Community Status Updates
iristella → Radagast
Δεν θα πω τπτ περισσοτερο....Μικρο ονομα ξερω, περιοχη ξερω και ειμαστε και κοντα, occupation ξερω, ηλικια ξερω.... Δεν ειναι τιποτα λιγο ψαξιμο ακομη και δυο λεξουλες στο τετραδιακι.... Aκους εκει misa.....
[B][U]ΕDIT 1) [/U][/B]Zoro παιδι μου εχω και ονομα (Νιck στην συγκεκριμενη περιπτωση).... και ειδικα για σενα Iristella - sama η hime η kami εν συντομια........
Jun 14 2008 00:14
Zoro → iristella
Χεχε του τα γραψα και στο προφιλ του...στην εφερε για τα καλα!!
Το 2ο μερος μιλουσε αποκλειστικα και μονο για σενα:P
(εγραψε και το user name σου ετσι ωστε ακομη και οι τελευταιοι που δεν ηξεραν για ποια μιλουσε τωρα ποια ξερουν:bleh:)
Σε ειπε και Misa!!(αυτο ηταν το χειροτερο κομματι:oo:)
DN,ανοιγουμε,γραφουμε:madtodeath:
Jun 14 2008 00:07
iristella → Zoro
Ρεεε με εδωσε στεγνα ο Radagast στο thread.....και οχι μονο αυτο με παρομοιασε και με την Μisa!!!!he is sooo getting death noted.....
Jun 14 2008 00:04
iristella → Neuro
δεν θα με νικησεις......Προς το παρον εισαι τυχερος που εχω στριμωξει τον Ζero και ασχολουμαι με αυτον και παραβλεπω την αυθαδεια σου....Σου προτεινω να σηκωσεις λευκη σημαια οσο ειναι ακομη καιρος....XDDDDD
Jun 13 2008 20:24
Neuro → iristella
Καλα καλα βρικολακας:emptyonexg1:(αλλα επιδι μου αρεσουν ποιο πολυ...)! Μα καλα εσενα πως θα σε νικισω? Κατι θα σκευτω...:orly:
Jun 13 2008 20:23
iristella → Neuro
η βρυκολακας η δαιμονας
διαλεξε ενα απο τα δυο...Δεν μπορεις να τα εχεις ολα δικα σου
Jun 13 2008 20:14
iristella → Neuro
Φωναξε οποιον θες....Τον δικο σου λαιμο ρισκαρεις.....mouahahahaha
Jun 13 2008 19:57
Neuro → iristella
You don`t let me any choice!!! Θα φοναξω ενα φιλαρακι μου απο τα Καρπαθια!!!!
Jun 13 2008 19:52
Orion19 → iristella
Χε χε. Εννοείς για amv; Δε σκοπεύω να κάνω amv One Piece. Δεν έχω τα κουράγια ούτε μπορώ να φορτώσω τόσα raw για One Piece amv. Χα χα!
Jun 13 2008 04:56
Zoro → iristella
Να,αν κοιταξεις [URL="http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=32"]εδω[/URL] στο group του Berserk,αυτα που εγραψε λιγο πιο κατω ο DRAGONBALL1985 με αντιπροσοπευουν απολυτα!!(+η εισαγωγη μου!!)
(sorry που σε πρηζω,απλα και με τους αλλους ετσι εκανα και το λατρεψαν...μετα οποτε προλαβεις,δεν σε πιεζω!!)
Jun 13 2008 04:34
iristella → Orion19
sorry που παρεμβαινω αλλα αν θες κατι πραγματικα ωραιο για avi 2 ειναι οι λυσεις.....
Kiryuu Zero και Kuran Kaname....Δεν λεω καλο χρυσο μπορει να ειναι το One Piece αλλα για οφθαλμολουτρο ενα ειναι το anime(το vampire knight)....Και παλι sorry για την σφηνα....
Jun 13 2008 03:51
Zoro → iristella
Η φραση κατω απο την εικονα σου παει γαντι btw και σε αντιπροσοπευει 100%!!!
Πρεπει να βρω κατι παρομοιο!!
Jun 13 2008 01:07
Zoro → iristella
EKMEK ειναι η "νεολαια του ΚΕΗΚ,του κομικ του site"...κατι σαν ενα group υποστηριξης στο ΚΕΗΚ,για πλακα....(ελπιζω να μην κανω λαθος αλλα αυτο καταλαβα απ οσα μου πε ο BarbasSs...)...
btw,εγω ακριβως το αναποδο,απο την ξενιτια και το να εισαι μακρια απο οικογενεια ξερω να μαγειρευω αρκετα(αν και οχι παρα πολλα,μην φανταστεις:nanana:)φαγητα,αλλα απο γλυκα την βγαζω μονο με ετοιμα!!
(παω να το γραψω και στον ichi...παντως ναι,σε σταμπαρουν κι αλλοι σιγα σιγα:hehehe:)
Jun 12 2008 23:55
iristella → ichigo13
Ειναι social group και τα αρχικα σημαινουν Επιτροπη Κανιβαλισμου και Μοναδα Ειδικων Καταστροφων....Oυτε κι εγω εχω καταλαβει τι ακριβως παιζει (στην αρχη το περασα για γλυκο - L επιρροες) αλλα ακουγεται οτι εχει πλακα...Μπες και εσυ να ειμαστε παρεα....
Jun 12 2008 23:04

This status update has reached the maximum number of replies allowed