Jump to content

Community Status Updates

Photo

amaya3 → jimmare

arigatou για το friend request^^
Sep 02 2008 04:04
Photo

jimmare → ayzolone

Kανεις ωραια σχεδια και μ'αρεσει ειδικα αυτο με τη καρδια...Αλλα αυτο με τον sasuke...ειναι λιγο ασχημο.Αλλα μην ανυσηχεις γτ ολα τα υπολοιπα σχεδια ειναι ωραια!!!
Sep 01 2008 22:37
Photo

jimmare → Hikari-sama

Μολις κοιταξα την ηλικια σου...Επιτελους,να και καποιος που εχει την ιδια ηλικια με εμενα(απο τους λιγους επειδη δεν εισαι μονο εσυ...:kakaka: )
Sep 01 2008 22:23
Photo

jimmare → Kenny

Δεν λεω οτι δεν ξερω το Tengen Toppa Gurren Lagan ή οτι δεν το εχω δει...Απλα εννοω οτι θελω λινκ για να κατεβασω μερικα eps ακομα!
Sep 01 2008 21:39
Photo

jimmare → endless_inspiration

Αρκετα και χρησιμα!!!Ξερω να κανω fansubbing(ακυρο)με: aegisub,MEgui Οσο για animation...λιγα πραγματα αλλα καλα... Photoshop(δεν το εχω στο pc.Οταν ειχαμε παει διακοπες,ειχα πετυχει ενα με photoshop.Καθησαμε ενα μηνα εκει και ελιωσα για να το μαθω.Ομως χρησημοποιω τωρα gimp ως αντικαταστατη!(ξερω οτι δεν σε ενδιαφερουν αλλα δεν πειραζει:kakaka: )) Κατι αλλο οχι,μιας και ειναι πολυ δυσκολο...Σιγα σιγα μαθαινω αλλα τωρα που αρχιζουν τα σχολεια...δεν θα προλαβαινω με τπτ :( :( Αλλα τα χριστουγεννα θα παρω laptop(με πολυ μεγαλη δαπανη χρηματων...απο το χαρτζιλικι)και ετσι θα ειμαι μια χαρα :)
Sep 01 2008 15:12
Photo

endless_inspiration → jimmare

ξεχυλιζεις απο αισιοδοξια .............. μπραβο!!!!! ξερεις τιποτα απο animation τουλαχιστον;;;
Sep 01 2008 14:57
Photo

jimmare → nookie

Xαχα καλο...Αντε να το αφησω... EDIT:Ωπα...τι avatar ειναι αυτο?Πολυ καλη φαση!!!
Sep 01 2008 14:55
Photo

jimmare → endless_inspiration

Εμα τι?Αμα γινω animator...(ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!)και φτιαξω ενα anime,θα λεει στην αρχη: productor-jimmare ή animetor-jimmare Θα λενε ολοι(αμα δεν με ξερουν):Ποιος το εφτιαξε αυτο?Ουτε που τον ξερω...Ασε καλυτερα να μην το δω(το anime) Ενω αμα με ξερουν,θα λενε:Ο jimmare το εφτιαξε?Πωπω γουσταρω!!!Θα κατσω να το δω Οσο για το αν θα ειναι καλο ή οχι θα το μαθουμε στο μελλον...και απο το ταλεντο μου!!!:kakaka:
Sep 01 2008 14:53
Photo

nookie → jimmare

Ασε το να μπει στο τοτε ρε μαν!!! Το πολυ πολυ ο Dante να κανει παραγγελια στα φαγητα!! ;)
Sep 01 2008 14:53
Photo

jimmare → nookie

Eπισης για τους φιλους ηθελα να γραψω αυτο: [B]JIMMARE:300...friends!!!(not spartans)Tonight,we dine,in...anime//gr!!! [/B](μολις διαβαζεις το μηνυμα,διεγραψε το.Αμα το παρει χαμπαρι ο dante...:nanana::nanana:θα το βαλει στο hall of fame:hahaha::hahaha::hahaha:) *Μην το διαγραψεις...Απλα να μην το παρει χαμπαρι ο dante.:deadga6::deadga6:
Sep 01 2008 14:48
Photo

endless_inspiration → jimmare

αααααααααααααααααα............... δηλαδη θες να σε ξερουν ολοι ε;;;; τι να πω.....;;;;;;;;;;
Sep 01 2008 14:27
Photo

jimmare → nookie

Δεν ειμαι καπετανιος,shinobi ειμαι αλλα τεσπα...Αμα θελω εγω καποιον,tον βρισκω(συγκεκριμενα νεο φιλο για friend request)!:hahaha::bike::drink:
Sep 01 2008 14:04
Photo

nookie → jimmare

Που με πετυχες ρε καπιταν? Ξεπερασες τους 300 φιλους παντως ;D
Sep 01 2008 12:21
Photo

Asarkos → jimmare

haha! alla prospa8eis na to stroggilopoihseis e? ;P
Sep 01 2008 12:04
Photo

jimmare → Kenny

(πειστικος τροπος νουμερο 1 για να σε κανει καποιος friend(δλδ accept)...) Ειναι η τυχερη σου μερα...Οποιος σου εχει κανει δυο μερες πριν(εγω)friend request,να κανεις accept επειδη θα σου φερει μεγαλη τυχη! (πειστικος τροπος νουμερο 2) Κανε με accept για να εχω 303 φιλους...(συμβολικος αριθμος!):kakaka: :kakaka:
Sep 01 2008 10:10