Community Status Updates
iristella
→
kapa5
Post μόνο με emoticons λαμβάνονται ως spam. Αν θες να συμμετάσχεις στην συζητηση καλό είναι να εκφράσεις την άποψή σου με λέξεις όσο πιο αναλυτικά μπορείς. :)
Nov 14 2011 20:03
Mike The Great → iristella
Καλημερα Iristella.Τι κανεις?ειδα τωρα οτι χτες στο τελευταιο μου ποστ στο γεν.συζητηση του OP λεει απο κατω [I][URL="http://www.anime.gr/forums/posthistory.php?p=542329"]Last edited by iristella[/URL] αλλα δεν ειδα να αλλαζεις κατι.Τι εγινε τοτε?
[/I]
Nov 13 2011 12:24
Yotsuba-chan → iristella
Arigatou~! Θα εκμεταλευτω την καλη σου θεληση και θα ρωτησω όντως όταν θελήσω κατι ^.^ <3 Καλως σας βρήκα λοιπον. Ειμαι πολυ πιο ευχαριστημενη απ οτι περιμενα (πρωτη φορα γραφομαι σε forum) good work :3
Nov 10 2011 21:38
iristella → Yotsuba-chan
Mην ανησυχείς, εμείς γι αυτό είμαστε εδώ για να λύνουμε τις απορίες. Ότι θες ρώτα με. Καλώς ήρθες. :D
Nov 10 2011 19:43
Yotsuba-chan → iristella
[QUOTE=iristella;541684]Ο χαρακτήρας του thread είναι να ζητάμε προτάσεις ή να δίνουμε προτάσεις σε κάποιον που έχει ήδη ζητήσει όχι να προτείνουμε anime στο άσχετο. Έχε το υπόψιν Yotsuba-chan. :)
[/QUOTE]
Συγγνώμη και ευχαριστώ για την συμβουλή. Ειμαι πολύ καινούρια εδω και δεν ειμαι σίγουρη για πολλά πραγματα :)
Αν δεις και κάνω κάτι λάθος, μίλα :Ρ
Nov 09 2011 18:07
Botsun → iristella
Προφανώς,αλλά αυτοί το'χουν [SPOILER]παρακάνει[SPOILER].......[/SPOILER][/SPOILER]:hahaha:
Nov 07 2011 22:29
Botsun → iristella
Μετά το πέρασμα σου από το thread του Claymore,όλοι πλακώθηκαν και βάζουν spoiler tags σε σημείο υπέρβολής !! XD
Nov 07 2011 22:03
iristella → Kai
Χαχαχαχα. Ε μα και αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να έχουν μια γραφή της προκοπής. Έχουμε φάει τα μάτια μας με τα μυγάκια τους.
Nov 07 2011 16:58
Kai → iristella
:kakaka: Yup, ούτε κι εγω, but google translate saves. Key word "Chisato".
[spoiler]
Είμαι μετριόφρον, μόνη μου το βρήκα με τις καταπληκτικές μου γνώσεις στα Ιαπωνικά. :tensai:
[/spoiler]
Nov 07 2011 16:56
iristella → Kai
Thanks να σαι καλά. :D Δεν μπορούσα να βγάλω άκρη από τα Ιαπωνικά στο video.
Nov 07 2011 16:50
Kai → iristella
^-^ To πρώτο από τα anime shots
[url=http://myanimelist.net/anime/7415/Mukougaoka_Chisato_Was_Only_Gazing]MAL[/url]
Nov 07 2011 16:43
iristella → shinigami94
Και πάλι όμως δεν μπορείς να είσαι σίγουρος αν ο άλλος πραγματικά δεν το ξέρει. Το λάθος είναι αυτού που έβαλε την εικόνα που δεν έλεγξε αν υπάρχει ήδη ή όχι.
Nov 06 2011 23:17

This status update has reached the maximum number of replies allowed