Community Status Updates
amaya3 → 4rtemis
αυτο που εχει βγει κι απο την Anubis λες;ακουστα,δεν το'χω διαβασει.λεει τιποτα;^^
Jul 19 2008 23:15
amaya3 → Adventurer
:hi:just got back only to leave again!λεπια εβγαλα αλλα επειδη η θαλασσα ποτε δεν μου φτανει φευγω για αλλες 10 μερες!(hurray)
don't worry i know how you feel,δεν ζητας πολλα κ γω αυτο ζηταω...:emptyonexg1:με φιλους ποτε δεν καταφερα να παω διακοπες..ασυνεννοησια,οργανωση μηδεν κτλ so πηγαινω με τα ξαδερφια μου κ περναω τελεια!βλεπω εγινες ADN team member^^congrats!:knock-knock:
Jul 19 2008 00:24
Adventurer → amaya3
Κι εγω καλο θα ηταν να ανοιξω κανα βιβλιο για τον Σεπτεμβρη, αλλα με τετοια ζεστη με βλεπω να ανοιγω για Γεναρη :hahaha:
Σε ζηλευω γιατι Χαλκιδικη εχει εξαισιες παραλιες! Εγω οπως καθε χρονο κανονισα με δυο διαφορετικες παρεες να παω και ακυρωθηκε και με τις δυο. Το εχω αχτι μια φορα να παω διακοπες με φιλους μου κι εγω, τοσα πολλα ζηταω;:emptyonexg1:
Jul 04 2008 17:18
amaya3 → Adventurer
i like that "συναδελφισσα" αν και at the same time μου θυμιζει οτι πρεπει ν'αρχισω το διαβασμα για Σεπτεμβρη(κλαψ)...Χαλκιδικη θα παω να παριστανω το δελφινι:drink:arigatou again:) εσυ θα πας πουθενα;
Jul 04 2008 11:57
Adventurer → amaya3
Arigatou for accepting, συναδελφισσα :P Που θα πας διακοπες λες; Καλα μπανια σου ευχομαι :wooi2:
Jul 03 2008 14:24
amaya3 → sas
nice nice!^^i can't wait να το δω στα ελληνικα:)τελικα ποιο ειναι το ονομα του group σας;
Jul 03 2008 09:59
sas → amaya3
first post!yeah! ευχαριστουμε για τις ευχες σου!!! δυστυχως όμως συμφωνησαμε να το μεταφρασουμε βρικολακες...και δεν μπορουμε να το αλλαξουμε γιατι ηδη εχουμε μεταφρασει το πρωτο τευχος...και παμε για το δευτερο...δεν το εχουμε ανεβασει ακομα, αλλα σε λιγες μερες θα σας το δωσουμε να το διαβασετε!!! ευχαριστουμε και παλι!
Jun 21 2008 21:14
amaya3 → sas
μολις ειδα για το vampire knight στα ελληνικα!!bravo guys!το μονο που θα μπορουσα να κανω ειναι να μεταφρασω οποτε i cant help!my best wishes^_^γνωμη μου παντως ειναι να αφησετε το vampires ως vampires(μου ακουγεται πολυ πιο ωραια απο το βρυκολακες ή το βαμπιρ)well,gamabatte ne!:)
Jun 21 2008 16:48

This status update has reached the maximum number of replies allowed