Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → ichigo13

Παλαιοτερα ασχολιομουν.... Τωρα οχι και τοσο αν και θελω να τα ξαναρχισω και αυτα....... Και ακομη περισσοτερο και τα γαλλικα comics τα οποια πραγματικα τα σπανε.
Sep 05 2008 19:44
Photo

ichigo13 → iristella

Iri-chan δεν θυμάμαι τι μου είχες πει.Συνεχίζει και ασχολήσε ακόμα με Marvel ή DC?
Sep 05 2008 19:37
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

Με πηραν τα ζουμια 2 φορες μια για τον καθενα τους.. Αλλα για αυτη την τελευταια σκηνη.. Δεν ηταν κ τπτ το ιδιαιτερο.. λιγο εδειξε τον L κ τελος.. Πιστευω πολυ μεγαλη μ@λακια που ο L βγηκε τοσο νωρις και τοσο ευκολα απο το παιχνιδι και τον αντικατεστησαν αυτοι (clear-mello). Γενικα ειχα χασει το ενδιαφερον μου στα επεισοδεια με την εταιρεια, μετα στα επεισοδεια με τους spokersman εκει προς το τελος. Τα καλα ηταν μοναχα τα πρωτα.. Και απογοητευτηκα με το τελος. Το περιμενα να ψοφησει αλλα οχι ετσι.. Ασε που περιμενα καναν L να πεταχτει απο πουθενα στο τελος αλλα τελικα @@... απογοητευτηκα οικτρα απο το death note.. οικτρα ομως.
Sep 05 2008 18:40
Photo

Zoro → iristella

Εγινε λοιπον,my dear iri-chan...:),να σου κανω τον επισημο χαιρετισμο μου,αν και παιζει να τα ξαναπουμε μια φορα ακομη αν ολα πανε καλα,αλλιως τα παμε ηδη{χαιρομαι που ηταν πανω απο 5' τελικα}...;) [εμετικα γλυκαναλατος mode on XDD] Ευχαριστω για ολα αυτη την περιοδο,περασα τρομερα καλα και πολλες καταστασεις ηταν απαιχτες απο γελια...ειδικα το ιδιαιτερο κλιμα που αναπτυξαμε με την 3η εταιρα και οι συζητησεις που καναμε{ξερεις που αναφερομαι:P} ηταν απ τις πιο αστειες που βιωσα...να σαι{και να στε} καλα,με κανατε και περασα τελεια αυτους τους μηνες:) Σε λιγες ωρες δινεις το μαθημα λοιπον και σου ξαναλεω καλη επιτυχια,με τοση που μαζεψες πια{τοσες φορες το πα!!} σου φχομαι να παει τελεια το προφορικο..κατεχεις ουτος η αλλος την ικανοτητα να εκφραζεσαι αριστα;) Περαν αυτου,καλη επιτυχια και με τα υπολοιπα μαθηματα!:Blissfull: Καλα να περνας γενικα με την ζωη σου και θα τα πουμε συντομα...αν ολα πανε καλα και πριν τις 25 που ειπες θα τα καταφερουμε πιθανον...^^ BB,be well&spend your time wisely!!:byejg9::byejg9::byejg9::cry5::drink: :bath::wooi2: {ps: ok ισως το παρακανα καπως με την ζαχαρη:'D...παντα την παθαινω στους αποχωρισμους...αν ενοχλει και θες,σβησε το vm,δεν εχω προβλημα...cyaaa^^}
Sep 05 2008 05:17
Photo

iristella → Zoro

Who cares............
Sep 05 2008 03:00
Photo

iristella → Zoro

Kαλωστον........ Λοιπον δεν μπορω να μεινω αλλο οποτε την κανω σιγα σιγα..... Μπηκα μονο για 5 λεπτα για να σε αποχαιρετισω..... Καλα να περασεις ευχομαι καλη επιτυχια με το μαθημα και ελπιζω να μπορεσεις να τα πουμε λιγο πριν τις 25........^x^
Sep 05 2008 00:17
Photo

iristella → Zoro

Κλασσικα......Να δω thread στο αντικειμενο μου και να το αφησω να παει ετσι ασχολιαστο? Not a chance dear........ Αντε παω να συνεχισω το διαβασμα γιατι εχει αρπαξει φωτια ο πωπος μου.... Καλη διασκεδαση αποψε ^^!!!
Sep 04 2008 19:18
Photo

Zoro → iristella

Διαβαζουμε διαβαζουμε αλλα old habits die hard,δεν αντεξες να μην αφησεις το σεντονακι σου σε σημαντικο θεμα στο off topic παλι:P {pwning machine κατεντησες:hahaha:} [πλακα κανω φυσικα,φοβερα τα πες;P] Τελειωνω λεγοντας: [COLOR=Magenta][B][I] Α)Η αρχη της διακρισης (Principal of Distinction) η οποια επιβαλλει στα εμπολεμα μερη την υποχρεωση να διαχωριζουν σαφως τον αμαχο πληθυσμο απο τις μαχιμες δυναμεις και τους στρατιωτικους απο τους πολιτικους στοχους (αναλυτικα στην αποφαση 2444 της ΓΣ των ΗΕ) Β)Η αρχη του ανθρωπισμου (Principle of Humanity)... H γενικη αντιληψη οτι οι εμπολεμες δυναμεις πρεπει να αποφευγουν να χρησιμοποιουν μεσα τα οποια προκαλουν στον ανθρωπο μη αναγκαιο σωματικο πονο (διακηρυξη Αγιας Πετρουπολης 1868 πρωτη αναφορα και Πρωτοκολλα 1977 τελικη επανεπιβεβαιωση) Γ)Αρχη της επιτακτικης στρατιωτικης αναγκης (Principal of military necessity) Aπο τον στρατιωτικο κωδικα των ενοπλων δυναμεων των ΗΠΑ " η αρχη που δικαιωνει τα μετρα εκεινα που δεν απαγορευονται απο το Διεθνες Δικαιο και που θεωρουνται ομως απαραιτητα για να εξασφαλισουν οσο το δυνατον πιο γρηγορη και αποτελεσματικη παραδοση του εχθρου" Δ) Αρχη της αναλογικοτητας (principal of proportionality)... Η αναποφευκτη απωλεια αμαχων απο μια στρατιωτικη επιθεση δεν πρεπει να υπερβαινει δυσαναλογα τα οφελη τα οποια σκοπευει να αποκομισει απο την φθορα των στρατιωτικων στοχων ο επιτιθεμενος... (πρωτοκολλα 1977)[/I][/B][/COLOR] [COLOR=Black]I'm sorry,when did you learn to speak Jap??:nosey:[/COLOR]XDDD [2πλο νοημα:P] Αυτα,sorry δεν κρατηθηκα με το που ειδα το post...φοβερη δουλεια ως συνηθως;):thumbup: Keep it up,την κανω για λιγο,τα λεμε!!:):):):)
Sep 04 2008 19:15
Photo

Zoro → iristella

Ειδικα αν μπορεις προς 2-3 το βραδι θα σου ημουν υποχρεος iri-chaannn:blingeye2: {πως μου πετυχαινει παντα το μουτρακι:hehe:} Αλλιως νωριτερα αν ειναι,γιατι πολυ πιθανον θα βγω μερικες ωρες μιας και ειναι η τελευταια μερα... Παντως αν θα βιαζεσε και το βραδι ειναι 10' υποθεση,θα προσπαθησω να μην σε κρατησω!! Καλο Διαβασμα για τωρα λοιπον,παω να ετοιμασω καμια βαλιτσα!! Ευχομαι πραγματικα να τα πουμε αργοτερα,little Misa-chan;) {αλλιως το χουμε ξαναπει,τα λεμε σε 3 βδομαδες:bye:}
Sep 04 2008 16:46
Photo

iristella → Zoro

Hello!!! Sorry Που δεν απαντησα απλα τωρα το ειδα...... Anw εχει πεσει τρελο διαβασμα και δεν ξερω αν θα προλαβω να σου πω την ωρα....... το βραδακι ισως
Sep 04 2008 16:43
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

Αλλα και παλι δεν καταλαβαινω γιατι μισεις τοσο πολυ την Μισα.. ειναι λιγο χαζη σε σχεση με το ολο εργο, οχι γενικα... Απλως το dn παρουσιαζει 2 ευφυιες και μετα σου τσαμπουναει διπλα μια μισα γκοθου.. εγω την παω παντως ^^
Sep 04 2008 15:52
Photo

Dark_Venus → iristella

Ναι το τελειωσα το death note ειναι απιστευτο μ αρεσει πααααααρα πολυ....!
Sep 04 2008 13:20
Photo

Zoro → iristella

[B][I]Τι εννοεις καλο μου με την λογοκρισια? I object!!!Εγω ειμαι πολυ δημοκρατικο ατομο.... Iri is a good girl!!! Οτι δεν της αρεσει απλα το γραφει και το προβλημα λυνεται......... [/I][/B]Τς τς,δημοκρατικο το λες ενα ατομο που απανταει με σεντονια σε οποιον του παει κοντρα??:bike:...πιο πολυ προς terrorist το βλεπω εγω αυτο:terror2: {και μην το αρνηθεις οτι τρομαζεις τους αλλους:chigau:...good girl σου λεει μετα:P} Κατα τ'αλλα,πως να παρενοχλω τις αθωες users αφου εσυ εισαι παντα απο πανω μου{και μεταφορικα μιλαω για να μην κανεις τις πλακες σου:chigau:}και τις μεταστρεφεις ολες?? {damn woman:uhh:} Περαν αυτων,R-sensei ευχομαι να προλαβουμε αυριο να κανουμε καμια συζητηση,μιας και ειναι τελευταια μερα..αν μπορεις μπεκα το βραδακι{αργες ωρες κατα προτιμηση,u know;)} εστω και για ενα good bye... Aν δεν προλαβεις ευχομαι να τα πουμε καποια στιγμη μολις γυρισω...καλη επιτυχια με τις εξετασεις κι εσενα και με το ξεκινημα της χρονιας...ξερω τι σε περιμενει και δεν θελω να το σκεφτομαι:cry5: Τα λεμε λοιπον,καλη συνεχεια σε ολα:wooi2: {baka marimo out;)}
Sep 04 2008 04:22
Photo

iristella → Zoro

Λοιπον μικρο πιστο M σε καληνυχτιζω για αποψε........ Δεν την παλευω.... Καλο διαβασμα και σε σενα και καλο κουραγιο..... Και φρονιμα μην βασανιζεις και παρενοχλεις τις αθωες users.....ΧD @ Κarkas....... Τι εννοεις καλο μου με την λογοκρισια? I object!!!Εγω ειμαι πολυ δημοκρατικο ατομο.... Iri is a good girl!!! Οτι δεν της αρεσει απλα το γραφει και το προβλημα λυνεται.........
Sep 04 2008 03:19
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Σου λεω δες το ως το τελος και μην το ψαχνεις πολυ, Θα σου χαλασει η ανατροπη........... Ιδιως η τελευταια σκηνη (αφου ειχαν αρχισει να πεφτουν οι τιτλοι τελους) με Light και L ειναι ολα τα λεφτα πραγματικα εκει ειχα ψοφησει στο κλαμα....... Αυτο και αλλο ενα σημειο κοντεψαν να με στειλουν με αφυδατωση.......
Sep 04 2008 02:58