Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
dennisuke
→
DRAGONBALL1985
Γεια, όλα καλά; βγαίνει σε λίγο καιρό η ταινία Dragonball, για να δούμε τι λέει :D
[URL="http://www.imdb.com/title/tt1098327/"]Dragonball (2009)[/URL]
[URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Dragonball_%28film%29"]http://en.wikipedia.org/wiki/Dragonball_(film)[/URL]
Ελπίζω να είναι καλή. Αχ, το dragonball με έβαλε στον κόσμο των ανιμε, ας μη λέμε ψέματα :wis:
Θα ήθελα το Dragonball AF να είναι πραγματικό, παρόλο που το έκαναν fans. Ήλπιζα στην αρχή ότι ο Toriyama δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα.
Μου αρκεί όμως να βλέπω και να ξαναβλέπω τις παλιές μάχες :) όπως αυτή του frieza με το sogoku (ποτέ δεν κατάλαβα, τι φύλο είναι ο/η/το frieza? με το ελληνικό dub που καναν..)
Οκτ 08 2008 21:16
dennisuke → phm
Τελείωσαν τα fillers στο Bleach :clap:
Τι πιστεύεις, έχει τα κότσια ο Kishimoto να κάνει το Naruto εμπορική επιτυχία όπως έγινε με το One Piece; Εγώ πάντως on-going anime δεν ξαναβλέπω:sigh2:.
Θέλω να τελειώσει το Naruto αύριο, δεν πιστεύω ότι υπάρχει νόημα να συνεχίσει αυτή η σειρά, είμαι υπερβολικός; :emptyonexg1:
Θα συνεχίσω με ένα ολοκληρωμένο, είμαι ανάμεσα σε death note, code geass, berserk, haruhi, rozen maiden και κάτι άλλα :huh: ποιο προτείνεις; Πες κανένα καλό, γιατί άμα συνεχίσω έτσι, φοβάμαι ότι θα χάσω επαφή με τον κόσμο των anime :frozen:
...σε ρωτάω γιατί είσαι professional, εγώ μαθητευόμενος...
@Time no jutsu: [I]2 days ago.... [/I]Χρόνια πολλά!! :wis: Eλπίζω να πιάνονται, δεν κοιτώ συχνά το calendar...
Οκτ 08 2008 19:24
Six Winged Angel → dennisuke
Όντως, οι JAM project έχουν δημιουργηθεί γι'αυτόν τον σκοπό και ξέρουν καλά τι κάνουν ^^
Ευχαριστώ για το pm! Θα τα ακούσω όλα να δω και τι παίζει με X-japan!
Στους plastic tree κατά πάσα πιθανότητα θα πάω και έχω αρχίσει και την "προπόνηση" ;P
anyway catch you around! thanks και πάλι :joyful:
Οκτ 08 2008 18:40
dennisuke → Six Winged Angel
JAM Project ftw! Δε νομίζω να υπάρχει καλύτερο συγκρότημα για anime soundtracks... :frozen: Από τα τραγούδια που ανέφερες μόνο το fire wars ξέρω... θέλω και γω ψάξιμο ;). Σου έστειλα με private message δύο λινκ από megaupload για 2 συλλογές τραγουδιών - θα διαπιστώσεις ότι η μία είναι JAM Project από τη φωνή του Kageyama! Η άλλη είναι X Japan, άκου και κείνους, είναι κορυφή..
Κι όσο για το ταξίδι στη Γαλλία καλή σας επιτυχία, άμα υπάρχει θέληση και καλή οργάνωση μπορείτε να τα καταφέρετε :D
Για την ώρα πάντως, αν γενικά θέλεις j-rock, νομίζω έχουν συναυλία οι Plastic Tree στην Αθήνα σε λίγο καιρό [url=http://www.jrock.gr/new/]Plastic Tree Live in Athens @ Second Skin :: 14.10.08 & 09:00 :: by JMusic.gr[/url] να πας αν μπορέσεις :)
Τα λέμε :byejg9:
Οκτ 08 2008 17:46
Six Winged Angel → dennisuke
Yay! Κιάλλος JAM project fan! :wooi2: Ναι έχω ξετρελαθεί με JAM, τόσο πολύ που ψήνομαι με ένα παιδί να πάμε στη Γαλλία να τους δούμε live σε ένα anime festival ;pppp όλοι είναι καταπληκτικοί! X-japan δεν έχω ακούσει, αλλά μου είναι πολύ γνωστό το όνομα
Thanks! ^^ έχω αρκετά τραγούδια των JAM project (καινούργια και παλιά, αλλά όχι no border tracks), αν και μερικά ακόμα δεν θα έβλαπταν :D
Χεχ να σου πω την αλήθεια κανένα από τα τραγούδια που είπες δεν το ξέρω :oo: πρέπει να ψαχτώ λίγο απότι φαίνεται.. Αγαπημένα μου είναι τα SKILL, Fire Wars, Soul Taker, Nageki no Rozario μεταξύ πολλών άλλων
Οκτ 08 2008 17:28
dennisuke → Six Winged Angel
Κι εσύ JAM Project fan man? Είναι πράγματι πολύ καλοί αλλά όταν άκουσα X Japan ενθουσιάστηκα :nod:. Αν θες σου στέλνω λινκ από pm για 27 τραγούδια JAM Project ή και X Japan!
Πολύ καλός κι ο Kageyama :drink: καλή φωνή
Εμένα μου άρεσε πολύ το Time, Ore wa tokoton tomaranai, Ore ga yaranakya dare ga yaru, Soldier dream και Bokutachi wa tenshi datta.
Οκτ 08 2008 17:06
dennisuke → manos78
Γεια!! Καινούριος και φρέσκος :D Πήγαινε από εδώ να συστηθείς και να σε καλωσορίσουν [URL]http://www.anime.gr/forums/off-topic/3119-%5Bnew-member-section%5D-few-words-about-yourself.html[/URL]
Καλή διαμονή στο anime.gr :wis:
Οκτ 08 2008 16:25
dennisuke → Melkor
Όλα καλά Melkor? :)
Θα μπω κάποια στιγμή να τα πούμε από msn. Δε βλέπω να βγαίνει και το school rumble 3 και ανησυχώ. Καίγομαι γι αυτό το anime :bike:. Μάλλον θ' αρχίσω death note τώρα :uhh:.
Οκτ 08 2008 12:44
Skiarxon → dennisuke
Ναι έχουν εταιρίες για λάπτοπ συνήθως αλλά δεν συμφέρει καθόλου.Καλύτερα κλέψε τον γείτονα.
Οκτ 07 2008 21:50
dennisuke → Skiarxon
Όχι, σε επαινώ με έναν ιδιότυπο φιλολογικό τρόπο για τα ποστ στη μαύρη τρύπα.
Φυσικά και δεν είναι αλληλένδετο με τα περί υπολογιστών. Αυτό που με καίει είναι αν υπάρχει φλασάκι από όπου μπορείς να αποκτήσεις πρόσβαση στο ίντερνετ, δηλαδή χωρίς χρήση modem. Ξέρεις τίποτα;
Οκτ 07 2008 21:23
dennisuke → Skiarxon
Μπράβο μεγάλε, ξέρεις από υπολογιστές μάλλον :smart:
Οκ, περνώ στο θέμα, ξέρεις αν έχουν βγει stick (φλασάκια) που σου δίνουν ίντερνετ; Really need it (not for me) γιατί οι γείτονες ή ασύρματο modem δεν έχουν ή αν έχουν είναι κλειδαμπαρωμένα.. Νομίζω έχει να κάνει με μια μηνιαία συνδρομή αλλά δεν ξέρω και πολλά. Ελπίζω να με διαφωτίσεις
Α, και μην ξεχάσω, συχγαρητήρια, η αγαπητή μας Ioanna-chan δε θα μπορούσε να βρει καλύτερο παρτενέρ.
Οκτ 07 2008 20:55
Nerethil → dennisuke
Τώται δαιν ξέρο τη εννωησ λολ χαχα...XD
Προφανώς/δυστυχώς συμμερίζομαι την άποψη σου. Με εκνευρίζει ώρες ώρες η σκοτωμένη ελληνική που βλέπω απο άτομα εδω μέσα( και γενικά στο internet) αλλά τι μπορείς να κάνεις?
Οκτ 07 2008 20:03
dennisuke → Nerethil
Επιτέλους, ένα άτομο που μιλά και γράφει σωστά την ελληνική γλώσσα. Είμαστε δυσεύρετοι, άμα πετύχεις κανέναν πες του να κάνουμε κόμμα :P. Με όλα αυτά τα ορθογραφικά λάθη που βλέπω εδώ :dazed: φοβάμαι ότι θα ξεχάσω τους σωστούς τύπους και θ' αρχίσω να γράφω λανθασμένα. Όχι thread για μαθήματα ιαπωνικών αλλά για μαθήματα νεοελληνικών πρέπει να κάνουμε πρώτα. Δεν ήθελα τίποτα ιδιαίτερο, μόνο να πω αυτό, να το βγάλω από μέσα μου :drink:
Οκτ 07 2008 19:46
dennisuke → ATANASHIOSU
Έχουν πέσει στην υπόληψή σου τα γκρουπ (social groups) του anime.gr? Γίνεται κι εκεί συζήτηση όπως στα threads αλλά πιο χαλαρά. [URL="http://www.anime.gr/forums/groups/"].aNiMe//GR Forums - Social Groups[/URL]
Πιστεύω είναι αρκετά ενδιαφέροντα και αυτά, πάντως δική σου επιλογή είναι αν θες να κοιτάξεις.
Τι καιρό κάνει στο Sapporo? Εδώ άρχισαν οι βροχές..
Οκτ 02 2008 13:21

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται