Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
iristella → ichigo13
Που σημαινει να μην ευελπιστω να δω το DN γυρισμενο απο την Universal??? Aλλα για να ειμαστε και ειλικρινεις για να ειναι χειροτερη παραγωγη απο τις ιαπωνικες ταινιες θα πρεπει να καταβαλλουν συνειδητη προσπαθεια.... Ειδα τυχαια προχτες το στιγμιοτυπο που πεθαινε ο L στην ταινια και εκει που στο anime εκλαιγα με λυγμους παραλιγο να με πιασει νευρικο γελιο εκει.....
Ιούν 12 2008 20:19
ichigo13 → iristella
Ναι σίγουρα σε σχέση με άλλες ταινίες βασισμένες σε comics ήταν way too better!
Πάντως οι χειρότερες live action αμερικάνικες μεταφορές είναι από τα manga!
Μπλιάχ:puke:
Ιούν 12 2008 20:17
iristella → ichigo13
Oχι ενταξει δεν ειμαι σε τετοιο σημειο...Αλλα γενικα ξερω πολλους ηρωες ξερω αναλυτικα τα περισσοτερα story σε αρκετες εκδοχες...Πχ οταν βγηκε το Iron man καποιος απο τους μη κομιξοφιλους φιλους μου με ρωταγε περι τινος προκειται και απλα ημουν σε θεση να του εξηγησω..... Αλλα οσον αφορα το hulk Πιστευω οτι ηταν αρκετα καλογυρισμενο...Πχ στο helectra τραβαγα τα μαλλια μου μεσα στο cinema...
Ιούν 12 2008 20:11
ichigo13 → iristella
Ρωτάω γιατί έχω έναν φίλο κινητή εγκυκλοπέδια της Marvel και της DC!
Του κάνεις μια ερώτηση και σου απαντάει σε 2 δευερόλεπτα!
Πραγματικά καμένος!
Ιούν 12 2008 20:08
iristella → ichigo13
Εχω πολλα χρονια να διαβασω αλλα υπηρχε μια περιοδος που τα διαβαζα παρα πολυ... Ναι τους ειχα τρελη αδυναμια....
Ιούν 12 2008 20:04
iristella → Zoro
Arigato Zoro - kun.... μαλλον εχουν αρχισει και με παιρνουν ειδηση σιγα σιγα.....
Edit... Αλλαξα και την φραση κατω απο την εικονιτσα μου...Εβαλα κατι λιγο πιο ...αντιπροσωπευτικο...
Ιούν 12 2008 19:22
Zoro → iristella
Οχι μονο με περναει,με εχει ανετα:hehehe:
(συντομα θα χει και πιο πολλα posts απο μενα!!)
[μεγια και το 99% btw!!:drink:]
Ιούν 12 2008 19:08
iristella → Ephialtes
Oμοιος ομοιω αει πελαζει που λεμε....Γι αυτο ταιριαζουμε με τον Zoro....Νταξει μικρη ειμαι ακομη που θα παει θα μαθω........
Ιούν 12 2008 19:05
iristella → Neuro
Considering the fact that i m evil all the time, this may come to you as a disadvantage... And by the away zero - kun is already restrained..How do you think I came to obtain his bloody rose?He didnt put that much of a fight though....
Ιούν 12 2008 17:40
Neuro → iristella
:orly:You have Kaname with you, hmmm this make things little more difficult but still...I have Zero by my side and he with pleasure will deal with Kaname :kakaka::kakaka::kakaka::hehehe:... I love to be evil some times:hehehe:
Ιούν 12 2008 17:24
iristella → Neuro
You can try that but bear in mind that I still have Kiryuu 's Bloody Rose in my possesion and Kuran Kaname by my side...I m not as easy of a target as Shizuka was,,,,,,,muahahahahahahaha
Ιούν 12 2008 17:15
Neuro → iristella
:oo::oo::oo: well then I will have no choice but to use the same tactic like Kaname-senpai...:kill4u:
Ιούν 12 2008 17:12

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται