Community Status Updates
jimmare → Hikari-sama
Και εσυ system???Αγαπημενο τραγουδι???Εμενα lonely day και attack...Α και psycho!
Εμεις στις καταληψεις δεν εχουμε προβλημα για να τις κανουμε αλλα...για να τις κρατησουμε!!!Ερχονται μαναδες και αλλοι (...) καθηγητες και μας βγαζουν εξω.:( :( Αλλα βοηθαει και το Λυκειο και ετσι ειμαστε για καμια εβδομαδα χωρις μαθημα. :)
*(...)=βρισια=μακακες
Sep 02 2008 14:44
Hikari-sama → jimmare
Καλοί είναι οι System,δεν μπορώ να πω. Και οι δικοι μας θέλανε κατάληψη (όχι για κανένα σοβαρό λόγο, απλά θέλανε να χάσουν μάθημα), αλλά τους την είχαν στημμένη οι καθηγητές, οπότε...
Sep 02 2008 14:36
jimmare → gexion
Γτ εμενα???Το ιδιο πραγμα με εσενα...
Σου μιλανε,σε πεταεο εξω
Πας να μιλησεις,σε πεταει εξω
πας να γραψεις κατι,σε πεταει εξω
τη κατασταση ειναι αυτη???Τεσπα,εγω τωρα πηρα φορα και θα φτιαξω και ενα με jiraya!
Sep 02 2008 14:35
jimmare → Hikari-sama
Καλομοιριο???Μα δεν μπορουν να βαλουν καλυτερα ονοματα???Εγω με ενα φιλο μου απο το τεταρτο(οχι γλυφαδας),λεγαμε να βγαλουν το 4ο
''System of A down''
επειδη οι περισσοτεροι εκει μεσα ακουν system(οχι οτι εγω δεν ακουω...)Εγω θελω να κανουν τα ονοματα πραγματικοτητα και να κανει το λυκειο καταληψη για δυο εβδομαδες!!!Αλλα που τετοια τυχη?
Sep 02 2008 14:32
Hikari-sama → jimmare
Δεν έχουν κι άδικο...Ακούς εκεί, Απολλωνία Δέλτα...Έλεος !!Το δικό μας έλεγαν πως θα το βγάλουν "Καλομοίρειο" και δεν νομίζω πως έχει σχέση με την Καλομοίρα που βγήκε 3η:hahaha:
Sep 02 2008 14:21
jimmare → Hikari-sama
Γουσταρω!!!Μπορει καμια μερα να περασω μια βολτιτσα απο εκει...(μενει ενας φιλος)Επισης,το 4ο νομιζω(γλυφαδας,δεν ειμαι και σιγουρος)το εχουν ονομασει Απολλωνια Δελτα...ΕΛΕΟΣ!!!Γελαγε το μισο σχολειο οταν ακουσε το ονομα!
Sep 02 2008 14:18
gexion → jimmare
[B]έχει λαλίσει το MSN μου,sorry που ξαφανίστικα...θα μπω ξανά το απογεματάκι...να μ στείλεις και το vid σου,οκ?^^[/B]
Sep 02 2008 14:05
Hikari-sama → jimmare
Κι εγώ 3η θα πάω.Άντε ρε, κι εσύ σε 3ο πας ?? Μόνο που εγώ πάω 3ο Γυμνάσιο Παλαιού Φαλήρου !!
Sep 02 2008 13:59
jimmare → Hikari-sama
Aυτο θα μεινει μυστικο απο οτι φαινεται...Αλλα τωρα ερχονται τα χειροτερα για εμας...Τι να πω εγω που θα πω τριτη Γυμνασιου...Αληθεια σε ποιο σχολειο πας?Εγω στο τριτο Γλυφαδας!!!HELL YEAH!!!
Sep 02 2008 13:55
Hikari-sama → jimmare
Έλα ντε,πώς προλαβαίνουν με Πανελλήνιεσ και τέτοια ?? Ε, από τα 6.00. συν μέλη, τα 14χρονα είναι μειοψηφεία.
Sep 02 2008 13:47
jimmare → Hikari-sama
Και ακριβως το ιδιο...Οταν πρωτομπηκα αναρωτιουμανα πως εχουν χρονο και βλεπουν anime και τετοια...Αλλα δεν ειμαστε δυο ή τρεις που ειμαστε 14...Καμια 20αρια(απο τα 6.500+ μελη):kakaka: :)
Sep 02 2008 13:27
Hikari-sama → jimmare
Χα, κι εγώ που νόμιζα οτι όλοι (ή τουλάχιστον οι περισσότεροι) ήταν 17 και πάνω..
Sep 02 2008 13:24
jimmare → GkLoc
Ε Gkloc,ριξε μια ματια απο το forum(μου)...Εστειλα ενα μηνυμα σε εσενα και στους υπολοιπους mod!
Sep 02 2008 09:19

This status update has reached the maximum number of replies allowed