Community Status Updates
Anyparktos → amaya3
Λογικο...Ειναι η μεγαλυτερη αηδια του συμπαντος.Δωσανε λυση ομως Serestrum και Sunabouzu!Check it out!
Jun 03 2009 18:05
amaya3 → Anyparktos
ROFL @your "death quiz hater" title(+το αγανακτησμένο σου post)!*still rofling* Κι εγώ το μισώ το ********...>_>
Jun 03 2009 14:52
amaya3 → Tea-chan
Δεν είναι δικό μου το Dicktaro(μην παίρνω και credits αλλουνού) αλλά του ταιριάζει τέλεια imo!
Καλά,μη βασίζεσαι και πολύ στους τίτλους των chapter.Είναι και παραπλανητικοί αλλά και δεν βγάζουν νόημα(for me at least ^^;; ) μερικές φορές.Νομίζω(θέλω να πιστεύω δηλαδή*κλαψς*) ότι ο πρώτος που σκέφτηκε ήταν ο Dicktaro γιατί ήταν συνέχεια τριγύρω της εκείνες τις μέρες-μου την έσπασε πολύ κι εμένα!Πολύ χάρηκα όμως όταν ένιωσε ανακούφιση και ηρεμία και μόνο στο άκουσμα της είδησης ότι έφτασε ο Ren στην Karuizawa(κι εγώ το ίδιο ένιωσα!XD).
RenxKyoko is luuuurve,τέλος!*spazz spazz spazz*
*παραλήρημα ενός shipper σκηνή 2* XD Καλά λέει η miko-chin...έχω κατακαεί με το συγκεκριμένο pairing(και με το manga γενικότερα αλλά είναι obvious i think:calm:)!
Thankies και για το request!^^
May 30 2009 22:33
Tea-chan → amaya3
Α! Sorry, τα διάβασα μονοκοπανιά και μπερδεύτηκα με τα ονόματα!:terror2:
Dicktaro, lol... καλό, όντως!:hahaha: Άσε, το arc όπου ξαναβρεθήκανε και Shotaro φάνηκε σα να ενδιαφέρεται γι'αυτήν ονομαζόταν "Unexpected [B][I]Love[/I][/B] Story" και με είχε λούσει ο κρύος ιδρώτας γι'αυτό! "Κάνε πλάκα," λέω "να τα ξαναβρούν!:OMG3:" Χώρια που κι εκείνη φαίνεται να τον έχει σε υπόληψη όταν της επιτέθηκε ο Reino. Ήταν ο πρώτος που σκέφτηκε η Kyoko ως σωτήρα και σπάστικα απίστευτα...
Όχι στο ShotaroχΚυοκο! Είναι καλύτερο ακόμη κι από το ReinoxKyoko! Αλλά, βέβαια, ο OTP μας είναι RenxKyoko, ναι.
*παραλήρημα ενός shipper σκηνή 1η*, που λέει και η miko-chin.
May 30 2009 22:00
amaya3 → Tea-chan
Ohohoho!You are right after all!
SO true!O Ren και η αφέντρα του [s]Kyoko[/s]Natsu!:kill4u: *imagination running WILD* :hihi2:
Ώπα,ώπα.[I]Dick[/I]taro είναι το lovuly nickname του Shotaro!Έχει fangirls και μάλιστα πολλά>.< Όσο για τον άλλο τον αλλοπαρμένο τον Reino συμφωνώ.Το pairing του με την Kyoko μου "αρέσει" ως κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί αλλά είναι hot as [B]hell[/B](<-lol) όπως και να το κάνουμε.
Φυσικά,RenxKyoko forevah and evah ρααααααααα!
May 30 2009 21:51
Tea-chan → amaya3
Για το pun, να το αφήσεις έτσι. Εάν δε το πιάσανε, κακό δικό τους, μου-χαχα! :kakaka: Ούτως ά άλλως, πρέπει να έχεις μια άλφα γνώση σε ότι αναφορα τα... υγρά του σώματος. *γκουχ* Βέβαια, μπορείς να δώσεις άλλο ένα hint μέσα στο ίδιο το Fanfic, αλλά το είπες πολύ καθαρά, τί άλλο μένει... τίποτα.
O Ren πρέπει να είναι μαζόχιστής, παρέα με το martyr complex, να μου το θυμηθείς! Βέβαια, αυτό δίνει πολλή τροφή για M fanfics...:hehehe:
Σοβαρά, υπάρχουν Fans και γι'αυτόν;;:oo: Οκ, νομίζω ότι καταλαβαίνω το σκεπτικό τους: βγάζει έξω προς τη Kyoko το συναίσθημα που συνεχώς καλύπτει ο Ren, και δεν εμπνέει ο παιδικός της φίλος: τη λαγνεία. Είναι σκοτεινό pairing, ειδικά με εκείνη τη μεταφορά που είχε κάνει η mangaka με την Κοκκινοσκουφίτσα και τον Λύκο, το οποίο παραμύθι έχει πολλά σεξουαλικά υπονοούμενα...
Βέβαια, RenxKyoko FTW!:head:
May 30 2009 21:30
amaya3 → Tea-chan
Ευχαριστώ πολύ!*ureshii* Νομίζω κι εγώ-με όλη τη μετριφροσύνη που με διέπει lol-ότι δεν ήμουν OOC(με M-fics ειδικά ένας τέτοιος κίνδυνος είναι μεγάλος).[I]"You just have to take your time while writing the scenes and you'll definitely improve!"
[/I]Thanks for the advice!Αυτό διαπιστώνω όσο διαβάζω και ξαναδιαβάζω το fic.Έχω βρει beta(που είναι και πρώην editor,yay)αλλά είναι currently busy.Μου επεσήμανε όμως ότι στο σημείο που λέει ο Ren αυτό για το...milk*cough* να κάνω κάποια επεξήγηση στο τέλος για το pun.Εσύ τι λες;Να το αφήσω στη...φαντασία των readers ή όχι;
LOL,αφού του το'πε και ο Lory(άλλος θεός)!"You like it that much,huh?The path of eternal fighting" XDD Martyr complex σίγουρα,δεν το συζητώ!Αλλά πιστεύω η τροπή που αρχίζουν και παίρνουν τα πράγματα είναι ευνοική για το OTP μας!Τo DicktaroxKyoko το αποκλείω,ας ονειρεύονται τα fangirls(ναι,υπάρχουν και Dicktaro fangirls >_>) ό,τι θέλουν,δεν πρόκειται να γίνει!:burningbe3:
[SIZE=1]PS:Gomen for the late reply,αλλά προέκυψε έκτακτη αναχώρηση για πατρικό![/SIZE]
May 30 2009 21:18
Tea-chan → amaya3
Oho, not bad, my dear... :orly: You just have to take your time while writing the scenes and you'll definitely improve! Btw, ξέρεις να γράφεις χαρακτήρες... τους αναγνώρισα στο fanfic σου. Για beta έχεις σκεφτεί;
Hai, hai, γι'αυτό... ψυχολογικά έχει ο άνθρωπος, martyr complex, να μου το θυμηθείς... Έχω ΠΗΞΕΙ τρεις μέρες τώρα... έλεγα "πολλά volumes, ωραία κάτι θα γίνει μεταξύ τους, δε μπορεί!" αλλά... τρίχες. :frozen: Δηλαδή, και να έχει σκοτώσει (θου Κύριε...) τό'χει το δικαίωμα στον έρωτα! Είναι κι άλλη στο φλου σα χαρακτήρας... τη βάψαμε. Θα περάσουν χρόοονια ολόκληρα μέχρι να αρχίσει να προχωράει το πράμα... χώρια οι αντίζηλοι. (Στο μεταξύ, εάν καταλήξει σε ShotaroxKyoko θα φάω τη mangaka!:burningbe3:)
Έπρεπε να βγάλω τη χολή μου γι'αυτόν τον άνθρωπο στο thread, δεν άντεξα!
May 29 2009 17:52
amaya3 → Tea-chan
Helloz~^^Another SB fan,yay!
Ορίστε:[URL]http://www.fanfiction.net/s/5057291/1/Revenge[/URL](KyokoxRen lemon a few years from now)Δεν είναι για το τελευταίο κεφάλαιο,απλά ο fangirlισμός έφτασε στα ύψη διαβάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις XD (Απ'ό,τι καταλαβαίνω σπουδάζεις Αγγλική Φιλολογία so...have mercy on my grammar/syntax mistakes!)
Υ.Γ. Σπαστικός γιατί;Επειδή δεν κάνει τίποτα για το unrequited love του;Αν ναι,δεν είσαι η μόνη που σκέφτεται έτσι!xD
Edit:Μόλις διάβασα το post σου στο "Τι σας τι σπάει κτλ κτλ".Rofl!Θεά!*still rofling*
May 29 2009 17:36
Tea-chan → amaya3
Allo, δεσποινάριο! Μόλις τελείωσα το Skip Beat! και είδα στο thread ότι έγραψες fanfic για το τελευταίο κεφάλαιο. Link, περικαλώ;
Υ.Γ. O Ren είναι θεός, αλλά και σπαστικός! (ό,τι νά'ναι...)
May 29 2009 17:16
amaya3 → Kirenahana
Άντε να το καταλάβουν όμως αυτό...>.< Το fandom του Skip Beat(και όχι μόνο βασικά) είναι εντελώς fucked up>_>
7 μέρες μείναμε,can't wait!Μπορεί να μας πάει και κατευθείαν στο Vain Day(lol) όμως και ίσως δείξει κανα flashback σχετικά με τις σοκολάτες και την Moko-san*shrugs* You can never predict SB after all<3 Άντε να δούμε τι θα γίνει!>~<
Όσο για τον Jun...κι εγώ έναν όλο δικό μου θέλω...in the end το (day)dreaming είναι τζάμπα XD:if:
May 29 2009 00:19
Kirenahana → amaya3
5 χρόνια, αλλά άλλο 15-20 κλπ, κι άλλο 12-17.
Τώρα πάντως περιμένω εναγωνίως το 141... Αν και μάλλον θα είναι όλο Kyoko-Kanae σκηνές... Έχουμε και μια σοκολάτα να φτιάξουμε ;)
May 27 2009 10:13
amaya3 → Kirenahana
Το επιχείρημα των supporters:colddd: είναι ότι 5 χρόνια δεν είναι τίποτα και αχ αχ αχ είναι τοοοοόσο kawaii together!!-____________________-Hello?!Για [B]12[/B] χρονών παιδί μιλάμε....>_>:deadga6:
HagridxBuckbeak...:terror2:
Νταξ,τον ξέρουμε τον rule 34 αλλά έ-λε-ος...Όντως,ΔΕΝ νιώθεις.
May 27 2009 03:35
Kirenahana → amaya3
οκ δηλαδή ρε παιδιά, γλυκούλης ο Hiou, αλλά στην παιδοφιλία θα το ρίξουμε τώρα?
Καλά όταν διάβαζα fanfiction για Harry Potter είχα πετύχει το -ακόμα αξεπέραστο σε επίπεδα ανωμαλίας- HagridXBuckbeak... Magical creature zoofilia... Εκεί πια δε νιώθεις, αυτό ξέρω.
May 27 2009 03:11
amaya3 → Kirenahana
You're very welcome~^^Περισσότερα fanfictions θα'πρεπε να'ναι έτσι.Σαν το original βέβαια κανένα αλλά αυτό είναι αξιοπρεπέστατο και διασκεδαστικό!Το εντόπισα το LME's Love Day και θα το διαβάσω μια απ'αυτές τις μέρες,thankies:congrats:
Έχω πετύχει και Shouka x Reishin...τι να πεις...άβυσσος η ψυχή των τρελαμένων fujoshi:colddd:
Το καλύτερο όμως είναι το πρόσφατο(fanfiction δεν έχει βγει αλλά it's a fangirls' frolic!:wallbash:):Kanae x Hiou...:frozen:Let's turn Moko-san into a pedo!Because it's sooo cute!!11one Yay!:deadga6:
May 27 2009 02:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed