Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

ichigo13 → iristella

Ναι αλλά εκεί που το πάω είναι ότι αργότερα δεν θα το χρησιμοποιείς για να σώζεις ζωές αλλά για να αφέρεις!
Ιούν 27 2008 13:48
Φωτογραφία

iristella → ichigo13

Σιγουρα αλλα απο την στιγμη που μπορεις να την χρησιμοποιησεις για να σωσεις ανθρωπνες ζωες το να μεινεις απρακτος δεν ισοδυναμει με φονο¨?
Ιούν 27 2008 13:41
Φωτογραφία

ichigo13 → iristella

Κοίτα σ'αυτό συμφωνώ κι εγώ αλλά δυστυχώς οι άνθρωποι είναι ευα'ισθητα πλάσματα! Δεν μπορούν εύκολα όταν βρούν δύναμη να την χρησιμοποιήσουν σωστα! Γι'αυτό τον λόγο όταν υπάρχει μια δύναμη που δεν μπορείς να ελέγξεις καλό είναι να την διαλύσεις!Αυτό φυσικά ισχύει γενικά κι όχι συγκεκρίμενα μόνο για το death note!
Ιούν 27 2008 13:39
Φωτογραφία

iristella → ichigo13

Καλα ναι σταχτη το καναμε. Προβλεπω να μας κραζει ο Kenny και δεν θα εχει και αδικο. Κοιτα σε καταλαβαινω. Και μενα αν μου το εκαναν αυτο θα εκνευριζομουν παρα πολυ γιατι ουτε και εγω συμφωνω με τον Light.Απλως καποια πραγματα τα κατανοω. Αλλα πιστευω ακομη πως το DN ηταν απλα ενα εργαλειο. Και θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει και για καλο και για κακο. Αρκει να μπορουσε καποιος να αντισταθει και να μην ξεφυγει απο καποια ορια μεσα. Δυστυχως ο συγκεκριμενος ηταν πολυ ματαιοδοξος χαρακτηρας και δεν μπορεσε και γι αυτο μετατραπηκε σε κατι σαν serial killer.
Ιούν 27 2008 13:36
Φωτογραφία

iristella → Zoro

Ειδα ειδα!!! Δεν εχω παραπονο εισαι πιστο M........ Μια απορια μονο..... Απο ποτε ειπαμε αρχισες να εχεις αντιρρησεις???????
Ιούν 27 2008 13:32
Φωτογραφία

ichigo13 → iristella

Ιristella βλέπω πάλι το κάψαμε το thread του death note!Αυτά είναι,να γίνονται συζητήσεις για να περνάμε κι ευχάριστα την ώρα μας! Πάντως να ξέρεις πως είμαι σκληρό καρύδι και η προπαγάνδα κατα της ιδεολογίας του Light θα συνεχιστει!:hahaha::hahaha: Επίσης στο ξαναλέω δεν αναφέρομαι σε εσένα όσο αναφορά την ιδεολογία του Kira αλλά σε άλλα άτομα! Μιλάμε έχω έναν φίλο στην σχολή μου που κάθε μέρα που μιλάμε για death note μου τα πρήζει!Μου λέει "τι λες ρε ο Kira ήταν θεός κανείς δεν πρέπει να τον αμφισβητεί και καλά έκανε,άμα είχα το death note να δεις πόσα άτομα θα είχαν φύγει"!Eλεος!
Ιούν 27 2008 13:28
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Ειδες που σε υποστηριξα σημερα??...εμ γενεθλια σου ειναι δεν μπορουσα να κανω αλλιως!!!(και γενικως ως M ακολουθω πιστα το οραμα σου ακομη και αν δεν συμφωνω με ολο αυτο!!)
Ιούν 27 2008 13:28
Φωτογραφία

iristella → Zoro

Το ποστ το εσπασα σε 2 τελικα γιατι ηταν οντως μεγαλουτσικο. Ο Kenny δεν νομιζω οτι εχει να μου αντιταχθει σε κατι δεν νομιζω οτι τον απασχολει και αυτη η συζητηση κιολας. Προσεξε μονο μην δω εγω τις ταινιες και συμφωνησω μαζι του γιατι τοτε εχεις σοβαρο προβλημα. Α και κατι αλλο ο doulis με καρφωσε στο L group στεγνα. τον τακτοποιησα ομως καταλληλα muahhahahahahhahahaaahaa. [COLOR=white]Προς το παρον ο Ichi εχει ακομη σκοπο (ας κανει αυτο που θελω εγω και ας μισει τον Kira δεν εχω προβλημα) οποτε παιρνει παραταση ζωης[/COLOR].
Ιούν 27 2008 12:52
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Χαχαχαχαχα ελεος τωρα πας να καταλαβεις και το 2ο thread μετα απ αυτο με την Μisa?? Ελεος δλδ,σε λιγο τα ποστς μου θα φαινονται μικρα και δεν θα χω τι να γραψω μιας και οτι ηταν να πω το χεις ηδη αναφερει!!! What you're doing is evil,Kira(προσποιησε οτι εισαι 50-50 με τον Light ενω εισαι full 100%....και οι καημενοι δεν καταλαβαν τπτ:hehehe:....παντως εχασες τελειως τον ελεγχο απο τον ichi...ηρθε μηπως η ωρα να σου δωσει το αυτογραφο του στο τετραδιακι?:hiding_something:) Να δω τι θα γραψω εγω στο thread μετα τις εξετασεις!!! Pwnareς το thread με την misa και τωρα κι αυτο,να σου παει κοντρα ο kenny και τπτ αλλο!!! Το thread θα γινει ωρολογιακη βομβα!!! [πρεπει σιγουρα να αναμειχτω κι εγω στην πλοκη μετα την εξεταστικη!!:try:]
Ιούν 27 2008 12:44
Φωτογραφία

iristella → Radagast

Ευχαριστω πολυ radagast- kun!!!!!!!
Ιούν 27 2008 12:38
Φωτογραφία

Radagast → iristella

Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα. :)
Ιούν 27 2008 12:14
Φωτογραφία

Serestrum → iristella

φχαστω...και παλι χρονια πολλα... οσοι σε αγαπουν να σε χαιρονται και οσοι δεν σε αγαπουν να παθουν κολπικη μαρμαριγη...
Ιούν 27 2008 12:13
Φωτογραφία

iristella → Umi no Ossan

40, 39 , 38 , 37,.........................................2, 1, 0 [B]------------> Slow and painfull death [/B] [B]Jama mono wa subete kieta.[/B] [B]Boku wa shin sekai no kami da[/B].:kill4u: (All my obstacles have disappeared. I am God of this new world.) (ακους εκει να με κατηγορησεις οτι ειμα ο Kira) XDDDDDDDDDDDD:nod:
Ιούν 27 2008 10:51
Φωτογραφία

iristella → Zoro

Λες?????? Λες και να μην το θυμαμαι και να μου εκλεψαν την ιδεα??????? Καλα με τον/την ιLoveL επεσε πολυ γελιοXDDD...... Δεν κρατηθηκα.....:hihi2: Καλη νυχτα pervy marimo (για να μην ξεχνιομαστε κιολας)........τα λεμε αυριο
Ιούν 27 2008 04:07
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Χαχαχα ρε iri μηπως το γραψες εσυ το Death Note τελικα?? Μου φαινετε πως οι θεωριες σου ειναι μοναδικες,απλα δεν μπορω να τα βαλω μαζι σου σε συζητηση για dn(εκτος κι αν ειναι για πλακα!!)... Τοσες θεωριες/ψυχολογισμοι...ουτε ο mangaka να σουν!!!(βρηκες κι αλλη συμμαχο...cough*iLoveL*cough..μα ποσους εχεις πια!!) (Οσο γι αυτο που με ρωτησες στο πμ...καλα εισαι...απλα δεν μισεις την φυση σου:hihi2:) Τα λεμε αυριο Crazy Girl!!!^^
Ιούν 27 2008 04:01