Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Zoro → iristella

I slept!!! 9 ωρες κι ας με πηραν 2 φορες οι δικοι μου τηλεφωνο και με ξυπνησαν.. Τωρα θα πεις,κοιμηθηκε τελικα ο Zorulis,κι ομως....NeEd....mOrE....SlEeP...tonight!! Τα λεμε μολις μπεις,my dear R!!.[COLOR=White](μπεκα και msn,αφησα μυνηματα^^)[/COLOR]
Ιούλ 02 2008 18:06
Φωτογραφία

iristella → serenity_halliwell

[URL]http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=42[/URL] Μπαινεις στο απο πανω link.... Πατας πανω στην ενδειξη join group.... και γινεσαι μελος....Δεν υπαρχουν τραγικα μανγκα σποιλερ και γενικα κανουμε χαβαλε ασχετα απο τα threads Περισσοτερα groups θα βρεις αν πας στην επιλογη quick links και ψαξεις εκει που λεει social groups....εχει παρα πολλα και μπορεις να δηλωσεις σε οποιο σου ταιριαζει.
Ιούλ 02 2008 10:29
Φωτογραφία

iristella → Zoro

καλε ακομη μεσα εισαι? Dont you ever sleep boy?
Ιούλ 02 2008 08:37
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Aπο αυριο και μετα?? Αυριο εννοεις το βραδι σημερα ή αυριο αυριο?!!XD (τωρα πια εχω χασει καθε αισθηση του χρονου!!ασε μην δινεις σημασιαXD) Τα λεμε λοιπον^^
Ιούλ 02 2008 07:02
Φωτογραφία

iristella → Zoro

LOL zoro is sleepy.....poor zoro.......Αντε τραβα για υπνο τωρα και τα λεμε απο αυριο και μετα......bye bye.....
Ιούλ 02 2008 06:57
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Σου γραφω πμ αλλα μην ανυσηχεις απαντα το οποτε μπορεις,δεν ειναι ανγκη να το δεις τωρα!! Χαιρομαι που δεχτηκες για τα αλλα 2 οπως και χαιρομαι που δεν την ακουω μονο εγω απο γονεις:P Τα λεμε αργοτερα σημερα αν ειναι λοιπον...κι ας μην μεινεις τοσο πολυ οσο σημερα δεν πειραζει,ελπιζω να σε δουμε το βραδυ τουλαχιστον... Καλο ξημερωμα ας πω καλητερα πια!! Τα λεμε αργοτερα:byejg9::gn2: [B]EDIT[/B]:"(κοριτσι με τροπους.)" Αμφιβολιες για την φυση σου δεν ειχα,ουτε σ'αυτο ουτε στο αλλο που ειπαμε στο group!!:tensai:
Ιούλ 02 2008 06:36
Φωτογραφία

iristella → Zoro

τι να κανω αναγκαστηκα να βγω λογω ανωτερας βιας....Επειδη ομως δεν ειμαι γαιδουρα μπηκα για να καληνυχτισω....(κοριτσι με τροπους.)....
Ιούλ 02 2008 06:33
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Χαχα μπηκες ξανα τελικα...καλα το λεω οτι εσαι φορουμτζου κι εχεις αυπνιες!!(οχι οτι διαφερω δλδ!!) Πανω που ηταν να φυγω...καλα περιμενω να τελειωσεις!!^^
Ιούλ 02 2008 06:20
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Κι εσυ την επαθες με τον κροκοδειλο με το 404?? Ουφ παλι καλα φοβομουν μην επαθε κατι το Pc μου...glad to be back in the matrix!!
Ιούλ 02 2008 03:36
Φωτογραφία

iristella → Zoro

Moυ φαινεται η το site ξαφνικα τα επαιξε?
Ιούλ 02 2008 03:32
Φωτογραφία

Zoro → iristella

"Προσπαθω να σε παρασυρω για να [B]φαινεσαι[/B] εσυ ο Pervert Και να κανω εγω την αθωα" Οντως στο φαινεσαι κολλησα!! Δικιο εχεις τελικα...should've known!! (I'm Evil but you're Demonic!!!:terror2:)
Ιούλ 02 2008 02:45
Φωτογραφία

iristella → Zoro

......Προσπαθω να σε παρασυρω για να φαινεσαι εσυ ο Pervert Και να κανω εγω την αθωα..... Διαβαζε πιο προσεκτικα Next time...... Εγω ειμαι ο Kira της παραβολης δεν αντιλεγω αλλα αλλο το πιος εχει την χαρη και αλλο το ποιος εχει το ονομα.......lol ....
Ιούλ 02 2008 02:42
Φωτογραφία

Zoro → iristella

"Ναι μετα απο 71 σελιδες συζητηση αυτο περιμενα για να το διαπιστωσω......." Huh,που αναφερεσαι?? Το μηλο απλα το κραταω στο χερι και το τρωω,δεν στο προσφερω ή τπτ αλλο?? Στην χειροτερη εσυ μου το δωσες και πλησιαζεις επικυνδυνα γιατι εσυ εισαι ο...εχεμ εχεμ kira της παραβολης!! (να δω τι θα πεις εδω!!)
Ιούλ 02 2008 02:39
Φωτογραφία

iristella → Zoro

Ναι μετα απο 71 σελιδες συζητηση αυτο περιμενα για να το διαπιστωσω.......
Ιούλ 02 2008 02:33
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Χαχαχαχα δεν το σκεφτηκα...μου πες παραβολη και σκεφτηκα αυτες με τον χριστο!!! (ασε το βραδια η εγκεφαλικη marimιακη λειτουργια σταδικα πεφτει!!) Καλα και το οτι εγω ειμαι ero και εσυ αθωα που το δες??...επειδη κραταω ενα μηλο??:hahaha:
Ιούλ 02 2008 02:32