Jump to content

Community Status Updates

Photo

sickdrummer → anime-dono

Thanks που με δεχτηκες για φιλο.Και εσυ οποτε θες για οποιαδηποτε βοηθεια πες μου
Nov 16 2008 16:29
Photo

anime-dono → sickdrummer

Ηι thanks για το friend req. Άμα θες κάποια βοήθεια η anything γενικά just ask [I]don't hesitate.[/I]
Nov 16 2008 16:24
Photo

Camus → anime-dono

Hehehehehe… True, but I must say that I liked the ice-cream part most!!!!:hahaha:
Nov 16 2008 16:10
Photo

anime-dono → Camus

[crying mode on]:nanana: Hidoi. How could you . Do you want to make me feel like killing my self cause I didn't come? :unlucky:[crying mode off] :canthelp:Well there will be other opportunities and i am still young so i dont realy mind :drink:.
Nov 16 2008 16:00
Photo

Camus → anime-dono

Έχασες που δεν ήρθες!!!! Ήταν AWESOME!!!!!!!!!!!!!!
Nov 16 2008 15:50
Photo

Xa0s → anime-dono

Δουλεια δουλεια, συναυλιεσ κ αλκοολ.Γιατι τωρα πια μονο το αλκοολ μασ ελμεινε ωσ λυση στη οικονομικη κριση...
Nov 16 2008 15:36
Photo

anime-dono → Xa0s

Εννοείται, τώρα τελευταία μάλιστα βλέπω πολύ πράμα .(αν και εχω και διάβασμα γιατί γράφουμε ,άλλα όλα οκ) Εσύ πως πας???
Nov 16 2008 15:19
Photo

Xa0s → anime-dono

Τι λεει αγορι?Καλα? Τριημερακι , ξεκουρασι κ Anime?
Nov 16 2008 15:04
Photo

Camus → anime-dono

Ummm… Τι μου θύμησες τώρα!!!! :hahaha: Το μόνο που μου λείπει από το Λύκειο πλέον είναι οι πλάκες που έκανα στους καθηγητές!!!!!!!!! :wis: Anyway… καλό κουράγιο!!! Θα σου πω εντυπώσεις!!!!Hehehe…
Nov 13 2008 21:49
Photo

anime-dono → Camus

Δυστυχώς όχι μιας και αρχίσαμε και τα διαγωνίσματα τώρα η κατάσταση είναι ...:uhh:. Το χειρότερο είναι ότι εξ'αίτιας της κατάληψης γράφουμε πολλά μαζί, αφού για να δω ανιμε θα πρέπει να το δω αργά το βράδυ και επειδή είμαι :deadga6: από το διάβασμα δεν μπορώ να δω πάνω από 2 επ. Μέχρι και την Δεύτερα που έλεγα θα καθόμουν κάνουμε μάθημα 3 ώρες οπότε δεν... (σκέφτηκα πολλές φορές να σκοτώσω τον καθηγητή μέσα στο μάθημα γιατί δεν άντεχα :nanana: αλλά δεν το εχω κάνει ακόμα). Πάλι καλά που δεν γράφω και τίποτα αύριο και χαλάρωσα λιγάκι σήμερα.
Nov 13 2008 21:38
Photo

Camus → anime-dono

Hehehehehe… και γω, πάλι καλά που έχω το PSP στη δουλειά και βλέπω κάνα anime να περνάει η ώρα… Θα έρθεις το Σάββατο????
Nov 13 2008 21:28
Photo

anime-dono → Camus

Καλά ,εκμεταλλεύτηκα την απουσία του anime//gr και είδα κάποιες σειρές που είχα βάλει στο μάτι καιρό τώρα:kill4u:, επίσης διανύω τις πιο βαρετές μέρες της ζωής μου στο σχολείο:dazed: (πάλι καλά που εχω το media player :hehehe:).
Nov 13 2008 21:19
Photo

Camus → anime-dono

Καλά… κούραση και βαρεμάρα!!!! Εσύ???
Nov 13 2008 21:13
Photo

anime-dono → Camus

Hi [I]sashiburi πως πάει? [/I]
Nov 13 2008 21:06
Photo

Camus → anime-dono

Hello... :joyful: