Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

OdyMonaxos → iristella

Αυτό δεν το ήξερα. Πάντως για τον Άμλετ, είναι καθαρά κόπια βρε συ. Ο γιος που εκδικείται το θάνατο του πατέρα του, καθαιρεί και σκοτώνει τον προδότη και φονιά θείο, αποκαθιστά την τάξη στο βασίλειο λαμβάνοντας τη δικαιωματική του θέση ως διάδοχος... Νομίζω φωνάζει. Χωρίς να ξέρω την πλοκή του Kimba, αν έχει διαφορετικό σενάριο, τότε μάλλον πήραν το περιβάλλον και την αισθητική, αν το σενάριο είναι σε αδρές γραμμές το ίδιο, τότε ο Kimba πάτησε στον Hamlet, και η Ντίσνεϋ και στους 2. You stalk me?
Ιαν 06 2012 03:01
Φωτογραφία

iristella → OdyMonaxos

A btw κάτι που είχα δει σε άλλη συζήτηση που είχες κάνει. Το Lion King δεν έκλεψε τον Amlet. Αντιγραφή του Kimba the white lion του Tezuka είναι. :)
Ιαν 06 2012 02:49
Φωτογραφία

OdyMonaxos → iristella

Μιλάς με τον άνθρωπο που βγάζει απ' τη μύγα ξύγκι. Αν και το αποφεύγω συνήθως, μπορώ :P Το μπύρι μπύρι ήταν η επόμενη ερώτηση :P
Ιαν 06 2012 02:46
Φωτογραφία

iristella → OdyMonaxos

Πες καλύτερα "δεν μάλλιαζε η γλώσσα σας από το μπίρι μπίρι για anime/manga? "
Ιαν 06 2012 02:42
Φωτογραφία

OdyMonaxos → iristella

The begin of another one :P Πότε προλάβατε και είδατε/ διαβάσατε τόσα και τόσα;
Ιαν 05 2012 23:39
Φωτογραφία

iristella → OdyMonaxos

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..... Nαι ευχαριστώ. XD Οmigi the end of an era.
Ιαν 05 2012 23:24
Φωτογραφία

OdyMonaxos → iristella

Total Posts 6.995
Ιαν 05 2012 23:14
Φωτογραφία

iristella → OdyMonaxos

Mε το μπαρδόν;
Ιαν 05 2012 23:12
Φωτογραφία

OdyMonaxos → iristella

2 κι ένα για τα σκήπτρα!!!! Άξια!!
Ιαν 05 2012 23:08
Φωτογραφία

zennith666 → iristella

Μπορεί...είναι που είναι ελαττωματικό μου το ξέκανες κακούργα.
Ιαν 04 2012 15:56
Φωτογραφία

iristella → zennith666

Εγώ μπαίνω κανονικά. Μάλλον φταιει που έκανα voodoo στο pc σου. :P
Ιαν 04 2012 15:54
Φωτογραφία

zennith666 → iristella

Οnee chan έχεις πρόβλημα με το msn ???Εγώ δεν μπορώ να μπω...
Ιαν 04 2012 15:42
Φωτογραφία

zennith666 → iristella

Σου είπα δεν ενδιαφέρομαι σε BL. Eγώ την O-nee chan μου θέλω να κάνω άνθρωπο!!!
Ιαν 02 2012 21:27
Φωτογραφία

iristella → zennith666

Δεν μπορώ να φτάσω το moeness του Kenny οπότε δεν έχει νόημα.
Ιαν 02 2012 18:50
Φωτογραφία

iristellaKenny

Lol. Δεν έχω πρόβλημα με τα hentai όπως γνωρίζεις πάρα πολύ καλά έχοντας παράσχει quite a few. XD Απλά δεν με τρελαίνουν κιόλας επειδή όταν τα διαβάζω τις περισσότερες φορές είναι προφανές ότι δεν απευθύνονται σε μένα. Και από πότε όλες οι κοπέλες που ξέρεις που τους αρέσει να διαβάζουνε hentai εξισώνονται με την πλειοψηφία των γυναικών;Ή ακόμη σωστότερα πόσες από τις κοπέλες που ξέρεις είναι fan του είδους; Γι αυτό και λέω ότι όχι δεν είναι όλα απλά hentai. Δεν καταλαβαίνω γιατί σου είναι τόσο δύσκολο να αποδεχτείς ότι πολύ απλά δεν μας κάνουν κλικ τα ίδια πράγματα. Kαταλαβαίνεις ότι δεν μπορώ να δώσω συγκεκριμένα παραδείγματα σε vm όμως έχω δει το εξής καταπληκτικό φαινόμενο σε σοβαρή σειρά/ταινία/anime το μόνο που να σχολιάζει κάποιος να είναι το βυζί/μπούτι/βρακί της πρωταγωνίστριας. Ή συγκεκριμένα το πόσο γαμάτο θα ήταν το Usagi Drop ως loli hentai. Να θυμήσω μήπως περίπτωση που thread starter βάφτιζε σειρές ως ecchi (ενώ δεν ήταν) για να "προσελκύσει κόσμο;" Και αυτό είναι ανώτερο από την κατάπτιστη herp derp fujoshi σε τι ακριβώς; Σε τίποτα. Τουλάχιστον σε fujoshi oriented thread δεν έχει ακουστεί στα τρία χρόνια που είμαι εδώ μέσα ατακα τύπου "το παιδάκι βλέπει τον βιασμό ως παιχνίδι" (έτσι για να θυμόμαστε παλιές ένδοξες στιγμές). Ή μήπως σε εκείνη την περίπτωση έφταιγε το hentai genre και όχι αυτός που πέταξε το μαργαριτάρι? Νομίζω το ότι το fanservice υπάρχει παντού και ότι εν δυνάμει ο καθένας μπορεί να είναι εξίσου brainless και ενοχλητικός ήμουν η πρώτη που το ανέφερα. Thanks for proving my point και χαίρομαι που επιτέλους συμφωνούμε αλλά γιατί μου το λες σαν να προσπαθείς να μου διδάξεις την βαρύτητα; XD Στην συγκεκριμένη έχουμε fanservice σχετικό με την σεξουαλικότητα οπότε και επικεντρώθηκα εκεί. Thing is ότι σε καμία από τις παραπάνω περιπτώσεις δεν ευθύνονται ούτε τα mecha, ούτε το ξύλο ούτε κανένα από τα tropes. Είναι καθαρά θέμα ατόμου. Δεν είπα ποτέ ότι δεν είναι λοβοτομημένο να σιχαίνεσαι κάθε γυναίκα που εμφανίζεται στα animanga σου. Το να λες σε κάθε ηλιθιο σχόλιο που θα συναντήσεις βλαμμένη fujoshi/shonentard/ecchifan/mechafan είναι ανάλογο με το να γυρίσεις και να πεις κάποιον στο δρόμο μ@λ@κα Αλβανέ γνωρίζοντας ότι είναι όντως Αλβανός (και μαλ@κας XD). Μία τέτοια ατάκα είναι discriminatory και κατακριτέα από τον μέσο άνθρωπο που δεν εγκρίνει τον ρατσισμό. Γιατί είναι λοιπόν οκ να κάνουμε το ίδιο συστηματικά σε αυτήν την περίπτωση; PS: Τα αγαπημένα μου yaoi έχουν ενεργούς γυναικείους ρόλους και πολύ ενδιαφέροντες γυναικείους χαρακτήρες στην πλοκή. Το αναφέρω όχι επειδή υπονόησες το αντίθετο αλλά για να δείξω ότι υπάρχει και αυτή η μερίδα του κοινού και των τίτλων.
Ιαν 02 2012 18:23