Community Status Updates
iristella → Zane
Search>Advanced Search.
Δεν έχει τα σπαστικά που υπάρχουν αλλού (trust me i know what you are talking about). It's decent
Nov 18 2011 04:20
Zane → iristella
Χαχαχ φαίνεται με παρέσυρε η σκλήροτητα του Shigurui και αρχίζω να φέρομαι απάνθρωπα,με πρώτο θύμα το search του φόρουμ:P
Ο λόγος που χρησιμοποιώ google είναι γιατί έχω κακές εμπείριες από τα search που υπάρχουν σε άλλα φόρουμς,που μου βγάζανε ότι να νε στην κυριολεξία.Αλλά άμα αξίζει το συγκεκριμένο τότε θα το τιμάω από δω και μπρος:thatsit:
Nov 18 2011 04:15
iristella → Zane
Γιατί χρησιμοποιείς το google και κάνεις το[URL="http://www.anime.gr/forums/search.php"] search [/URL]του forum μας να κλαίει?:zetsubou::nanteee::Crying2:
Nov 18 2011 04:03
iristella → Maya-chan
Ε να πώς να το πω.... Έπιασα κάτι vibes. Mία που ήταν ένα μυαλό μία φωνή, άλλη μία που κοιταζόντουσαν βαθιά μέσα στα μάτια. Δεν θέλω και πολύ να καταλάβω who is who in that movie. XD
Nov 17 2011 23:39
Maya-chan → iristella
Οχοχο, αναρωτιέμαι γιατί το λες. :kakaka: Κάτσε να δεις και τον Reinhard ξαπλωμένο στην πολυθρόνα να χαϊδεύει το μαλλάκι του Sieg. ^^
Nov 17 2011 23:03
iristella → Maya-chan
Ξεκίνησα όπως μου είπες και είμαι κανά 15λεπτο στην πρώτη ταινία. Let me guess το ζευγάρι για το οποίο μου μίλαγες στο Golden Wings είναι ο Reinhard με τον Siegfried έτσι?
Nov 17 2011 18:29
Kalamaris → iristella
That would be freaking awesome.Εγω παντως μονο να ρυθμιζω το μεγθος μιας εικονας ξερω:unlucky:
Nov 17 2011 13:35
iristella → Kalamaris
Penguindrum is taking over the forumz. XD Παλεύω να κάνω ένα σετάκι με crossover UtenaXpenguindrum αλλά δεν μου βγαίνει. My photoshop skillz are not that great >.<
Nov 17 2011 01:59
Kalamaris → iristella
ΜORE PENGUIND DRUM SETS???:OMG3:
H profile picture με την utena γ**μαει!!
Nov 17 2011 00:06
Anelis → iristella
[url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=541621#post541621[/url] :P
Nov 15 2011 05:53
Fallen_Mpougatsa → iristella
. . . Well yes. Έχεις ένα δίκιο γιατί πήγαινε και στις δύο αλλά κάπως κατέληξε να είναι σε δεύτερο ενικό. Με παραπλάνησε το γεγονός ότι έγραψες μετά απ'αυτήν και μπερδεύτηκα. Αλλά ναι, αυτό αρμόζε περισσότερο στην Tea-chan ως απάντηση, θεώρησέ το έτσι! ^^
Nov 14 2011 21:31
iristella → Fallen_Mpougatsa
Aν απαντάς σε μένα στο Snow white thread , να υπενθυμίσω ότι εγώ δεν είπα τίποτα για την πρωταγωνίστρια. Μάλλον μπερδεύτηκες με την άλλη πράσινη. XD
Διαφορετικά αγνόησε το παρόν vm. ^^'
Nov 14 2011 21:19

This status update has reached the maximum number of replies allowed