και ... καταλαβαίνεις, ειδικά τώρα που αρχίζουμε και τα διαγωνίσματα άσε. Άλλα από του χρόνου που θα ξεμπερδέψω με το school όλα θα αλλάξουν. Το μόνο μου παράπονο είναι ότι βρήκα αυτό το forum εδώ και 6+μήνες , αν το είχα βρει κάνα 2 χρονιά πριν τα πράγματα θα ήταν πιο ωραία ειδικά αν πήγαινα Α λυκείου που δεν με ένοιαζε για τίποτα :Blissfull:
Νοέ 02 2008 11:56
Camus → anime-dono
Goodmorning...
Nαι… τελικά έχει πλάκα!!!
Όλο σε ξένα forum είμαι, οπότε this is awesome!!!!!!! Θα έρθεις στο meeting στη Νέα Σμύρνη????
Νοέ 02 2008 11:48
anime-dono → Camus
Μέρα πως πάει :drink: Ι see that you already become a regular of the forum and thats good :joyful:
Νοέ 02 2008 11:30
Camus → anime-dono
Το τελευταίο σου post στο [B]The Black Hole[/B] είναι όλα τα λεφτά!!!!!
Νοέ 01 2008 18:55
Camus → anime-dono
Hehehehehe...
Καλό!!!! Εγώ το έχω ρίξει στη ζωγραφική μέχρι να φύγω!!!!! :P
Νοέ 01 2008 12:50
Camus → anime-dono
Καλημέραααα...
Είμαι στη δουλειά και βαριέμαι!!!!!!! hehehehehe
U ok???
Νοέ 01 2008 12:34
anime-dono → AquaLayzeR
Μπα... :uhh: btw i cant log in msn so... 2x:uhh: Dns problems :nanana:
Οκτ 31 2008 23:32

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται