Jump to content

Community Status Updates

Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

και ο Kakashi Οντως ειναι soooo sexy :P
Jun 11 2008 23:48
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

xixixi tpt ty u 2 :D
Jun 11 2008 23:28
Photo

iristella → Neuro

Απο ποια??? (πες μου και θα το κρατησω μυστικο)....
Jun 11 2008 21:00
Photo

iristella → Radagast

Καλη επιτυχια και για την Παρασκευη λοιπον....Βασικα προσωπικα δουλευα ενα ολοκληρο καλοκαιρι σαν γραμματεας σε μκο... Οποτε οπως καταλαβαινεις εχω γινει expert στο πληκτρολογιο...Ακομα ομως δεν αποδεχομαι τον ορο spammer....Eιμαι απλα ομιλιτικη....(Btw επειδη δεν εχω καταλαβει τι ακριβως εστι spamming μπορεις να μου εξηγησεις αν δεν βαριεσαι?)
Jun 11 2008 19:38
Photo

Radagast → iristella

Ρε καμμένοι και οι δύο (Iristella και Zoro) μα καλά πόσα lines of code γράφετε per hour????? :oo::dazed: Πρέπει να σας προσλάβουνε για προγραμματιστές μου φαίνεται! :P (καλά πήγα εξετάσεις btw αν και τα δύσκολα είναι Παρασκευή...)
Jun 11 2008 19:35
Photo

iristella → Zoro

Κira is a she this time....Γι αυτο και θα εχει πιο μεγαλη επιτυχια απο τον Light....Eλπιζω να μην ερθει συντομα η σειρα μου...Μια φορα παντως οταν βλεπω mod που κοβονται τα ποδια.........
Jun 11 2008 19:31
Photo

Zoro → iristella

Και δεν εχει ερθει ακομη η σειρα σου:P Witch Hunt!! (αλλα Kira has always a plan B,right?he's never afraid!!)
Jun 11 2008 19:27
Photo

iristella → Zoro

Ax βρε Zoro.....Ολο μας κατατρεχουν και μας κυνηγουν......Χ(
Jun 11 2008 19:24
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

thanks για τα comments στις naruto pics
Jun 11 2008 18:03
Photo

iristella → Zoro

Ο σεισμος προχτες στην πατρα εγινε επειδη συμφωνησαμε οτι ο Gaijin ειναι στην ουσια ο Mikami...Φαντασου τι εχει να γινει αν συμφωνησουμε και σε σοβαρη συζητηση.... Ουτως η αλλως περισσοτερο μου ταιριαζει να ειμαι ninja ειναι πιο πονηροι και οι επιθεσεις τους προσαρμοζονται απο αμεσες σε εμμεσες και το αντιστροφο με μεγαλη ευκολια.... Αν και το zanpaktu των Shinigami μου αρεσε πολυ...No big deal το πολυ πολυ να σκοτωσω εναν και να παρω το δικο του....
Jun 11 2008 17:25
Photo

Zoro → iristella

Για αλλη μια φορα διαφωνουμε στο τι μας αρεσει να ειμαστε:bleh: (το πα οταν συμφωνησουμε σε κατι θα γκρεμιστει το forum!!) EDIT:the plan is set in motion!!
Jun 11 2008 17:22
Photo

iristella → Radagast

Αγαπητε Radagast.... η μαλλον αγαπητε Φιλιππε....επεσε στην αντιληψη μου οτι με χαρακτηρισες spammer...Οφειλω να σε πληροφορησω οτι ο χαρακτηρισμος σου ηταν ανακριβης καθ οτι ολα μου τα post ηταν αμεσα σχετιζομενα με το θεμα των thread....δυστυχως εξαιτιας της παρεξηγησης με το ονομα σου το DN μου δεν λειτουργησε....οποτε προχωραω σε αλλο σχεδιο.....Απο αυριο ωρα 15,00 το απογευμα και ανα τακτα χρονικα διαστηματα των 20 λεπτων θα σου ποσταρω ενα visitor message....εως οτου ανακαλεσεις.... Justice will prevail......Καλη επιτυχια με τις εξετασεις σου Btw...
Jun 11 2008 17:06
Photo

iristella → Zoro

οh shit...that was a dirty trick!!!! Και το εγραψα ηδη τεσσερις φορες...Δεν πειραζει ομως there are more than one ways to be dealt with.....(kira mode/still on/level 2) Υγ: Φιλιππος Ε??? Ωραια μια και εμαθα και τοποθεσια και επαγγελμα και ονομα μια χαρα...Μπορω να κινηθω ανετα με αυτα τα στοιχεια.... Justice (spamming) will prevail........
Jun 11 2008 15:47
Photo

Zoro → iristella

RadaGast!!!! Να σε διορθωνω γιατι αλλιως δεν θα πιασει το DN!!:bleh:
Jun 11 2008 15:45
Photo

iristella → Zoro

Ωχ zoro μου την πεσανε..... (Kira mode/on)..... EDIT: Radaqast ειπαμε σε λενε ε??? (40,39,38.....)
Jun 11 2008 15:43