Jump to content

Community Status Updates

Photo

miko-chin → amaya3

γιατί μου το πες?????????????????????τώρα είμαι ένα βήμα πριν πάω στο google να πατήσω skip beat ch(δε θυμάμαι σε ποιο είμαστε) και ας μη καταλάβω κάτι αρκεί να δω τις εικόνες.Αλλά όχι!Θα υπομείνω και δε θα υποκύψω στον πειρασμό!
May 17 2009 12:07
Photo

amaya3 → miko-chin

Kitaaaaaaaaa!!Βγήκαν raws!Πεθαίνω!Κάποιος να με κρατήσει για να μην τα δω!!Ελπίζω σε κανα low-quality speed-scan γιατί δεν θ'αντέξω να περιμένω Franky House>_< I'm drifting away...:borednn9: [SIZE=1]pm comes later because i'm feeling terribly dizzy right now>.<[/SIZE]
May 17 2009 10:48
Photo

amaya3 → miko-chin

[I][B]"OMG!!![/B]Σοβαρά υπάρχει τέτοιο πράγμα?Αχ σε μένα δε παίζει γιατί??????:nanana:Θέλει κάνα ιδιαίτερο πρόγραμμα?Μήπως δε το κατέβασα σωστά?Thank you anyway" [/I]Παίζει σίγουρα με Winamp αλλά και με Windows Media Player.Πρέπει να αποσυμπιέσεις πρώτα(με Winzip,WinRAR etc) το αρχείο που κατέβασεςφυσικά(να υποθέσω ξέρεις τι εννοώ,ε; ).Αν δεν τα καταφέρεις θα σου πω/δείξω πιο αναλυτικά.Ο Ryuji να τραγουδάει δε χάνεται με τίποτα λέμε!Α!Να και οι μεταφράσεις του drama CD: [URL]http://www.geocities.com/kuryugumi/cd.html[/URL] Btw,και το SB έχει drama CD.Linkι:[URL]http://www.sendspace.com/file/a5lrul[/URL] [SIZE=1] Στο pm θ'απαντήσω αργότερα,i gotta leave now~![/SIZE]
May 13 2009 20:49
Photo

amaya3 → miko-chin

Είδα το τελευταίο post στο thread σου!Thanks so much once again!<3 Δεν είναι όμως spoiler o Shiva!it's just his picture~Δεν spoilerιάζει τίποτα~Θα κάνω post στο thread αργότερα να σου πω τη γνώμη μου και για τα άλλα που έχεις κάνει~^^
Apr 30 2009 20:02
Photo

amaya3 → Erebos

[I]"Διάβασα ότι οι Ureshii (νυν Frostii) θα την τελειώσουν την σειρά ή έστω θα βγάλουν τα 10-12 eps. Οι HorribleSubs έχουν κάνει rip τα επεισόδια από το Crunchyroll και απλά τα μίκρυναν σε ανάλυση και filesize, οπότε νομίζω βλέπονται ικανοποιητικά." [/I]*does happy dance*To 10 το έχουν βγάλει ήδη εδώ καιρό[s](yup,i forgot about it too>_<)[/s].Μακάρι να το τελειώσουν*crosses fingers* Tους ξέρω τους Horriblesubs,είχα δει και μερικά επεισόδια από αυτούς,αλλά...τους ξέχασα(!)...my memory seems to fail me lately^^;; Anyway,thankies for the good news!:wooi2:Ακόμη και μέχρι το 12 να βγάλουν,i'll be a little happier~
Apr 28 2009 14:39
Photo

zade → amaya3

ΆΑ ώστε κάποιος τελικά διαβάζει αυτά που λέω ; Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια .
Feb 12 2009 10:33
Photo

amaya3 → zade

[I]"-Sine καταραμένε Κάκαροτ - Με το χέρι του kami-sama θα σε νικήσω vegeta. -Daijobou εσείς οι δύο ; Τι σας έπιασε και τσακώνεστε ; Πιείτε λίγο mizu να συνέλθετε. Kusoπαιδα .. [/I]" Nτάξει...έλιωσα...θα σου έδινα rep αν υπήρχε ακόμα το rep system~
Feb 10 2009 22:12
Photo

Adventurer → amaya3

Που εισαι εσυ ρε κοριτσι, χρονια και ζαμανια :wooi2:
Jan 25 2009 03:31
Photo

mono → amaya3

βασικα κανενα προβλημα^^ νομιζα οτι παρεξηγηθηκε αυτο που εγραψα και ειπα να το ξεκαθαρισω ετσι κι αλλιως just in case...περιττο τωρα που το σκεφτομαι αλλα δεν πειραζει...:)
Jan 16 2009 01:43
Photo

amaya3 → mono

hi!Αυτό που είπα στο Maria Holic thread για το yuri δεν το είπα επειδή παρεξήγησα αυτό που είπες ότι δεν το'χεις με τα yuri^^(Αυτό κατάλαβα από το 2ο post σου-ότι δηλ. αναφερόσοσυν στο δικό μου post.Αν πάλι δεν αναφερόσουν σε μένα,sorry for bothering u^^;; )
Jan 16 2009 00:38
Photo

amaya3 → Elizabeth

hi!thanks για το friend request~Όσο για την ερώτηση που έκανες στο group 1oν,δεν χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη:) και 2ον,δυστυχώς δεν ξέρω να σου απαντήσω γιατί εγώ το Skip Beat! το βλέπω από Ureshii-Yoroshiku και έτσι ακόμα είμαι πολύ πίσω(7ο επεισόδιο) αλλά υποθέτω τώρια πια έχει βγει το 13~anyway,nice to meet ya~^^
Jan 12 2009 21:23
Photo

amaya3 → iristella

always glad to feed another fangirl :33 εγώ όταν το διάβασα δεν είχε γράψει ακόμα σχόλια,τρέχω να τα δω!η συγκεκριμένη κοπέλα έχει τεράστιο κόλλημα με το VK οπότε κράτα το link και τσέκαρε το LJ της για releases~Kαταdownιάστικα(<-language fusion ftw) με τις εξελίξεις αλλά το nosebleed με κρατάει ώστε να μην πέσω σε κατάθλιψη xD tentacle yaoi doujinshi??*imagination starts to rage*
Dec 21 2008 01:07
Photo

iristella → amaya3

Τα σωστά και τα δίκαια να λέγονται... Και ένα από αυτά είναι ότι με έκανες πολύ χαρούμενη με το link... χεχε Ασε ρε συ... Και εγω δεν ηξερα τι να πρωτοκανω οταν το διάβαζα το Chapter. Από την μία έκλαιγα με τις εξελίξεις γιατί τον λυπήθηκε η ψυχή μου τον Zero, και από την άλλη να έχω πεθάνει στα γέλια με τα σχόλια της τύπισσας. Ιδίως με την ιδέα για VK tentacle yaoi doujinshi είχα πεθάνει:hahaha::hahaha::hahaha:
Dec 21 2008 00:56
Photo

amaya3 → iristella

"καταρχάς ένα μεγάλο ευχαριστώ στην amaya3" ^sounds like a speech given when u've received an award XD u're very welcome~σκεφτόμουν έτσι κι αλλιώς να κάνω edit το post μου και να προσθέσω το link~^^(στo γράφω εδώ για να μη σπαμάρω στο thread) and now i'll go cry in my corner>.<
Dec 21 2008 00:48
Photo

iristella → amaya3

Σ ευχαριστώ πολύ!!!! Τρέχω και εγώ τώρα:joyful:
Dec 20 2008 22:15