Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
jimmare → dennisuke
Ρε,αμα ειναι βρες κανεναν που να μπορει να μας βοηθησει στη shuriken slasher...
Νοέ 26 2008 22:29
dennisuke → Geutella
Έτσι πως πάμε θα κάνουμε κόμμα μέσα στην anime.gr. Δε βαριέσαι, χωνευτήρι λαών είναι εδώ. :hahaha: Βρήκα τον sickdrummer (αυτόν δεν αποκαλείς μαϊντανό;), τον roriconfan, τον etemon, τον kakoka. Αν πετύχεις κανέναν άλλον, στείλτον και σε μένα :hahaha: Anime-Greek ftw!
Νοέ 18 2008 14:02
dennisuke → sickdrummer
Ευχαριστώ για το request :tensai:
Θα τα λέμε και σ' αυτό το φόρουμ τώρα :)
Νοέ 17 2008 22:40
sickdrummer → dennisuke
Για σου dennisuke τι κανουμε?Ευχαριστω που δεχτηκες το add.
Νοέ 17 2008 21:37
iristella → dennisuke
Χαιρομαι που σου αρεσει τοσο το Desu Note.... Σε ποιο επεισοδιο εισαι? Για το Light fan θα σου ελεγα να μην το βιαστεις . Κατσε να το τελειωσεις και μετα μου λες.... Για επιλογη αναμεσα σε Light και L δεν εχω καταφερει ακομη να κανω.... Ο ενας ειναι ο αντρας της ζωης μου( L) και ο αλλος το φρουτο το αμαρτωλο (Light)....... Aν και γι αυτο με το διπλο ταμπλω θα σου πω οτι 4 διαφορετικα τεστ με εχουν βγαλει Kira προς στιγμην..... 5ο δεν κανω.....την ξερω ηδη την μοιρα μου.....Οποτε καλα με ψυλιαστηκες..
Τα Shinigami ήταν all the money.... O ryuk ειδικα ηταν απιστευτος.. Για την Misa δεν θα εκφραστω.,Πηγαινε στο αναλογο thread Και θα την δεις την αποψη μου εκτεταμμενα ποσταρισμενη (sheet making FTW).....
Ευχαριστω για την ευχη και για την συμβουλη για το Profile.Θα το κοιταξω αυτο με τα Pms Καιθα σου πω.......
Οκτ 30 2008 01:36
dennisuke → iristella
Thanks για τα μήλα -> έχω μια γαβάθα δίπλα μου τώρα μόνιμα για να έχω τα νώτα μου καλυμένα από τα shinigami. Και μεγιά το καινούριο profile^^
Λοιπόν, απ'ότι φαίνεται θα τελειώσω το Death Note στο bleach φυτίλι.
Ήθελα να σου πω για τα notifications. Τυχαία εντελώς κι εγώ, περιδιάβαινα το User CP, και πήγα μια βόλτα από τα Options όπου η επιλογή 'Show New Private Message Notification Pop-up' made my eyes bling like this :blingeye2:. Δεν το δοκίμασα βέβαια, ισχύει μόνο για τα pm και δεν είμαι σίγουρος αν εκεί κοντά υπάρχει και το ανάλογο για τα vm αλλά η επιτυχία είναι πάνω από 70 % σίγουρη [L mode on]. Δηλώνω από τώρα Yagami Light (και πιο συγκεκριμένα Kira) fan. Θα κάνω join και στο αντίστοιχο γκρουπ. Απ' ότι βλέπω εσύ είσαι και στα δύο αν και απαγορεύεται ρητά να είσαι μέλος στο ένα αν είσαι στο άλλο. Αυτό που παίζεις σε διπλό tableau με κάνει να υποθέσω ότι είσαι κι εσύ Kira fan^^ Τα λέμε :)
Υ.Γ. Τα λάτρεψα τα shinigami, ντάξει, τη Misa-chan όχι και τόσο αλλά δεν της κρατώ κακία^^ Matsuda ftw!
Οκτ 30 2008 01:09
dennisuke → The_Champion
Join date στις 26-10-08, μόνο και μόνο για τα arcade, υποθέτω και σε άλλα forum. Πρωταθλητής σε 3 αρκετά δύσκολα arcade τις επόμενες 2 ώρες (last activity 17:26) σε χρόνους αδιανόητους για τον άνθρωπο και την τεχνολογία του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα:
Maeda Path: 15:59, 114 sec, score 1001099
Railway Line: 16:24, 363 sec, score 9000200
Fishing the Sea: 16:35, 321 sec, score 1000066
Τη διαφορά μεταξύ των δύο τελευταίων (11 sec) μπορώ να την εξηγήσω μόνο υποθέτοντας ότι τα έπαιζες ταυτόχρονα. Και πάλι κουφό :confused:. Από 15:59 μέχρι 16:24 είναι 25 λεπτά. Έλεος, τόση ώρα σου πήρε να βάλεις τους κωδικούς;;;
Βλέπω προνόησες και για το username και το avatar, αστειάκι; :smokingg:
Τουλάχιστον πριν hackάρεις το σύστημα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις περισσότερο αληθοφανείς αριθμούς. Αν ποτέ αξιωθείς να απαντήσεις [και αν βέβαια ποτέ θυμηθείς να περάσεις από το φόρουμ ξανά] απάντησε μόνο σε αυτό: γιατί το κάνεις; τι πιστεύεις ότι κερδίζεις με αυτό; δεν είναι άδικο για τους άλλους που προσπαθούν;
Κι επειδή δε σε κόβω για Έλληνα, what you are doing doesn't make you champion, but loser in our eyes, so stop it. I won't translate the rest, you can do it by yourself learning Greek, but I'm sure they make sense through keywords [sorry, using trans. programs (sorry again, hacking, it's faster)]. Surfing the internet, known as The_Champion, with a cup for avatar, winning all arcade games using inappropriate methods, you could be anyone, but for the time you are a man that enjoys stealing people's happiness just to please yourself for some minutes. Pretty sad, huh? Okay, you might were disappointed from something, but that's not the way to deal with it. What I want you to do is to realize the mistake you have been doing and that's the end of it.
Well done though for being first :clap:... at failing :bahhh:
Οκτ 29 2008 21:17
dennisuke → Yu_Kanda
Πως πάει το διάβασμα; Είναι κουραστικό; :hot:
Να περάσεις να μελετήσεις με την ησυχία σου πλέον για την Ιαπωνία :)
Ιστορία είπαμε; Κι εγώ εκεί ήθελα να περάσω αλλά τελικά δε μου βγήκε :emptyonexg1:
Πάντως δε με εμποδίζει τίποτα να συνεχίσω να ασχολούμαι με αυτήν.
Οκτ 23 2008 22:19
dennisuke
→
DRAGONBALL1985
Βρήκα ένα καλύτερο link για την ταινία του Dragonball :)
[URL="http://dbthemovie.com/"]Dragonball - The Movie[/URL] έχει και αντίστροφη μέτρηση μέχρι να αρχίσει η ταινία!
Απ' ότι λέγεται μπορεί να μην είναι καθόλου καλή αλλά μπορεί και να είναι καταπληκτική. Ελπίζω να μας αρέσει, θα δούμε!
Επί τη ευκαιρία, τώρα βλέπω το death note. Όταν τελιεώσω, τι προτείνεις να δω; Berserk, Claymore ή Rurouni Kenshin; Ποιο σου άρεσε πιο πολύ;
Οκτ 23 2008 14:55
dennisuke → jumaru17
Ohayo jumaru-kun!! Έβλεπα το thread για τα j-dramas και το review σου για το Majo no Jouken μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Πάω να το δω και θα σου πω εντυπώσεις όταν το τελειώσω :wis:
Οκτ 22 2008 15:52
dennisuke → Ptomahawk
Καταπληκτικό avatar αλλά αυτό που πραγματικά θαυμάζω είναι το username :if:
See ya^^ :byejg9:
Υ.Γ. Βασικά σε είχα δει στο τρίτο παγκάκι στην Καμάρα :oo: αλλά που να με γνωρίσεις δε συχνάζω σε anime meetings πάντως θα φροντίσω να έρχομαι πιο συχνά από δω και πέρα :)
Οκτ 22 2008 11:37
iristella → dennisuke
Hehe..... Beware of the powers of the note...
Πιστεύω ότι θα σου αρέσει πολύ. Έχει πολύ καλή υπόθεση, σαν ιδέα είναι πολυ πρωτότυπο γενικά. Οι πρωταγωνιστικοί χαρακτήρες μου αρεσαν πάρα πολύ (at least the male ones.......) και το OST είναι όλα τα λεφτά επίσης.
Δεν σου λέω άλλα περιμένω να το δείς εσυ και να μου πεις εντυπωσεις. Τα πρώτα επεισόδια είναι κάπως ήπια μέχρι να σε βάλουν στο κλίμα αλλά μετά είμαι σιγουρη ότι δεν θα μπορείς να ξεκολλήσεις.
Και κάτι σχετικό με το κλίμα της σειράς
[IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk206/iristella/apple.jpg[/IMG]
[COLOR=Red][B]ENJOY!!!!!!![/B][/COLOR]
Οκτ 20 2008 20:01

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται