Community Status Updates
iristella → BarbasSs
Πολυ γελιο τα ποστερς... Οχι απλα μου αρεσαν τα λατρεψα!!! Omedeto (ετσι δεν το λενε?)!!! Περιμενω τα υπολοιπα... 6 ημερη στην Ιταλια με το σχολειο ε???Πωπωωω ζηλευω! Εχω παει και εγω βεβαια αλλα ημουν σε πολυ τρυφερη αθωα και μη κανιβαλιστικη ηλικια τοτε και δεν ειχα σκεφτει ακομη να ψαχνω για κιαντι....Νομιζω και εδω πρεπει να υπαρχουν η τουλαχιστον να σερβιρονται στα καλα εστιατορια αλλα αν τα εσκασες στην Ιταλια μια φορα εδω το κοστος τριπλασιαζεται,,,,,,
Jul 12 2008 12:27
BarbasSs → iristella
χαχαχαχ μαλιστα ευγε
δεν περιμενα τιποτα λιγοτερο απο σενα ευγε...
πωωω Kιαντι τι μου θυμησες...
7 μπουκαλια κουβαλισα πισω απο την 6ημερη με το σχολειο
ειχα σκασει γερα φραγκα....
κανενα δεν με απογοητευσε...
ελπιζω να σου αρεσαν τα posters μου που εβαλα στο group...
και ετοιμαζω και αλλα...
Jul 12 2008 11:04
iristella → BarbasSs
Οχι καθολου τυχαιο δεν ειναι αυτο το γεγονος πιστευω.... Μια πνευματικη επικοινωνια την προυποθετει εκ των πραγματων.... Και ως καλο μελος οφειλω παντα να αντιλαμβανομαι την σκεψη του αντιπροεδρου για να εκτελω αποτελεσματικοτατα τις εντολες του.... (Btw αυτο που λεει ο zoro για την χορτοφαγια δεν ισχυει, για ξεκαρφωμα του το λεω για να τον ξεμοναχιασω καπου.... Εχω παρει ηδη και το απαραιτητο μπουκαλι Kιαντι .....)
Jul 12 2008 10:32
BarbasSs → iristella
με καταλαβαινεις απολυτα μπορω να πω.....
δεν ειναι τυχαιο το οτι ανηκουμε στην ΕΚΜΕΚ.........
Jul 12 2008 10:23
Ephialtes → iristella
Μην φοβασαι δεν προσηλιτηστικα καθολου, Ι am trying to fool them
Jul 12 2008 10:02
iristella → Ephialtes
βρε ephialtes τι εγινε? Ολοκληρος hokage Και προσυλητιστηκες απο τους διπλα???/ Εδω ειπαμε εμεις να τους βαλουμε στο χερι και τωρα μας βγαινουν απο αριστερα???
Αν ειναι ετσι πρεπει να υπερασπιστω το Hidden leaf!!!!!!! (αν και ειναι τελειο το avatar απλα απολαυστικοτατο:himitsu:)
Jul 12 2008 09:15
iristella → Maya-chan
Eισαι απιστευτη!!!!!!!! Rep Και απο μενα για την απαντηση στο "ποιον anime χαρακτηρα θα θελατε για φιλο".........
Jul 12 2008 07:46
iristella → tsintori
Lol!!!!!!!!!! Κουραγιο και παρτον χρονο σου.... Αντε και εγω εχω περιεργεια για το βραδυ
Jul 11 2008 19:56
tsintori → iristella
Hiiiiiiiiiiiiiiiiii Iri-chan. Θυμάσαι που σου είπα ότι θα βρω βιβλία για το χρωματισμό. Ε ύστερα από 20 ώρες downloading ΚΑΝΕΝΑ από τα βιβλία δεν είχε για χρώμα αλλά μόνο για σχέδιο. μλκια;
Τέσπα θα κοιτάξω μήπως βρω τίποτε άλλα. Άντε να δούμε τη μας επιφυλλάσει ο Jk.
Jul 11 2008 19:53
iristella → GkLoc
ΟΚ GK kun,,,,,,,αλλα στις 12 νταν..... μην παει 12,01 και δεν εισαι εκει ετσι???? Ανυπομνω να δω τι ετοιμαζεις.......
Jul 11 2008 17:37
GkLoc → iristella
Oxi Ιri-Chan Ακομα Να Μου Τα Στειλουν,
Και Επισης.....Ακομα Περιμενω Κατι Αλλα που Λεει Οτι Μου Τα Εστειλε Πριν Απο 4 Μερες Και Ακομα Στον Δρομο Ειναι(ΝΑΙ ΚΑΛΑ)!!!!
Παντως Μολις Ερθουν Θα ΚΑΩ Εντελως!!!Thats For Sure..........
Kαι Οχι,Δεν νευριαζω............Περιμενε Και Εσυ Στις 00.00 Και Θα Δεις.........
Jul 11 2008 17:34
iristella → GkLoc
Oi GKLoc kun γιατι τοσο ησυχος σημερα???? Δεν πιστευω να μας κρατας μουτρα για την ανταρσια ε? Τα DVD που περιμενες (ξερεις εσυ ποια) σου ηρθαν τελικα??
Jul 11 2008 17:27
iristella → Hatake Kakashi
Το πατας και βγαινεις πανω σε διαφορα παιχνιδακια που παιζεις On line......τετρις φιδακια ελικοπτερακια και τετοια συναφη. Εχει πολυ γελιο και τα περισσοτερα ειναι αρκετα ευκολα και ωραια. You should give it a try!
Jul 11 2008 14:56

This status update has reached the maximum number of replies allowed