Community Status Updates
Zoro → iristella
[οταν λειπει η γατα χορευουν τα ποντικιαXD]
...το θεμα ειναι τι γινεται οταν επιστρεφει η γατα:terror2:
[ευκαιρια να χρησιμοποιησω το τανκ που κραταω στο αμπαρι...το ξερα οτι μια μερα θα χρησιμευε!!]
Jul 03 2008 23:03
iristella → Zoro
μμμμ ναι........εχε χαρη που σημερα δεν μπορω να μεινω πολυ..... Αλλα οχι οτι θα περασει ετσι αυτο.... Γενικοτερα δεν ξερω που θα κρυφτεις αλλα πιστευω το ξερεις οτι την εκατσες την βαρκα ετσι? Τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται.....
Jul 03 2008 22:58
Zoro → iristella
[the calm before the storm begins...οταν δεις αυτο το μυνημα θα χει πεσει κεραυνος απο σενα στο groupXDXD]
Jul 03 2008 22:56
Zoro → iristella
Καλα αυριο προβλεπεται μαραθωνιος στα group δλδ??
Can't Wait Kis...εεε R-chan!!:nanana:
Καλο διαβασμα και ξεμπερδεμα,συντομα κι εμενα με περιμενουν τα ιδια:(,αλλα ας μην τα σκεφτομαι τωρα!
Τα λεμε,καλη επιτυχια!!:gotit:
Jul 03 2008 18:55
iristella → Zoro
Kαλα πηγε αλλα εχω κι αλλη αυριο καιδεν μπορω να παρω τα ποδια μου!!! Οσο για το νεο μου παρατσουκλι δν απανταω σημερα αλλα απο αυριο "there will be blood" που λεμε...... και δεν θα ειναι δικο μου.....
Jul 03 2008 18:52
Zoro → iristella
Χεχε κριμα,αλλα απο αυριο ευελπιστω οτι θα σε δουμε πιο συχνα το σαββ/κυριακο??(πες ναι!!:nanteee:)
Δες κι εσυ τα 2 groups...η 3η ταινια χτες,λογω της msn συζητησης μας δεν μπορεσα να την τελειωσω...μου λειπει μια ωρα ακριβως...μιας και θα φυγεις θα την δω τωρα και μετα θα παω στο thread...παντως αυτη η ταινια βρηκε κι εμενα κατα επι το πλειστον αρα δεν θα εχω αντιπαραθεσεις(ελπιζω) στο thread!!
Αυτα,εχω παλι 1-2 πραγματα να σου πω msn,αλλα μην χαλιεσαι,οποτε προλαβεις εχουμε χρονο,κι αυριο αν θες...
Τα λεμε λοιπον,Kisa Kisa!!!:hihi2:
EDIT:Η εξεταση ολα καλα??
Jul 03 2008 18:47
iristella → Zoro
oi τι γινεται? Μπηκα και βγαινω αμεσως γιατι πνιγομαι στο διαβασμα....... Ολα καλα??? Νομιζω στο Dn group χρειαζονται τα φωτα σου για την τριτη ταινια.....αυτα απο μενα...πω πω κομματια ειμαι απο την κουραση..
Jul 03 2008 18:44
iristella → Melkor
δυστυχως δεν βλεπει bleach....... Στειλτο ομως να του το προωθησω μπας και τον δελεασω με ecchi υποσχεσεις και τον μυησω και εκει
Jul 03 2008 14:53
Melkor → iristella
ειναι ολες οι γυναικες απο το bleach γυμνες. να στο στειλω να το προωθησεις στο φιλο σου?
Jul 03 2008 14:50
iristella → Melkor
Θελω να την δω η θα εχω κανα oιδοιποδειο tentrum και θα βγαλω τα ματακια μου??
Jul 03 2008 14:41
Melkor → iristella
μαζι με την φωτο του Jir που σου εστειλα χτες, ο Μιχαλακης ποσταρε στο ecchi United group, και μια εικονα πο το Bleach
Jul 03 2008 14:40
iristella → Orion19
Αχ βρε ori κριμα με το Pc......... Ειχε γινει πανικος αυτες τις μερες και ολο σε σκεφτομασταν (ξεφυγαμε λιγουλακι αν διαβασεις τις πιο πισω σελιδες μαλλον για να ακριβολογω καποιοι αλλοι ξεφυγαν γκουχ zoro γκουχ doulis εγω παρεμεινα κυρια).... Αντε να το φτιαξεις γρηγορα για να μην μενω αλλο μονη μου....
Jul 03 2008 13:11
Zoro → iristella
"Τωρα αισθανομαι ασχημα γιατι ειναι λες και ξυπναω εγω τα spam τερατα απο μεσα σας(+ hidden message;))"
Εμ δε στο πα,χωρις εσενα και την ori(και πολυ λιγο εμενα,αλλα δεν συγκρινομαι!!)the group is dead,καλα που σας εβαλα και τις 2 στην σειρα!!
[το χεις το χεις!!]
(οντως girl power is needed~ero tooXD~...βασικα στην συγκεκριμενη περιπτωση girl power νικαει το male power:head:,θα πρεπει να σαι περηφανη μιας και εισαι ενας απο τους 2 παραγοντεςXD...)
Την ταινια ειμαι στην μεση,εχει πολλα ενδιαφεροντα σημεια+ωραια σκηνικα και εφε,αλλα κατα τ'αλλα μουφα...το σεναριο ειναι λιγο βλακεια μεχρι τωρα,καθολου απαραιτητο για την πλοκη...οταν την τελειωσω θα αφησω σχολια στο thread...
Ο L μονος του χωρις το "ταιρι" του δεν λεει πολυ(τον Light εννοω!!),αλλα ειναι ο καλυτερος απ ολους τους ηθοποιους,του φερνει πολυ του κανονικου L,μ'αρεσε,αν και οχι τελειως,μεχρι κι εγω που ειμαι αγορι(ναι ντρεπομαι και θα το πω)ηταν λιγο kawai!!
Οχι με την εννοια να βγω μαζι του(ero iri μην πεις τπτ!!:chigau:),απλως ηταν...σαν κουκλα,δεν ξερω πως να το πω...σαν να γυαλιζε+εμοιαζε στον κανονικο L..πολυ φαση...
Μια στιγμη αρχισε να μιλαει ιταλικα και τα ξερε αρκετα καλα σαν προφορα μπορω να πω...μετα γαλλικα και αγγλικα αλλα αγγλικα ετσι κι ετσι τα λεγε...
(ελειπε και η Misa:()
Τεσπα,μπορεις να μπεις 2 λεπτα μονο msn να σου πω κατι??
Αν οχι,καλη επιτυχια αυριο και τα λεμε καποια στιγμη(αυριο ελπιζοντας!!)^^
[iri-chan the group is no fun without you and ori!!
Σκεψου οτι και μονο με σενα θα μπορουσαμε να κανουμε ολοκληρη συζητηση τωρα!!
Φαντασου με πολλα μελη!!
You Bring the Noise Girl!!^^]
Jul 03 2008 03:32
iristella → Zoro
Oi τι εγινε???? ρε πριν μπηκα πολυ λιγο....μου στειλανε κατι και μου λενε τσεκαρε το μια στιγμη και εφυγα κατευθειαν.......ουτε καν που το ειδα το vm.....και τωρα μην νομιζεις.. ισα ισα για μια στιγμη μπηκα γιατι δινω και αυριο και την Παρασκευη. Καλα πως και δεν εχετε γραψει τπτ στο OP group σημερα...Τωρα αισθανομαι ασχημα γιατι ειναι λες και ξυπναω εγω τα spam τερατα απο μεσα σας[COLOR=white](βασικα τελεια αισθανομαι αλλα δεν το λεω.....η gir power ειναι απαραιτητη πλεον) [/COLOR]
[COLOR=black]Πως σου φανηκε η ταινια? Πως ηταν ο αντρας της ζωης μου εκει? και μην μου πεις ασε με να μαντεψω......Στο τελος πεθαινει......Σαν τον Kenny απο southpark και αυτο το παιδι.....Πεθαινει με 10 διαφορετικους τροπους σε καθε εκδοχη,,,,Σε μια δεν μπορει να ζησει να παρουμε χαρα και τα fangirls??[/COLOR]
Jul 03 2008 03:21
Zoro → iristella
iri-chan τελικα δεν βγηκα απο το forum γιατι ειχα κατι δουλειες εδω(και στο group)και λεω να την κανω τωρα να δω κανα επεισοδιο one peice,μιας και μαζεψα 4-5(1μηνα+ απεξαρτηση εκανα!!)ή την L ταινια...αν μπω σε 2μιση-3ωρες υπαρχει περιπτωση να μπεις τοτε??
Επισης,ποτε ειπαμε γραφεις??Παρασκευη??
EDIT: Damn τι μπαινεις αν ειναι να καθισεις 2 λεπτα χωρις να τσεκαρεις αν εχεις vm??:burningbe3:
(πλκ!!παω να δω την ταινια ελπιζω να σε πετυχω βραδακι-πρωινακι!!Αλλιως τα λεμε αυριο:(...αν θες να μου πεις τπτ-->msn,εχω βαλει απασχολημενος αλλα θα σε δω!)
Jul 03 2008 00:23

This status update has reached the maximum number of replies allowed