Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

ichigo13 → iristella

Ρε @iristella τους ρωτάω όλους και κανείς δεν μου απαντάει! Τι είναι αυτό το E.K.M.E.K.?
Ιούν 12 2008 23:01
Φωτογραφία

Melkor → iristella

φραουλα. χμμμ κατσε να το κανονισουμε
Ιούν 12 2008 22:57
Φωτογραφία

iristella → Melkor

μπορει απο φαγητα να μην μπορω να βρασω ουτε αυγο, αλλα στα γλυκα ειμαι απιαστη..Θα εχω και εγω τιτλο στο EKMEK???
Ιούν 12 2008 22:54
Φωτογραφία

Melkor → iristella

εσυ εισαι καληηηηηηηη. κολαση idd. και βεβαια σε θελουμε, παντα θελουμε ομορφες και εξυπνες κοπελες για να παμε μπροστα
Ιούν 12 2008 22:52
Φωτογραφία

iristella → Melkor

Ωραιο φαινεται το EKMEK εκανα join ελπιζω να με θελετε.... Cheesecake Ε???τι γευση??? Εγω χτες ειχα φτιαξει με σοκολατα - βανιλια για κρεμα και σοκοφρετα και ξηροι καρποι για την βαση....Το ειχα συνδυασει και με παγωτο φραουλα και ηταν κολαση.......
Ιούν 12 2008 22:49
Φωτογραφία

Melkor → iristella

oh yes. check it out [url]http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=57[/url] λιγουρα ε? χμμμμμμμ... γλυκακι? σκεφτομαι αυριο να κανω cheesecake, πεταξου μεχρι θεσσαλονικη ( χαχα ) να σε φιλεψω
Ιούν 12 2008 22:31
Φωτογραφία

iristella → Melkor

οχι ειναι καλο το ΕΚΜΕΚ? σε καταιφι εχει βγει τπτ??? (οπως βλεπεις καποια εχει λιγουρες βραδυατικα)
Ιούν 12 2008 22:27
Φωτογραφία

Melkor → iristella

ναι μετα ειδα τι απαντησες και στους αλλους... τσωπα τσωπα, μικρη Iristella, Iristella is a good girl ομολογουμενως εισαι οντοπικ, ( δεν κοιταω το thread vampire knight ) for Kira's sake huh.... that was funny. γλωσσου? οχι δα απο το EKMEK social group περασες καμια βολτα?
Ιούν 12 2008 22:19
Φωτογραφία

iristella → Melkor

for kira's sake....γιατι μου λετε ολοι αυτο??? Αφου ειμαι παντα εντος θεματος (vampire knight thread εξαιρειται)...Γλωσσου ναι, Ομιλιτικη ναι, οχι και spammer ομως....iristella is a good girl....iristella is sad.....
Ιούν 12 2008 22:15
Φωτογραφία

Melkor → iristella

:bahhh: τρελο spamming λεμεεεεε:hahaha::hahaha: :orly: πως τα καταφερες ρε θηριο?:joyful:
Ιούν 12 2008 22:09
Φωτογραφία

iristella → ichigo13

Ωχ αν ειναι ετσι οπως τα λες να το αφησω καλυτερα.....τι να πω....κριμα παντως πολυ κριμα...
Ιούν 12 2008 20:43
Φωτογραφία

iristella → Radagast

Forumtzu ναι, Ομιλιτικοτατη ναι,,, Spammer ομως οχι...Σχεδον παντα ειμαι απελπιστικα On topic (vampire knight thread εξαιρειται)... Σας βλεπω ομως και τους δυο να με δινετε στεγνα.... Εννοια σας ομως εμενα ο θεος με αγαπαει και να δεις οτι οι mods θα καταλαβουν ποσο καλο κοριτσι ειμαι και δεν θα μου πουν τπτ.... Οχι σαν καποιον αλλο που προσπαθουσε να μας πεισει οτι η Misa ειναι ανθρωπος....
Ιούν 12 2008 20:41
Φωτογραφία

Radagast → iristella

99% σε 1 μήνα καλά λέω εγώ πως είσαι κατακαμμένη φορουμ-τζού. :P Άντε όπως πας σε 3 μήνες max τον πέρασες τον Zoro. :) (Zoro τρέμε! )
Ιούν 12 2008 20:26
Φωτογραφία

ichigo13 → iristella

Κι όμως σε προκαλώ να δεις το Fist of the North Star! Του κλότσου και του μπάτσου ήταν η ταινία! Την είχαν δείξει και στην Ελλάδα!(Ο ΑΝΤ1 στις 00:00!)
Ιούν 12 2008 20:23
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Οχι βεβαια,να τις δεις τις ταινιες,αλλα χωρις να μετρησεις την ερμηνεια,μονο να δεις αν η ιστορια φτιαχτηκε/τροποποιηθηκε καλα!!Τα CGI του Ryuk εγιναν επισης πολυ καλα!! Εγω ετσι εκανα...και μετα βρησε οσο θες τις ερμηνειες!! Btw,το elektra οντως απαισιο ηταν!! Καλυτερα το Ηulk αν ειναι ετσι!!
Ιούν 12 2008 20:22