Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

iristella → Zoro

Ναι ρε γαμωτο.......Οπως το λες....μιζερο τελειως (μπουχουχουχουχουχου)....Αλλα υποσχομαι να επανελθω δυναμικα!!!!!!!!! Αλλα να σου πω και κατι.....προτιμω να τα λεω στο goup οπου κανουμε και χαβαλε παρα σε κανα thread οπου ειναι σχεδον σιγυρο οτι καποιος θα θιχτει και θα το παρει προσωπικα......(φαντασου στο naruto group παλια ειχα κανει ενα αστειο για τον sasuke Και καποιος ξυπνιος μου εδωσε bad rep.....WTF τον γκομενο του εθιξα?:hahaha:)
Ιούλ 02 2008 01:26
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Χεχε αυτο εννοουσα κι ομως...οτι σταδικα εγινες πιο "γνωστη" σε χρονο ρεκορ...αλλα τελευταια ναι,οπως λες ειναι,δεν υπηρξε τπτ... (ισως φταει και το group...ποσα ποστς σε threads δεν κανεις τωρα πια εξαιτιας του?? Δες και το ποστ rate σου...μιζερο ειναι πια!!!:nanana:)
Ιούλ 02 2008 01:23
Φωτογραφία

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

το συγκεκριμενο δεν ηταν με εναν που ειχε μανια να κανει κηδειες??????
Ιούλ 02 2008 01:16
Φωτογραφία

iristella → Zoro

ναι και εγω το ξαναλλαξα γιατι δεν με βολευε........ Οπως ειπες καλυτερο το Light mode......Δεν το πολυεπιασα το υπονοουμενο σου γιατι αν εννοεις το N που φανταζομαι δεν ειδα καμια αλλαγη συμπεριφορας..... Εκτος και αν εννοεις οτι δεν με μπινελικωνει οπως στις αρχες αλλα αυτο εχει σχεση με το οτι συμμορφωθηκα εγω οχι με συμπαθεια......
Ιούλ 02 2008 01:12
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Χαχα το βαλα και και μενα το ιδιο μου πε,να υποθεσω οτι βρισκομαι στην ιδια κατασταση σου?? (καλα μωβ δεν βαζω εννοειται,το βγαλα!!!) Παντως καλυτερα να βαλεις το deafult skin...γιατι?? vBulletin Light Version...ελπιζω να καταλαβες τι εννοω??:hehehe: .[COLOR=White](επισης ελπιζω να πιασες το υπονοουμενο στο προηγουμενο vm μου...ηταν λιγο πιο ψαγμενο!!xD)[/COLOR]
Ιούλ 02 2008 01:07
Φωτογραφία

iristella → Zoro

Περιμενε μεχρι 15 ιουλιου και θα το εχω ξεπεταξει το OP........Οσο γι αυτο που λες ειναι στο μωβ Mode Κατω απο το ονομα σου....... Πολυ χαιρομαι για το κλιμα στο OP εχει πολυ πλακα.....
Ιούλ 02 2008 01:03
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Δεν καταλαβα που λες,αλλα οτι γενικως αρχιζεις και γινεσε πιο ευραιως διασημη ειναι κοινο πια!! (δες αλλαγες αντιδρασης τω[B]Ν [/B]αλλων μελων του op group πχ...2 βδομαδες εχεις μεσα και ηδη σε ξερουν/συμπαθουν/αστειευονται ολοι....αυτο ειναι κατι καλο πιστευω!!... το μονο που σου λειπει για να εισαι κανονικο μελος του group ειναι να παρακολουθεις την σειρα...ποσα επεισοδια εχεις δει ειπαμε??:hehehe: Αστειευομαι:nanana:,και 0 επεισοδια να χες δει μελος σαν κι εσενα δεν το χανουμε με τπτ...θα ταν βαρετα χωρις εσενα και την ero-team!!!:wooi2:)
Ιούλ 02 2008 01:01
Φωτογραφία

Melkor → iristella

ναι ακριβως ετσι!
Ιούλ 02 2008 00:58
Φωτογραφία

iristella → Melkor

ΑΑΑΑΑΑ ηταν αυτο που λεμε στις 2 η τριτη δωρο ε?????? (Lol)
Ιούλ 02 2008 00:57
Φωτογραφία

Melkor → iristella

το παιδι ποθ εφαγε ban, εχει φαει αλλες 2 φορες. κα ιπιστεψε με τις αξιζε. αυτη τη φορα δεν ξερω γτ,( οχι οτι παλ ιδεν ητνα λιγο προκλητικος, ξεροντας ποιος μιλαει) αλλα παιζει κα ινα εγινε τιμης ενεκεν
Ιούλ 02 2008 00:55
Φωτογραφία

iristella → Zoro

Ασχετο και παρτο οπως θες....κατω απο το ονομα μου στα νεα skin Που δοκιμασα λεει happy humpday........ δλδ με εχουν παρει χαμπαρι και με δουλευουν τωρα κανονικα ετσι?
Ιούλ 02 2008 00:54
Φωτογραφία

Zoro → iristella

[χεχε πως να το γραψω το πμ με τετοια κινηση που εχει το group??] Οταν βγεις θα το κανω αν ειναι....για να δω τι θα απαντησεις τωρα:hehehe: ΥΓ:To κρυφο μυνημα ηταν στο τελος του τοτε ποστ μου...ειχε κλασικα μια τελεία να το αναγνωρησεις,απλως ετυχε να χει πριν θαυμαστικο και δεν φαινοταν πολυ...αν θες δες το...
Ιούλ 02 2008 00:42
Φωτογραφία

iristella → Zoro

40, 39. 38. (ειπες κατι?) Καλα αν ηταν η ori θα το ειχαμε καψει το γκρουπ συθεμελα....Θα αφηνε νομιζεις τπτ να πεσει κατω? Hentai κανονικο θα το ειχαμε κανει....
Ιούλ 02 2008 00:36
Φωτογραφία

Zoro → iristella

{ποιον κανονισες??:hehehe:...still here!!} Φυσικα και δεν θελω να σε διωξω!!Σου πα τοση πλακα οσο με σενα με κανεναν!! Μακαρι να μενες κι αλλο δλδ!! Παντως σημερα που λειπει η γατα(ori) τα ποντικια νικανε!!! Αληθεια που την χασαμε κι αυτη...sniff...I miss our trio!!!:nanteee: [θυμαται παλιες μερες....ring any bells??]
Ιούλ 02 2008 00:30
Φωτογραφία

iristella → Zoro

Δεν το βρισκω το κρυφο μηνυμα......σνιφ σνιφ......Διαβαζω παραλληλα αν και δεν θα κατσω και παρα πολυ ακομη (εκτος και αν θες να με διωξεις γιατι δεν σε συμφερει.....) Καλα εχω ψοφησει στο γελιο εν τω μεταξυ με το OP group..... Θα νομιζουν τα αλλα τα παιδια οτι ειμαι τελειως hentai με αυτα που γραφουμε.....αν και οσο ειναι η Ori μεσα η δικη μου eroσυνη ωχρια.......
Ιούλ 02 2008 00:22