Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → Zoro

αδαμ ευα πειρασμος μηλο ο κατηραμενος οφης παραδεισος.......... Ελα αυτο ειναι θρησκευτικα πρωτης δημοτικου......
Jul 02 2008 02:28
Photo

Zoro → iristella

Βιβλικη παραβολη?? Ποια λες...δεν θυμαμαι τπτ με μηλο....αφου ξερεις οτι εσυ ανοιγεις τα βιβλια στο πλοιο...εγω μονο απο κατανες ξερω!!:P Λιγη βοηθεια!!(σοβαρα λεω,δεν ξερω τι λες..)
Jul 02 2008 02:26
Photo

iristella → Zoro

και καλα που πριν μου ελεγες οτι ειμαι πιο μεγαλη ero απο σενα........ μηλο...βιβλικη παραβολη......Προσπαθω να σε παρασυρω για να φαινεσαι εσυ ο Pervert Και να κανω εγω την αθωα.....
Jul 02 2008 02:24
Photo

Zoro → iristella

Ο c'mon t'was izy!! Ο L ηταν...γι αυτο ειπα 2 ευκαιριες..ή Κira ή L θα λεγες!! (αρα οταν ακους την χαζοφωνη του usopp να ξερεις οτι αυτος ειναι και ο L!!) Τι αλλο σε λεω εκτος απο kira??Misa(ΧD)??Robin??...δεν καταλαβαινω ποιο γεγονος εννοεις?? (hint plz!!)
Jul 02 2008 02:18
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

nai ki otan elege funerals ennoouse funerals me zontana atoma...tis ekane kai kala gia na 8umatai ts oraies stigmec p eixe zhsi mz ts... LOL san ta emo k autos.. khdeies apla gia na klapsei!
Jul 02 2008 02:10
Photo

iristella → Zoro

δεν ξερω really,,,,,,,,δεν το ειχα προσεξει.......O mamoru Μια φορα αποκλειεται....... Οσο για το φρουτακι ναι εχει και αυτην την σημασια αλλα οχι μονο.......τι αλλο με λες εκτος απο Kira.....
Jul 02 2008 02:08
Photo

Zoro → iristella

"Εγω το φρουτακι παντως το θεωρω πολυ appropriate δεν νομιζεις?????? Ισως και με περισσοτερες απο μια σημασιες αν κρινω τις κατηγοριες που μου προσαπτεις....." Χαχαχα ας το βαλω εδω μην το δει κανεις στο group!! ΕΓΡΑΨΕΕΕΣΣΣ!!! (αν και αυτο με κανει απο M σε R και μενα....Ryuk..δεν σε συμφερει να χουμε το ιδιο ονομα...εκτος....κι αν θες να παρεις εσυ το Μ και εγω το R παλι...Rem....XDXDXDXD!!) Τελικα δεν δοκιμασες...ποιος κανει τον usopp στο OP,που αλλου δινει την φωνη του?? Προσπαθησε...hint,τον ξερεις!!!
Jul 02 2008 02:05
Photo

iristella → Zoro

Γι αυτο να προσεχεις zoro........δεν ξερεις πως μπορεις να καταληξεις αν συνεχισεις να μου κανεις τετοιες πλακιτσες......Μην κοιτας που δειχνω κατανοηση στον πιστο μου M και ξεχνας την αληθινη μου φυση......
Jul 02 2008 01:56
Photo

Zoro → iristella

Αχα παρακολουθεις τις συζητησεις μου κι εσυ ομως ε?? (και καλα κανεις:P..αλλιως θα ειχα αρχισει να ανυσηχω!!) Δες και το profil του gklopp να καταλαβεις ποσο μεγαλη ηταν η συμμαχια!!! Αλλα επιτηδες τα βαλα σε vm και οχι σε pm μηπως και τα δεις,να δω τι θα πεις...αν και αργα,τα ειδες τελικα!! Και ναι,τελικα πιο πολλα επαθα σημερα παρα εκανα!! (don't mess with iri-flowan!!)
Jul 02 2008 01:56
Photo

iristella → Umi no Ossan

douli kun....... Σκεφτομουν επειδη ο zoro ειναι πολυ κακο παιδι...... μηπως ο ρολος του να εξελιχθει λιγο σε yaoi Κατασταση με εναν απο τους μαγειρες?????
Jul 02 2008 01:54
Photo

iristella → Zoro

""""Scriptwriter-kun,ειπαμε να κανουμε μια πλακα στην misa το βραδυ εγω και ο captain και να την ρωταμε ποσα επεισοδια εχει δει και μετα να της λεμε "μονο?" Αν εισαι μεσα κι εσυ βοηθα λιγο,αλλιως plz μην χαλασεις την πλακα μας,θα τις εξηγησουμε μετα!!XD""""""""""""""" ΜΕ ΕΙΠΕΣ ΜΙΣΑ???????????????? ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΣΣ!!!!!! Χεχε αν και το σχεδιο δεν σου βγηκε οπως θα ηθελες ακριβως,,,,,,,
Jul 02 2008 01:53
Photo

Zoro → iristella

Αφου εγω ειμαι ο λιγοτερο ero αυτο δειχνει οτι το λιγοτερο εσυ εισαι ενα σκαλοπατι πιο πανω απο μενα!!! Ero-iri!!!:bleh: (χεχε μ'αρεσει να φερνω την συζητηση στο πως με βολευει!!:hehehe:) Καλα τωρα που μπηκε ο σεναριογραφος-kun δεν το βλεπω να διαβαζεις σημερα...take a break!!!^^ Τελος...την φωνη στον usopp οταν τον δεις στο OP(μα αφου ειδες τα πρωτα 20...θα πρεπε ηδη να τον εχεις δει!!??XD..evil zoro!!)ξερεις ποιος την δινει?? Τake a guess...take two!!(χωρις να το ψαξεις!!:chigau:)
Jul 02 2008 01:52
Photo

iristella → Zoro

Kαι ναι το OP group τα σπαει...... Α! και μολις ηρθε ο σεναριογραφος.......προβλεπεται να του πεσουν τα μαλλια με το που διαβασει το πονημα της erosυνης μας......
Jul 02 2008 01:47
Photo

iristella → Zoro

Χεχεχε δεν ξερω τιποτα για αυτα που μου λες.......εγω δεν ειχα καμια αναμειξη (LOL).... Τι εισαι εσυ? Ο πιο κανονικος? Ο λιγοτερο ero να το δεχτω απο εκει και περα εχεις και εσυ τα δικα σου (στα godjira ποστς αναφερομαι...)LOL....... Xαιρομαι που αρχιζεις και κατανοεις το σχεδιο μου.......At last my little M is finally growing up..... I am proud of you!!!!!!
Jul 02 2008 01:44
Photo

Zoro → iristella

Ειδες ενω στο group μας ειμαστε ολοι nakamas,ασχετα που ο μονος κανονικος ειμαι εγω!!:hahaha: Δεν μπορεις να πεις,το καλυτερο κλιμα εχουμε..παραδεχεσαι?? Επισης...ο Gaijin και ο Pretorian τι απεγιναν κι αυτοι?? Κατεληξαν σε body bags τωρα που κανενας δεν θα τους ψαξει??:nanana: (omg τωρα μονο πιανω την μεγαλοφυια του σχεδιου σου!!:kill4u:)
Jul 02 2008 01:32