Jump to content

Community Status Updates

Photo

dennisuke → iristella

Ναι μια χαρά είμαι. Έπιασε το κόλπo με το moderation για τα notifications, ευχαριστώ :nod2: Α, όσο για το άλλο, εννοούσα να ξαναρχίσω* το naruto (-> second time indeed, είχα μπερδευτεί όμως και είχα χάσει τη ροή του σεναρίου με τα οn-going fillers), δεν ξέρω αν θα αντέξω να τα δω από την αρχή πάντως φάση θα 'χει χωρίς τα fillers. Άντε να βλέπουμε το Mario τώρα. Τι πράγμα είναι κι αυτό του λόγου του; :fromabove: Αχ ρε Kishimoto τι θα μας κάνεις Feels good being narutard :drink:
Oct 14 2008 18:09
Photo

iristella → dennisuke

Hey Dennisuke kun!!! Με γειά το νέο nickname!!! Τι κάνεις? Ελπίζω όλα καλά Για το πρόβλημα με τα visitors messages: Δεν ξέρω τι το προκαλεί ακριβώς αλλά μετά από πολύ κόπο και Messages στους admins (και αφού είχαν μαζευτεί τρια κολλημένα notifications) βρήκα τυχαία ένα κόλπο για να τα ξεφορτώνομαι όταν κολλάνε. Λοιπόν στο κουτάκι των vms σου δίπλα από την ώρα θα κάνεις check. Σε ένα τυχαίο δεν έχει σημασία ποιο είναι αυτό. Έπειτα θα πας κατω κάτω χαμηλά εκεί που λέει moderation και θα επιλέξεις unapprove messages. Στην συνέχεια θα πάς πάλι στο ίδιο vm και θα το ξαναεπιλέξεις. Ξανά πάλι στο moderation κουτάκι και αυτή την φορά θα επιλέξεις την επιλογή approve messages. Εγώ αυτήν την διαδικασία ακολουθώ και μέχρι στιγμής πιάνει πάντα. Αναφορικά με το group του one piece infiltration is complete. Τα πιο active μέλη τους μετατράπηκαν ήδη σε Narutards. Ήδη η αξία του Itachi sama έχει αναγνωριστεί πλήρως, και κανείς δεν τολμά να την αμφισβητήσει (εκτός ίσως από τον Zoro kun ο οποίος το κάνει καθαρά από αντιδραση επειδη λεω ότι ο Kami τον έχει τον συνωνόματο santouryuu για πρωινό, αλλά στο σημείο που βρίσκεται δεν τον έχει γνωρισει ακόμη οποτε δεν μετράει η γνωμη του). Για το group θέλω να ποστάρω συνταγές αλλα δεν ξερω αν θα φαινεται καλύτερα η συνταγή σκαναρισμένη ώστε να έχει και το τελικό αποτέλεσμα ή θα πρέπει να την ξαναγράψω. Μην ανησυχείς η αρχή να γίνει και να γλυκαθούν τα μέλη και μετά θα δείς πως θα αρχίσουν να κελαηδάνε και να ποστάρουν. Τι εννοείς δεν έχεις αρχίσει το Naruto? Το manga λογικά μέσα στον χρόνο τελειώνει.. Το πολύ πολύ να πάρει ενάμιση χρόνο ακόμη. Το anime με βάση εκεί που είναι θέλει τουλάχιστον 2,5 με τρία χρόνια να τελείωσει (είναι πιο πίσω και έχουμε και τα fillers βεβαίως βεβαίως)....Ι can wait for them to bring the sauce back[COLOR=White] (sasuke kun I mean)[/COLOR] [COLOR=Black]in the main story..... Για το Death Note εύχομαι να σου αρέσει πολύ και in Kiras name stay out of misa misa s influence...... Είδα και έπαθα για να συνεφέρω καπως τον Zoro (και πάλι όχι τελείως).... We dont wanna lose you to the stupid side of the force.... Kαι τέλος ναι είναι αλήθεια η επιρροή του zoro kun είναι παρά πάνω από εμφανής XDDD... Kαι έχει έρθει πλέον η ώρα για την δημιουργία group υπέρ των πολλών και μεγάλων ποστ (to all members of anime .gr team who see this post - i am just kidding, please dont ban me:hahaha::hihi2:) Let me know αν τελικά σου λύθηκε το προβλημα με τα vms!!! [/COLOR]
Oct 14 2008 17:23
Photo

dennisuke → iristella

Θυμάσαι το πρόβλημα που είχες με τις notifications πάνω δεξιά, που το profile visitor message έμενε καρφιτσωμένο χωρίς να φεύγει; Το είχε και ο jimmare, το είχατε αναφέρει στα τεχνικά προβλήματα, δε θυμάμαι ακριβώς που. Ε, το ίδιο πρόβλημα εχω και γω τώρα. Τι έκανες για να φύγει; Lol, καλά και οι τρεις μας είχαμε κάνει profile post στη sakura_^^92. Λες να πρόκειται για ιταλικό ιό; :hahaha: Οκ, κάτι θα συμβαίνει, μάλλον το πνεύμα του φόρουμ δεν είναι δεκτικό σε ξένες χώρες :erk: και την πληρώνουμε εμείς. Μετά την ίδρυση του uchiha fan club, δεύτερου γκρουπ αναφορικά με το Naruto, ιδρύθηκαν πολλά άλλα naruto-based γκρουπς. Ο αρχικός στόχος επιτεύχθηκε. Η διασπορά των δυνάμεων του naruto έφερε αποτέλεσμα. Ακόμη και οπαδοί των πειρατών έγιναν μέλη σε περισσότερα από ένα naruto γκρουπς, με συνέπεια να γίνουν narutards :smokingg: Τώρα οι one-piece tards είναι περιορισμένοι σε ένα και μοναδικό και δεν βλέπουν τι τους έρχεται :hehehe: Kidding, kidding... Περιμένω για συνταγές στο chocaholics (-> δεν χρησιμοποίησα το όνομα γιατί ήδη υπήρχε, πάντως κάτι εμπνεύστηκα κι από κει) αν και παίζει να είσαι η μόνη που θα ανεβάσεις συνταγές εκεί.. δε βλέπω και πολύ ενδιαφέρον από τα μέλη περί αυτού :emptyonexg1: Από anime πότε τελειώνει το naruto να το αρχίσω; (απ'την αρχή without fillers) Για την ώρα το πρόγραμμα έχει death note. :terror2: Καλά δεν πιστεύω το μέγεθος των ποστ που κάνω πλέον. Πρέπει να κάνουμε ειδικό γκρουπ αφιερωμένο στο zoro-kun.
Oct 14 2008 16:45
Photo

Zoro → dennisuke

Έτσι έτσι,τέτοια να ακούω πάντα:riiight: Να σου πω την αλήθεια χαίρομαι πολύ που ξαναγύρισες στον "ορθό δρόμο",με "την αποχώρησή σου" είχα αρχίσει να σκέφτομαι μήπως δεν έκανα καλά που ακολουθούσα αυτό το format και μήπως έπρεπε να υποκύψω κι εγω στα avi(κάποια άτομα με το που έιδαν το vm σου έσπευσαν να με προσυλητίσουν κι έμενα:hahaha:ευτυχώς αντιστάθηκα!). Η αλήθεια είναι ότι τυχαία ανακάλυψα αυτό το είδος format,αλλά από τότε που είδα πόση ποιότητα προσφέρει,για τα δεδομένα του χώρου που σου πιάνει το κάθε επεισόδιο,είναι ένα fair trade(σου γεμίζουν και πολύ λιγότερο δίσκο/DVDs μιας και τα ανιμέ είναι άπειρα!)^^ Σίγουρα τα avi υπερισχύουν σε ποιότητα,αλλά δεν μπορώ να πω ότι και τα rmvb είναι κάκιστα,διατηρούν και πάλι πολύ καλή ποιότητα και πρέπει να είσαι ειλικρινά πολύυυ ψείρας και τελειομανής για να πειράζεσε τόσο με αυτή των rmvb και να θες αναγκαστηκά τόση όση και των avi(έχω δει αρκετούς,εγώ ευτυχώς δεν είμαι και από όσο φαίνετε και εσύ :P) Καλώς Επέστρεψες λοιπόν,μου έφυγε ένα βάρος:drinks: Τελικώς μια και από όσο κατάλαβα είσαι αρκετά προχωρημένος στο θέμα των formats/ποιότητας/encoding και γενικώς net thingies(εγώ βασίζομαι στο τι βλέπει το μάτι:P)θα σου πρότεινα να ανοίξεις το γνωστό thread που λέγαμε για το avi vs rmvb vs the rest(mkv κλπ),ως προς το ποιό είναι το καλύτερο είδος format. Θα το έκανα εγώ,μιας και μ'αρέσουν κάτι τέτοια threads και πιστεύω θα έπεφτε καλή συζήτηση,χωρίς απαραιτήτως να αναδειχτεί και ένας νικητής,αλλά όπως σου πα δεν θεωρώ ότι έχω αρκετές γνώσεις για να φτάσω να γίνω ο creator του thread και να κάνω κάποια έντονη συζήτηση,το πολύ πολύ μερικά posts με την αποψή μου. Εσύ από την άλλη(δινοντάς μου και λίγο credit για την ιδέα και για το ότι είμαστε στο ίδιο μέτωπο:tensai:)θεώρω έχεις τα κατάλληλα προσώντα για να κάνεις κάτι τέτοιο. Σκέψου το λοιπόν,αυτό λέω μόνο(και τσέκαρε αν υπάρχει ήδη παρόμοιο thread:hahaha:). Όσο αφορά τις σειρές θα πω: -εντάξει,για μόνο το Death Note συγχωρείσε,άλλωστε όλοι σφάλλουμε έστω και μια φορά στην ζωή xD -για Berserk ναι κάνε ότι θες και ξεκίνα το όποτε θες φυσικά,μόνο ξεκίνα το(και σύντομα αν μπορείς) γιατί σου εγγυώμαι success^^....δες το ανιμε πρώτα καλύτερα κιώλας,θα σε βάλει πιο εύκολα στον κόσμο της σειράς από το manga θεωρώ. και όπως είπαμε,έχεις μεγα καμμένο της σειράς μπροστά σου,ότι χρειαστείς σε μενα:tensai: Όσο για το τελευταίο που λες,θα το δεις αν ανοίξεις το thread που λέω(μπας και βρούμε άλλους υποστηρικτές ή μυήσουμε κανέναν στην τέχνη των rmvb:P) Αυτά βασικά φίλε μου,keep it up και καλή συνέχεια με τις σειρές λοιπόν,δως μου νέα αν αρχίσεις Berserk/Death Note και πως σου φαίνονται αν είναι.:Blissfull: ΥΓ:Άχετο αλλά τι κόλλημα έχεις με τα ιαπωνικά γράμματα?:hahaha: Να υποθέσω γνωρίζεις αρκετά καλά την γλώσσα? Τα λέμε λοιπόν^^
Oct 14 2008 14:12
Photo

dennisuke → Zoro

Zoro-kun τα λόγια σου με συγκίνησαν :nanana: Πώς μπόρεσα να αμφιβάλλω έστω και για μία μέρα για το σωστό file format; Επιστρέφω γονυπετής στην παρέα των rmvb :nod: Μόνο για το death note θα κάνω μια εξαίρεση αφού με πίεσε τόσο. Δίκιο έχεις, πως έβαλα τους φίλους μου πάνω από τα rmvb; :nosey: Το καλό της υπόθεσης είναι ότι τον έπεισα να δει κάποιες σειρές σε rmvb για αντάλλαγμα :huh: Είδα κι ένα ποστ του Kenny που έλεγε ότι αν είναι να αυξηθεί κι άλλο το file size για να βελτιωθεί η ποιότητα των αγαπημένων μας anime, τότε να γίνει... και τσατίστηκα φυσικά :erk: Εδώ χαροπαλεύουμε να εξισώσουμε την ποιότητα και αυτοί μας ανεβάζουν κι άλλο το μέγεθος! Κοίτα, για να σου δώσω να καταλάβεις, εδώ στα dvdάδικα η τιμή των dual layer (=8,5 gb) έπεσε στην τιμή των dvd με 4,7 gb και μου έλυσε τα χέρια, χώρια που έλεγε αυτός ότι θα αδικηθώ όσο δεν φαντάζομαι αν δω το death note σε rmvb από άποψη εικόνας, αν και δεν έπρεπε να γενικεύσω και να πω ότι θα το κάνω από εδώ και πέρα σε όλα. Το file format του μέλλοντος, τουλάχιστον για τα anime, είναι το rmvb :drink: Back again, sooner than expected ... +1 οπαδό το φίλο μου :hahaha: Και αφού έχω τα .avi episodes του death note να κατεβαίνουν με torrent (φαντάσου πόσο τα υποτίμησα, εγώ δεν ασχολούμαι με torrents καθόλου) και βρίσκονται ακόμη σε πρώιμο στάδιο πάω να δω το berserk ή το blood+ σε rmvb πριν αλλάξω γνώμη :stubborn: Το blood+ το έχω ήδη ενώ το berserk όχι άρα μάλλον blood+, not sure yet. Α, εσύ προχωρείς για πλάκα τη διαμάχη, εδώ καίγεται ο κόσμος!! Ανυπομονώ για τη στιγμή που θα δω αυτό RMVB>avi με τα χίλια :if::if::if:
Oct 14 2008 12:47
Photo

Zoro → dennisuke

Καταρχάς μην απολογείσαι για την αλλαγή του ονοματός σου,no big deal;) Πάντως σαν να σου πηγαίνει καλύτερα αυτό το όνομα στην τελική,ακούγετε πιο ωραία από τα προηγούμενα πιστεύω,nice^^ Death Note ναι,να το αρχίσεις με τα 1000 γιατί παίζει να είσαι από τους λίγους πια που δεν το χουν δει και πιστεύω θα σ'αρέσει. Για το Berserk manga επίσης,μετά το Death Note σου προτείνω να στραφείς εκεί και ότι χρειαστείς σε μενα. Τέλος......ε όχι ρε συ:hahaha: ακόμη και ο τελευταίος μέγας υποστηρικτής των rmvb πέρασε στην άλλη μεριά δλδ τώρα??Αυτό σίγουρα δεν το περίμενα!!:frozen: Και τι εννοείς όταν λες "εγώ θα επανέλθω όταν η ποιότητά τους εξισωθεί με των υπολοίπων",αυτό δεν το πιασα βασικά:nanana: Πάντως ναι,σίγουρα κι εγώ έχω μερικά επεισόδια σε avi,αλλά αυτό γίνετε κυρίως όταν δεν μπορώ να βρω το ίδιο σε rmvb και επομένως δεν έχω τρομερά πολλά τέτοια,αλλά όχι και να παρατήσεις εντελώς τα rmvb και να υποκύψεις σε φίλο σου,κρίμα!!!xD Anw,οκ ότι σ'αρέσει εσένα εννοείται,δεν υπάρχει κάποιος κανόνας που να λέει να προτιμάς rmvb αντί avi,εγώ καθαρά για πλάκα προωθώ την διαμάχη;) Αν βέβαια κάποια στιγμή επιστρέψεις στα rmvb θα χαρώ αρκετά. Αυτα βασικά dennis-kun,χάρηκα που τα παμε και παλι,καλή συνέχεια με τις σειρές λοιπόν και ότι χρειαστείς έλα ρώτα >_<
Oct 14 2008 04:58
Photo

dennisuke → Zoro

Πρώτα απ' όλα sorry που σας αναγκάζω να με αποκαλείτε με διαφορετικό όνομα κάθε λίγο και λιγάκι, πάντως αυτό θα είναι μόνιμο τώρα [το dennisuke παρεμπιπτόντως δεν είναι από καμία σειρά, απλώς εξιαπωνίστηκε το εξαμερικανισμένο μου όνομα με την προσθήκη της συνήθους εκεί κατάληξης μικρών ονομάτων -suke, παλαιότερη έμπνευση από το [B]アニメ 日本[/B]]. Αρχίζω το death note τώρα, ίσως ασχοληθώ με το manga του berserk, αφού κιόλας λες ότι συνεχίζεται εκεί η ιστορία, σε αντίθεση με το anime. Το πρόβλημα άλλο είναι. Ένας φίλος μου με δελεάζει εδώ και καιρό να δω τα επεισόδια σε avi και τελικά υπέκυψα και ψάχνω τώρα για HD. Έχω να πω να μην αφήσεις κι εσύ το κίνημα των rmvb, εγώ θα επανέλθω όταν η ποιότητά τους εξισωθεί με των υπολοίπων. Ως τότε, μάλλον θα βολεύομαι με τα avi. Και να σκεφτείς ότι ως χθες δεν είχα επεισόδιο anime που να μην ήταν rmvb! Που λέει ο λόγος, κι εσύ ένα τουλάχιστον avi θα έχεις! Με διέφθειραν...:frozen:
Oct 13 2008 00:12
Photo

Zoro → dennisuke

Ωραία η αλλαγή του ονοματός σου,σαν να σου πηγαίνει περισσότερο όντως!:riiight: [btw dennisuke είναι κάποιος χαρακτήρας από καμία σειρά??] Άσχετο,αλλά είδα την συζητησή σου που ρωτούσες για ποιό ανιμε να αρχίσεις και η επιλογή είναι φυσικά μια:Berserk!!:head: Σου προτείνω να δεις πρώτα το ανιμε που είναι μόνο 25 eps,να δεις αν σ'αρέσει το είδος και μετά να διαβάσεις το manga,εφ όσων σ'άρεσε το ανιμέ,γιατί συνεχίζει την ιστορία που διακόπικε πολύ σύντομα στο anime... Έγω είμαι μέγας fan της σειράς και αν σκεφτεις να την ξεκινίσεις την συστύνω ανεπιφίλακτα και από μένα θα έχεις κάθε είδους βοήθεια! Η σειρά εξελίσσετε σε έναν μεσαιωνικό κόσμο στύλ Lord of the Rings και περιέχει ότι θες,πολύ καλό character development,βία,σκοτεινιά,μυθικά πλάσματα,τέρατα,σφαγές,αγάπη,μίσος,ελπίδα,δυστυχία,φιλία,έχθρα..μέχρι και πλάκες....απλά πρέπει να αντέξεις αρκετά για να τα παρατηρήσεις αυτά. Ελπίζω να επηρέασα την επιλογή σου:ureshii:
Oct 11 2008 03:36
Photo

sakura_^^92 → dennisuke

^^^^ i like one piece too ^^ and i watch it every day on tv ^^ thefirst aimetht i watched was salor moon an i was 6 year ^^ Afer this a watch a lots of anime ^^ Now in the lsttie i watch D grey man , naruto, Vampire Knight, Tsubasa Chronice , CardCaptor Sakura and other ^^
Oct 09 2008 23:43
Photo

dennisuke → sakura_^^92

No, I don't speak Japanese, but I have a hard time when I write and read them :sleepy: I thought though using the words 'anime' and 'Japan' as my user name would be a good idea in order to show the close relationship between those two. However, I am going to change it sometime. If you want to learn them, good luck, I am sure you can do it if you really want :) I haven't seen a lot of animes, just ten. Yes, I liked Naruto, but my favorite one is School Rumble because it made me laugh all time :hahaha: without stopping, making me feel ridiculous to myself. I've also seen Samurai 7, Wolf's Rain and Dragonball and like them^^
Oct 09 2008 23:17
Photo

sakura_^^92 → dennisuke

Hi ^^ you speak jappanese ? i really like it ** and i want to learn it ^^ I speak greek but i don't read and write it ^^'''''''' do you like naruto ? and what alse ? ^^ I like a lotsof ane and manga ^^
Oct 09 2008 22:15
Photo

Erisadesu → dennisuke

το άλλαξα επειδή ειμαι η Desu Sama.... a.k.a suiseiseki απο το rozen maiden. νομίζω ότι εκείνο το νικ σου ταιριάζει περισσότερο.
Oct 09 2008 10:29
Photo

phm → dennisuke

Βασικά δεν είδα ακόμα το τελευταίο επεισόδιο Bleach αλλά ντάξει ήξερα ότι τελίωναν τα fillers :D Όσο για το Naruto... Τι να σου πω, εγώ One Piece δεν έχω δει και αν και γενικά μου αρέσει το Naruto (άλλωστε είμαι πρώην Narutard :P ) αλλά να πω την αλήθεια πλέον δεν με συγκινεί και τόσο, θα ήθελα κι εγώ να δώ τι θα γίνει με την ιστορία (αλλά παρόλα αυτά είμαι hardcore ως προς το ότι δεν διαβάζω το manga :P). Τώρα για καινούριο anime, από αυτά που ανέφερες αυτό που αρέσει στους περισσότερους είναι το Death Note (το Code geass πάντως δεν το χω δει και δεν είμαι και τόσο proffessional μην νομίζεις :P). Οπότε θα στο πρότεινα ως πιο "σίγουρη" επιλογή μιας και δεν ξέρω τα γούστα σου. Και thanks για τα χρόνια πολλά :D
Oct 09 2008 01:36
Photo

dennisuke → Erisadesu

Γιατί άλλαξες το username σου; :hmmm: Ακούγεται πιο ιαπωνικό το desu από το betsu? Σκέφτομαι κι εγώ να αλλάξω κάποια στιγμή το δικό μου σε dennisuke... έχεις καμιά καλύτερη πρόταση; _____________ Είμαστε ή δεν είμαστε εξιαπωνισμένοι Έλληνες; :dazed: Τουλάχιστον να φερόμαστε ανάλογα. Ευτυχώς ή δυστυχώς τα username μας τείνουν να αντικαταστήσουν τα παραδοσιακά ονόματά μας. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι αν αξίζει να δώσουμε έμφαση στην ιαπωνική μας παιδεία ή αν είναι όλα αυτά μια πλάνη, ένας τρόπος για να νομίζουμε ότι μπορούμε να ξεφύγουμε από το λούκι της ελληνικής κοινωνίας :huh:
Oct 08 2008 22:13
Photo

dennisuke → sakura_^^92

Thanks for the request. You are very welcome to ask me anything that might interest you and of course participate in our conversations at the multiple threads we have :D Everyone will be glad to inform you, so do not hesitate to. After all, English is not a forbidden language in the forum (along with Greek & Japanese) and you can use it until you improve Greek. Anyway, as you wish! See ya^^ :)
Oct 08 2008 21:45