Jump to content

Community Status Updates

Photo

BarbasSs → iristella

ρε συ ειχα τσατιστει πολυ ασχημα γιατι δεν υπηρχε οργανωση στην παρεα και ουτε πολυ προθυμια δεν ειχα ορεξη για τιποτα και ελεγα οτι θα κατσω σπιτι φετος αλλα μου ηρθε φλασια προχθες να παω σκοπελο και σημερα πηρα τα εισητηρια... μενει και ενας φιλος εκει... εσυ δεν θα πας καπου? ειχα και γω γατα(γατο για την ακριβεια) πριν απο 6 χρονια μεχρι που αρχισε να αγριευει ηθελε στιρωση και τελικα τον πηγαμε στο χωριο... δεν τον ξαναδα μετα:zetsubou: αυτο που φοβαμαι ειναι οτι αμα παρω γατι στα σερρας θα μου καταστρεψει τον καναπε η τις κουρτινες παιζοντας η οταν μεγαλωνουν τα νυχια...
Jul 19 2008 23:21
Photo

iristella → BarbasSs

ΑΑα θελω κι εγω Σκοπελο!!!! (ζηλιαρογατα Mode active) Καλες διακοπες ευχομαι και να ξεφαντωσεις οσο μπορεις...Και διαλεξες και τελεια ημερομηνια βλεπω!!! Ετσι ετσι χαιρομαι να βλεπω κοσμο να φευγει ταξιδακια....,,,, ΜΜΜ να ανεβασω φωτογραφιες απο την γατα ε?? Λες να την κανουμε και αυτην επιτιμο μελος του ΕΚΜΕΚ??? Κατι σαν μασκωτ ισως??? Δεν εχει φαει αλλη γατα αλλα εχει ξυλοφορτωσει κανα δυο σκυλια και ενα πιτσιρικι....Θα σου στειλω με την πρωτη ευκαιρια απλα απο αυριο αν γινεται γιατι το κρυωμα με εχει χτυπησει ως πονοκεφαλος /ημικρανια/ πονος στο αυτι (γι αυτο αργω και να απαντησω κιολας γιατι δεν μπορω να συγκεντρωθω και πολυ καλα) Παντως γενικα η γατα ειναι πολυ ευκολο ζωο.... Ειναι ανεξαρτητες και δεν θελουν τοσο κανακεμα οσο τα σκυλια... Οποτε δεν πρεπει να εισαι πανω απο το κεφαλι τους συνεχεια (τωρα το δικο μου γιατι μου γινεται τσιμπουρι και παμε συνεχεια αγκαλια σαν τα σιαμαια αγνωστο)......
Jul 19 2008 23:11
Photo

BarbasSs → iristella

κρυωσες καλοκαιριατικα???οτι χειροτερο... εγω εδω σπιτι πηγα σημερα εκλεισα εισητηρια πλοιων και δομματιο για σκοπελο που φευγω στις 28... οσο για τις εικονες... ενα search κανω στο google εχω και αλλες αλλα θελουν τροποποιηση ακομα... στειλε καμια φοτο απο το γατι αν μπορεις θελω και γω αλλα δεν ξερω αμα θα μπορω να το προσεχω στις σερρες που σπουδαζω...
Jul 19 2008 23:01
Photo

iristella → BarbasSs

Παρα πολυ ωραιες οι pics.......Εγω γιατι δεν βρισκω τετοια οταν θελω????? Κατα τ αλλα εδω βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιιιι.............. Ειχα βγει χτες και πως τα καταφερα η αθεοφοβη και κρυωσα και τωρα εμεινα σπιτι αγκαλια με την γατα μου (αψου!!!!!!).... Αλλα αυτα παθαινει κανεις οταν κολλαει σε ολα τα κλιματιστικα επανω... Εσυ ολα καλα?
Jul 19 2008 22:52
Photo

iristella → sgouver

Ηi!!! Βρηκες κατι για flame στο Post μου 349 που ελεγες? Δεν καταλαβα τι ηθελες να πεις ακριβως.... Δεν νομιζω οτι υπηρξε flame γενικοτερα παντως.....
Jul 19 2008 22:48
Photo

BarbasSs → iristella

hey τι λεει?? εβαλα και αλλες φοτο ελπιζω να σ'αρεσουν...
Jul 19 2008 22:39
Photo

iristella → Franky_Super

Καλα κι εγω...... Αντε καλες διακοπες ευχομαι και μακαρι να περασεις τελεια. Καλα το καλοκαιρι δυσκολα τελειωνεις anime αυτο ειναι αληθεια. Αν βγαινεις συνεχεια εξω και πας διακοπες (που ετσι πρεπει δλδ ) δεν μενει ωρα. Αυτα ειναι για ποιο χειμωνιατικο καιρο που μενεις πιο πολυ μεσα.
Jul 19 2008 22:26
Photo

Franky_Super → iristella

hello,τι κανεις?ολα καλα?ετοιμαζομαι κι εγω για διακοπες σε τρεις μερες.το dn το ψιλοαφησα αλλα δεν το παρατησα.θα το συνεχισω οταν επιστρεψω κι εγω.
Jul 19 2008 22:19
Photo

iristella → Franky_Super

Oi τι γινεται????? Kαιρο εχουμε να τα πουμε.... Πως τα περνας? Ελπιζω ολα καλα. Διακοπες πηγες? Το DN το τελειωσες τελικα η Βαρεθηκες? Kαι εγω τωρα ετοιμαζομαι να παω για κανα 4ημερο διακοπες και μετα τα κεφαλια μεσα παλι.
Jul 19 2008 21:10
Photo

iristella → Neuro

Ναι βρε συ.......Neuro is a very good boy... Γι αυτο σου ειπα για να μην αρχισουν τις γκρινιες οι αλλοι.
Jul 19 2008 18:03
Photo

Neuro → iristella

Ε λιγάκι παραπάνω από το μεσώ όρο απλός ήταν:emptyonexg1:...λιγάκι:emptyonexg1:...Neuro is good boy:wooi2:!
Jul 19 2008 18:01
Photo

iristella → Neuro

Νeuro kun για να ειμαστε και ειλικρινεις δεν ηταν απλα μια τοση δα εικονουλα...... Το μεγαλυτερο σποιλερ του naruto συμπαντος ηταν........ Eγω διαβαζω manga και δεν εχω προβλημα....... Εσυ θα τα ακουγες γι αυτο στο ειπα......
Jul 19 2008 17:08
Photo

Neuro → iristella

? Οχ καλα...ουτε μια τοσο δα εικονουλα να μην βαλι κανεις....:emptyonexg1::uhh:
Jul 19 2008 16:46
Photo

iristella → Neuro

Neuro kuuun στο Naruto group πεταξες huge spoiler με εικονα και Post......Διορθωσε το καλυτερα γιατι θα σε κραξουν και θα εχουν και δικιο...... Και να μην χαλασουμε και την υποθεση στα παιδια που δεν διαβαζουν manga ne????
Jul 19 2008 16:40
Photo

iristella → GkLoc

Tιποτα δεν ειναι συμπτωση σε αυτην την ζωη... Αν και μενα παρα το οτι βγαινω διαρκως Kira (και κατ ομολογια του Zoro του φερνω και παρα πολυ σαν συμπεριφορα - I wonder why) αγαπημενος μου ειναι ο L.... Οσο για το οτι δεν θα σε προλαβει ο Zoro μην ανησυχεις. Πριν φυγει μου διδαξε την μυστικη τεχνη του irfanview μετα την σπαθολογια και υπαρχει αντιστοιχη εικονα αποθηκευμενη στο Pc μου ....... Moυ ανεθεσε επισης να προσεχω αν καποιος παει να του φαει την θεση και να τον ενημερωσω καταλληλα..... Εγω θα κρατησω την υποσχεση μου απο εκει και περα βρειτε τα οι δυο σας...XDDDDDDD
Jul 19 2008 14:30