Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kirenahana → amaya3

Το διάβασα! :nanana:Arigato για το suggest! Είναι όντως πάρα πολύ καλο... Κρίμα μόνο που δεν εχει τελειώσει ακόμα, να το διαβάσω μαζεμένο. όσο για το pairing RyukiXSeiran... :frozen: Τι άλλο θα δουν τα ματάκια μου...
May 26 2009 10:34
Photo

amaya3 → Kirenahana

Δεν το ξέρω αυτό!Πάω να το τσεκάρω*runs* Μην ανυσηχείς,το συγκεκριμένο που σου λέω είναι fluffy goodness,δεν πονάει το κεφάλι σου,no brain cells required(if any,as you said:hahaha:)!XD Αλλά καλά κάνεις και φοβάσαι να πλησιάσεις γενικώς,έχουνε δει τα ματάκια μου....SeiranxRyuuki και δε συμμαζεύεται...@_@
May 26 2009 02:41
Photo

Kirenahana → amaya3

hmm, αυτο δε το χα πετύχει! Θα ναι πιο καινούριο. Το LME's Love Day έλεγα. Πολύ ευχάριστο, αν και λίγα πραγματα γίνονταν. Σα να διαβάζεις ένα εκτενές random fanservice chapter. Για SaiMono διστάζω να πλησιάσω ιστορίες... Γιατί μιας κι έχει και τα πολιτικά κλπ, φοβάμαι για τα εγκεφαλικά μ κύτταρα -ότι έχει απομείνει :hahaha:...
May 26 2009 02:29
Photo

amaya3 → Kirenahana

Αν λες για το CoStar Killer(για το συγκεκριμένο υπάρχει και beta-reader οπότε τα αγγλικά του είναι τέλεια no doubt) συμφωνώ,αν και όπως και να το κάνουμε,όσο κοντά και να είναι οι χαρακτήρες στους original,σε κάθε είδους fanfiction,παραμένουν πάντα φθηνή απομίμιση και δεν γίνονται ποτέ original.But you get your fix and can have fun despite all that(ειδικά αν σε έχει πιάσει σύνδρομο στέρησης από το περίμενε>_<)!Κι εγώ έχω πετύχει τέτοια άθλια stories,με χάλια ορθογραφία συν όλα τ'άλλα!I don't bother to review either because i'll get mean!Πλέον στο fanfiction.net μπαίνω κυρίως για SaiMono fics.Βρήκα μία smutty αλλά με ανάπτυξη των χαρακτήρων όπως σου αρέσει και νομίζω θα έχει περίπου 6 κεφάλαια χωρίς να επικεντρώνεται στο...lemon-i'm not the writer after all(δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα)!:hahaha: Αν θες σου δίνω link^^Ahh,i feel honored~In any case,i'll let you know:bath:
May 26 2009 02:12
Photo

Kirenahana → amaya3

so far I've only found 1 μεγάλο με αξιοπρεπή πλοκή , σωστά αγγλικά και καλογραμμένους χαρακτήρες... 1! Γενικά έχω πετύχει και κείμενα με τόσο απάισια αγγλικά και χαρακτήρες που πονάνε τα ματάκια μου, οπότε έχω σταματήσει να μπάινω στο fanfiction.net γενικά, γιατί είχα φτάσει σε σημείο να απάξιώ να κάνω review εγώ η maniac. Πάντως, αν υπάρξει comeback, ενημέρωσε... ;) Ενδιαφέρον υπάρχει :Ρ
May 26 2009 01:20
Photo

amaya3 → Kirenahana

Και όχι μόνο στο mangatraders.Στην Ιαπωνία,Αμερική και σ'όλα τα manga sites είναι από τα πιο δημοφιλή...I don't know *shrugs* Thank you very much!:nod2:Ahahahaha!"Moe factor"!Κατ'αρχάς να πω ότι ο σκοπός του fanfic ήταν μια sexy σκηνή μεταξύ Kyoko και Ren(εκείνη η nosebleed πρόσφατη pic/cover με ενέπνευσε!xD) στο μέλλον.Βέβαια my pervertedness carried me away so...τα διάβασες τα αποτελέσματα!:hahaha:Δεν σκόπευα να αναπτύξω πλοκή και χαρακτήρες(αν και θα μπορούσα να κάνω διατριβή στο SB-έτοιμη είμαι,rawrrr-τόσο που έχω εντρυφήσει στο manga!lol Τρελή πόρωση!xD).I'm glad you liked it despite its faults^^Πάντως υπάρχουν και fanfics με πλοκή και πολλά κεφάλαια αν θες να διαβάσεις αν και τα περισότερα είναι out of character.Όσο για το comeback...i'm afraid i'll be in smut mode again XDD
May 25 2009 23:08
Photo

Kirenahana → amaya3

και μου κάνει εντύπωση, διότι στους mangatraders είναι απ τα πιο δημοφιλή... Το διάβασα! Γενικά μπορώ να πω ότι μου άρεσε, αλλά 2 πραματα: 1. Δεν είμαι πολύ φαν των oneshots και δε μπορω να το εκτιμήσω κατάλληλα - θέλω την πάρλα μου, να νιώσω στόρι, χαρακτήρες, εξέλιξη κλπ-, και 2. the moe factor was a bit too much for me...:P Πάντως μ άρεσε το στυλ σου, και ελπίζω για multichaptered comeback!
May 25 2009 22:13
Photo

miko-chin → amaya3

το ξερα!!!!i'm so mean...(but i like it!kukukukuku!)
May 25 2009 20:42
Photo

amaya3 → miko-chin

Μπορεί κάποιος να μην έχει φτάσει σε αυτό το σημείο του manga(είναι και important) ακόμα ή να διαβάσει το thread κάποιος υποψήφιος reader*shrugs* Α!Λυσσάω από τη ζήλια να ξέρεις Τ_Τ
May 25 2009 20:39
Photo

miko-chin → amaya3

ιιιιιιιιιι θα το βάλω...αλλά θεωρείται σπόιλερ μετά απο τόσα τσάπτερ?
May 25 2009 20:29
Photo

amaya3 → miko-chin

Βάλε μαρή κανα spoiler tag στο SB thread(εκεί που λες για τα αισθήματα του Ren).Θα κάψουμε κόσμο(μάλλον δηλαδή -_-)!:P
May 25 2009 20:22
Photo

amaya3 → Kirenahana

Όντως λίγα άτομα το διαβάζουν εδώ(εκτός αν το διαβάζουν κι άλλοι και απλά δεν γράφουν).Δεν ξέρουν τι χάνουν όμως!;) I'll be waiting for your opinion then^^
May 24 2009 16:59
Photo

Kirenahana → amaya3

ουπς! θα βάλω! το ξέχασα μιας και είμαστε 3-4 συγκεκριμένα ατομα που γράφουμε πάντα :Ρ Μόλις διαβάσω το fic θα σου πω εντυπώσεις!
May 23 2009 17:42
Photo

amaya3 → Kirenahana

[I]"το fanfic που βρίσκεται?" [/I]If you really want to read it...here it is![URL]http://www.fanfiction.net/s/5057291/1/Revenge[/URL] Enjoy!xDD (Έχω πραγματικά καεί με το SB αλλά το κατευχαριστιέμαι!Το αξίζει έτσι κι αλλιώς<33) Also,βάλε ένα spoiler tag στο post σου στο Skip Beat thread γιατί μπορεί να το διαβάσει και κάποιος που δεν έχει φτάσει στο συγκεκριμένο κεφάλαιο/δεν έχει διαβάσει το manga.It'd be a pity to ruin the fun for them~
May 23 2009 15:47
Photo

amaya3 → miko-chin

[SIZE=5][B]Τρέχεις[/B][/SIZE] γρήγορα εδώ:[URL="http://www.mangafox.com/manga/skip_beat/"]http://www.mangafox.com/manga/skip_beat/ [/URL] It's out,it's out!Το λατρεύω!!<333333
May 21 2009 15:16