Community Status Updates
dennisuke → thumpi-chan
Δε βρήκα καμία μαργαρίτα :oo: πάντως μία μαργαρίτα έδειχνε όταν άρχιζε το παιχνίδι. Το μόνο πρόβλημα που συνάντησα ήταν κάτι κυκλάκια (όχι μπάλες) που εμφανίζονταν όταν έκανα κλικ για να κατεβάσω μια μπάλα ενώ το στόχαστρο δεν ήταν δίπλα της [δηλαδή ακριβώς από κάτω] και τότε κολούσε το παιχνίδι και πατούσα τα βελάκια →↓↑← γρήγορα και με αγωνία για να ξεκολλήσει.
Δηλαδή η μαργαρίτα μάλλον δεν είναι μέρος του παιχνιδιού αλλά πιθανότατα κάποιο παρόμοιο πρόβλημα που προέκυψε :bahhh: Δεν ξέρω αν θα βοηθούσε να πατάς τα βελάκια συνέχεια μέχρι να φύγει η μαργαρίτα, ίσως, δεν ξέρω να σου προτείνω κάτι άλλο, πάντως μην τα παρατάς από το παιχνίδι :congrats:
Oct 20 2008 19:49
thumpi-chan → dennisuke
γεια! λοιπόν έπαιζα αυτό το arcade... με τον πικατσου...και εκεί που έχω φτάσει γύρω στισ 3000, πεταγεται μια μαργαρίτα στη μεση κ αρχισε να κάνει κυκλους ??? ε και επειδή είχες κάνει το μεγαλύτερο σκορ ειπα να ρωτήσω εδω... καμιά ιδέα τι μπορεί να έγινε? γιατι τωρα πήγε τσάμπα τόσο καψημο...
Oct 20 2008 17:21
dennisuke → iristella
Γεια ολα καλα; Εδώ όχι και τόσο
Ακόμη δεν άρχισα το death note και βλέπω εφιάλτες :uhh:
Το κατεβάζω με torrent εδώ και μια βδομάδα και πηγαίνει με πολύ αργούς ρυθμούς, χθες ήταν στο 57%. Και ρωτώ ένα φίλο μου ποιο ανιμε να δω μέχρι να κατέβει επειδή αργεί αυτό και μου λέει οποιοδήποτε θέλεις.
Κοιτώ την άλλη μέρα (a.k.a. σήμερα) -> το death note είχε φτάσει στο 93% :oo:
Λέω κάτι δεν πάει καλά εδώ.
Ή τα rmvb με καταράστηκαν που το κατεβάζω σε avi ή οι ύπουλες φθοροποιές δυνάμεις του τετραδίου του θανάτου έβαλαν το χέρι τους :frozen:
Ελπίζω να το δω χωρίς να πάθει κάτι η ψυχοσωματοπνευματική μου ακεραιότητα και να μου αρέσει αν και το δεύτερο μάλλον θα ισχύσει απ' ότι λένε όλοι οι anime fans εδώ στο φόρουμ :if:
Oct 20 2008 16:44
Adventurer → dennisuke
3 γραμματα/δευτερολεπτο δε γινεται λογω ανθρωπινης βιολογιας, mate :hahaha: Και να φανταστεις στην αρχη ημουν περηφανος με τα 135 (ειδικα αφου μερικα πληκτρα "κολλανε" στο πληκτρολογιο μου) μεχρι που μπηκε ο TritonX, και εκει που νομιζα φτασαμε στο οριο, μπαινεις εσυ το εκτινασσεις στα υψη!! Ηδη με το που ειδα το δικο σου βελτιωσα ελαχιστα το δικο μου (τι σου ειναι ο ανταγωνισμος - τοσο καιρο εκανα να φτασω το προηγουμενο ρεκορ μου και τωρα το εσπασα με τη δευτερη προσπαθεια) αλλα το να σε φτασω ειναι εξαιρετικα αμφιβολο. Θα προσπαθησω παντως! :P
Oct 19 2008 14:54
dennisuke → Zoro
Under Fire ε? Καταλαβαίνω, μην προστεθώ κι εγώ :P
Take your time to answer to my pm. Εδώ έχεις ενισχύσεις από μένα :dwarf:
Oct 18 2008 14:02
Zoro → dennisuke
dennis-kun σου απαντάω τώρα αμέσως στο pm,μην νομίζεις ότι σε ξέχασα:P
Btw,πόσο κάηκες με το arcade?:oo:
Για να πέρασες και τον Adventurer στο type test(που δεν είχα φτάσει ούτε στο μισό του High Score του!!),όντως τώρα καταλαβαίνω γιατί μου λεγες για σπάσιμο και πονοκέφαλο:hahaha:
EDIT:sry,μάλλον θα το κάνω αργότερα και θα το δεις αύριο τελικά....μου έτυχαν πολλά,λυπαμαι:hot:
Oct 18 2008 00:31
dennisuke → Adventurer
Χμ, χεχε :hehehe: ξεκίνησα με αρχικό στόχο 3 γράμματα/ανά δευτερόλεπτο με βλέψεις προς το 180 και εκεί γύρω :dazed:. Ανέβασα το scroll bar στα δεξιά σε σημείο που να κρύβει χρόνο και σκορ :sleepy:, καθάρισα το μυαλό από τα πάντα και μετά πήραν φωτιά χέρια αντανακλαστικά και πληκτρολόγιο :burningbe3: όλα μαζί σαν οπλοπολυβόλο.
Αλλά κάτι τέτοιο (3-4letters/sec) είναι αδύνατο προς το παρόν :roar: γι αυτό θα αρκεστώ στα 153 μέχρι να καταφέρεις να ξαναπάρεις την πρωτιά και τότε τα ξαναλέμε^^
Oct 18 2008 00:15
dennisuke → Phantom Duck
Το ξέρω ρε Phantom Duck, τι να κάνουμε, κυνηγάμε ένα άπιαστο όνειρο :rolleyes:
Και σ 'εμένα τον ίδιο πέφτει η υπόληψη που έχω για τα rmvb, δεν είναι ότι δεν καταλαβαίνω τι γίνεται, απλώς είμαι αντίθετος στην όλη ιδέα να αυξάνεται συνεχώς ο χώρος αποθήκευσης για να βελτιώνεται η ποιότητα αντί να μειώνεται. Είναι φυσιολογικό βέβαια και κάτι πάει να γίνει με τα νέα dvd που βγαίνουν, το blu ray, αλλά όπως λεν η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία :(
Πάντως για το mkv ξέρω ότι έγινε αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση των anime, αν δεν κάνω λάθος^^ Βρίσκομαι τώρα σε αναζήτηση μιας ικανοποιητικής μορφής, μάλλον mp4 θα προτιμήσω, απλώς με πονάει που όλες μου οι σειρές είναι σε rmvb μέχρι τώρα.
Τελοσπάντων, θα δείξει :drink:
Oct 17 2008 19:29
Phantom Duck → dennisuke
Χωρίς να θέλω να σας χαλάσω τη διάθεση, τα rmvb είναι ο container του παρελθόντος. Ευρέως χρησιμοποιούταν το 2002, και όσο περνάνε τα χρόνια, τόσο συνεχίζει να πέφτει. Αν συνεχίσει να ακολουθεί την ίδια πορεία, σε 3-4 χρόνια δεν θα βρίσκεται ίχνος του στο internet. Ο container του μέλλοντος είναι mkv/mp4. Το avi πέθανε. Το rm(vb) είναι νεκρό εδώ και κάτι χρόνια.
Πληροφοριακά, δεν μπορεί κάποιος να κάνει encode σε rm. Τα rm είναι επανακωδικοποίηση ήδη υπάρχωντων .avi (κυρίως) αρχείων. Αυτό σημαίνει πως ποιότητα εικόνας/ήχου είναι κατώτερη του αρχικού αρχείου. Δεν παύει να είναι ικανοποιητική για το μέγεθος που προσφέρει, όμως παραμένει κατώτερη.
Oct 17 2008 19:04
dennisuke → Zoro
Already done it και έχουμε ήδη μία ώρα στο irc του anime.gr που μιλάμε επ' αυτού του θέματος.
Interesting things are about to come and enlighten us :tensai:
Oct 16 2008 20:47
Zoro → dennisuke
Dennis-kun τσέκαρε το προφιλ μου,αυτά που έγραψε ο Kenny;)
Μετά αν θές πέρνα από το thread που λέει,να δώσεις τα φώτα σου^_^
Oct 16 2008 20:28
Zoro → dennisuke
Χεχε ναι άστα,επιθέσεις από όλα τα μέτωπα,ακόμη και από άτομα που κάνω παρέα στο forum:yawn2:
Δεν έχω τπτ να προσθέσω(με διέλυσες με αυτό το κείμενο,μην σου πω με ξεπέρασες...τόσο πολύ επιρροή έχω ε?μάλλον πρέπει να ξανασκεφτούμε το groupaki:hahaha:),μάλιστα τα πες και πολύ καλύτερα απ όσο θα μπορούσα να τα πω εγώ,στο πα ότι ο expert στο θέμα είσαι εσύ.
Και συμφωνώ μαζί σου στην σύγκριση,σύντομα τα rmvb θα γίνουν ακόμη καλύτερα,the format of the future:8):
Μόνο να διορθώσω ότι ήταν επεισόδιο "Monster" μόλις 30mb:'D ,αλλά άσε αν δεις εικόνα είναι απίστευτο αν σκεφτείς ότι προέρχεται από αρχειο μόλις 30 mb.
Σίγουρα δεν είναι και η άριστη ποιότητα,αλλά δεν είναι και χάλια.
Γιατι να ψάχνουμε την τελειότητα και να γεμίζουμε άπειρα DVDs/σκληρούς ενώ μπορούμε να βολευτούμε με μια decent ποιότητα?
Δεν είναι δα ότι δεν βλέποντε,απλώς δεν είναι HD(ακόμη).
Ας μην είμαστε άπληστοι λοιπόν και ας ευχαριστηθούμε με αυτό που μας προσφέρουν,που είναι μια χαρά!
Όσο για το thread που λες κρίμα,αλλά και η 2η επιλογή που λες μια χαρά είναι αν και θα ηττηθούμε και πάλι εγγυημένα....ας αναμένουμε να διαδωθούν περισσότερο λοιπόν,αλλά ας βάλουμε κι έμεις το χεράκι μας;)
Για τα ανιμε όπως είπα,όποτε χρειαστείς κάτι για Berserk έλα ρώτα με^^
(και το Death Note να το δεις,είναι ιεροσυλία να το μην το χεις δει!)
Όσο για τα ιαπωνικά φαίνετε ότι όντως τους έχεις ένα ενδιαφέον,κι εμένα μ'αρέσουν πολύ και θα θελα να τα μάθω κάποτε αλλά που μόνος μου....προτιμώ να αρχίσω μαθήματα όποτε βρω χρόνο/το πάρω απόφαση!
Έγινε λοιπόν dennis-kun,we'll definitely keep in touch.....rmvbs unify us:gotit:
Oct 16 2008 14:33
dennisuke → Zoro
Απ' ότι βλέπω δέχεσαι επιθέσεις για να αλλαξοπιστήσεις στα avi. Ο πόλεμος άρχισε επομένως:dwarf:. Πάντως το thread δε θα το κάνω τώρα γιατί σε αυτή τη χρονική στιγμή θα βγούμε ηττημένοι. Θα μας πάρουν άνετα σβάρνα :stubborn:. Ίσως το κάνω με τη μορφή ποιο file format προτιμάτε +μια ψηφοφορία. Πρώτα πρέπει να βρούμε rmvb υποστηρικτές και μετά να κάνουμε thread, group, blog, τα πάντα.
Δεν τους καταλαβαίνω αυτούς που κατεβάζουν σε avi. Μάλλον το πρώτο επεισόδιο ανιμε που είχαν κατεβάσει ήταν avi και συνήθισαν έτσι. Αμφιβάλλω αν έχουν καν ιδέα για encoding και τις διαφορές rmvb-avi (μιλώ για την πλειοψηφία). Το μόνο ίσως που μπορούν να πουν είναι ότι έχει διαφορά στην εικόνα όταν το βλέπεις [Γιατί έχουν δει ποτέ rmvb ή από σχόλια άλλων;] αλλά για μένα είναι insignificant. Για μας που χρησιμοποιούμε rmvb, όταν μας λένε οι avi fans χρησιμοποιήστε avi πρέπει να γελάμε, επειδή αυτοί δεν παίρνουν τα hd (high definition videos), που αν το πάμε έτσι, έχουν με τα avi όση διαφορά και τα avi με τα rmvb.
Συν ότι για μουσικά αυτιά σαν εμάς η ποιότητα του ήχου των avi είναι κατώτερη των rmvb. Εκεί να δω τι θα κάνουν. Μας λένε να κατεβάσουμε εκείνο κι εκείνο και να τα συνδυάσουμε και να τα ανακατέψουμε, μαγειρέψουμε, ρίξουμε σάλτσα για να γίνει μια χαρά ο ήχος. Μπα δε θα πάρω :drink:. Αφού έχουν τέλεια ακουστική τα rmvb.
Να το θέσω κι αλλιώς. Σε καμιά δεκαριά χρόνια, ίσως και πολύ λιγότερο, τα avi θα είναι σαν τον ENIAC. Τα rmvb θα έχουν τέλεια ποιότητα, θα κατεβαίνουν σε 5 λεπτά και αυτοί θα κατεβάζουν avi σε 40 λεπτά για να έχουν την ίδια ποιότητα. Το είπες και μόνος σου. Το dragonball με 30 mb κάθε επεισόδιο είναι τέλειο, σαν hd. Αν έβαζαν οι rmvb προγραμματιστές-encoders μεράκι και στις άλλες σειρές που δεν είναι και τόσο γνωστές θα ήταν θρίαμβος :congrats:.
Why we use rmvb and you should too? Είναι απλό. Just wait, watch and you'll see. Δε θέλω να στείλω και email σε αυτούς που κάνουν encoding σε rmvb αλλά εντάξει, είναι προκαθορισμένο τι θα γίνει.
Ας πούμε: κάθε δευτερόλεπτο βλέπουμε μια εικόνα και ακούμε έναν (ή και περισσότερους, εξαρτάται το ρυθμό κ τους διαλόγους) ήχο. Σε 20 λεπτά (το standard για τα επεισόδια ανιμε) έχουμε 1200 εικόνες συνολικά 200-240 mb (αν γύρω στα 200 kb το μέγεθος μιας εικόνας anime) και ένα τραγούδι 20 λεπτών, όπερ σημαίνει άλλα 20 mb. Με πρόσθεση έχουμε μέγεθος HD. Εκεί είναι η κορυφή. Με τα rmvb γίνεται encoding, με προσπάθεια όσο το δυνατόν να μη χάνονται οι λεπτομέρειες στις γρήγορες σκηνές (με δράση), όπου και εντοπίζεται η δυσκολία. Ο στόχος είναι να μειωθεί ο χώρος που χρειάζεται για την αποθήκευση των anime και να μην καταξοδευόμαστε σε dvd. Όπως είπες, αν δεν έχω ακουστά τα avi και δω rmvb δε μου φαίνεται να υστερούν σε τίποτα. Έξυπνο, θυμίζει όμως τακτική της στρουθοκαμήλου xd. Εδώ θέλουμε εξίσωση της ποιότητας των rmvb με τα hd, όχι τα avi. Anywayz, να μη σε μπερδεύω άλλο με τα διαδικαστικά.
Το death note έπαψα να το κατεβάζω. Μου την έδωσε. Ή θα βρω hd γι αυτό ή θα περιμένω για το encoding, αμάν πια πόσο καιρό θέλουν. Βασικά το βρήκα σε mp4 με ελληνικούς υπότιτλους αλλά θέλω να το ψάξω κι άλλο το ζήτημα. Τώρα βλέπω το blood+, κατά προτίμηση τα μεσάνυχτα ή περασμένα μεσάνυχτα.
Δε γνωρίζω καλά την ιαπωνική γλώσσα, που τέτοια τύχη, απλώς μου αρέσουν τα kanji. Τώρα έπαψα να τα μελετώ όμως λόγω μαθημάτων :sleepy:.Μόνο τα καλοκαίρια θα ασχολούμαι.
Αυτά zoro-kun, keep in touch :byejg9:
Oct 16 2008 12:03
iristella → dennisuke
Για το Mario ιδέα δεν έχω. Και εγώ από σπόντα το είχα ακούσει και προς το παρόν δεν το έχω ψάξει πιο πολύ. Το Naruto μάλλον θα το ξαναδώ και εγώ καποια στιγμή από την αρχή. Πάντως μετά τα fillers η ποιότητα του anime ανέβηκε κατακόρυφα και σε σεναριο και σε animation. Πραγματικά καιρό είχα να πορωθώ ετσι με επεισόδιο. Οπότε μετα το 73 ξαναξεκίνα τα...
Χαίρομαι που λυθηκε το πρόβλημα ^^... Πραγματικά με το συγκεκριμένο μου είχαν σπάσει τα νεύρα και τελικά την λύση την βρήκα τυχαία.
Oct 14 2008 18:17

This status update has reached the maximum number of replies allowed