Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Zoro → iristella

Damn spybot of a woman,stop ruining my conversations:chigau:..GK has gotten all over you:oo: The difference between the two cases is that she's eager to do it...jealous??:hehehe:
Σεπ 02 2008 23:57
Φωτογραφία

iristella → Zoro

[I]αχ ελεος μηπως θες και strip show???? [/I]Should I inform the poor soul σχετικα με το που εμπλεξε? Γιατι μαλλον πατησε καλο εδω και δεν το καταλαβε.........
Σεπ 02 2008 23:51
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

Νταξει κοιτα [I][B]Οταν ξερει πως νιωθει γι αυτην και τον αναγκαζει να ειναι παρων στην ερωτικη εξομολογηση που της κανει ο Kaname[/B][/I] μα δεν ηξερε οτι θα γινει ερωτικη εξομολογηση [B][I]η οταν του λεει την εξης ατακα "If i become a vampire will my heart strengthen?" ενω ξερει την ιστορια του και πως νιωθει για τα βαμπιρια[/I][/B] νταξει ναι σε αυτο εχεις δικιο [I][B] Για να μην πω οτι στο 42 ξαναρχισε να κολλαει στον zero ενω ειχε ηδη επιλεξει τον Kaname.....[/B][/I] Μα δεν ειδα να του κολλαει ή κατι τετοιο. Απλα πηρανε την ιδια side στη μαχη κατα του rido. Ασε που εγω δεν την ειδα ποτε να διαλεγει τον καναμε, ο καναμε για μενα την πιεσε να γινει Lover του απο οποια αποψη και να το δω. Παρολα αυτα εχει πει οντως πως ηταν ερωτευμενη με τον καναμε (στον καναμε το πε) αλλα εγω ποτε δεν την ειδα να αποδεχεται το would u be my lover thing ακομα και το φιλι που του δωσε καπου εκει προς το τελος ηταν για να τον καθησυχασει και για να τον πεισει να φυγει και να την αφησει μονη της. Τεσπα. Δηλαδη ο Rido ειναι προγονος του Καναμε? Και δηλαδη πιο ισχυρος? Και ποιος ειναι ο στοχος του και βασικα ποιοι τον ακολουθουν? Γιατι εχω μπερδευτει. Επισης ακομα να καταλαβω γιατι δεν τον σκοτωνει ο Καναμε. Τι Master και πιπες δεν εχω πιασει μια. Τεσπα... Ξεκινησα death note xD και ενα romance manga full moon wo sagashite γιατι εχω ψιλοαπηυδησει με τα σκηνικα μαχης και εψαχνα να βρω ενα καλο κι επεσα εκει.. Εχεις κανενα που να ξερεις οτι ειναι καλο με romance Κι ετσι? Τεσπα επισης να προσθεσω οτι ξενερωσα που η Yuuki ειναι κι αυτη vampire γιατι, ε γ***ηθηκε το θεμα, εχει χαθει η ισορροπια και γενικα ειναι τελειως διαφορετικη απο οτι ηταν.. και κριμα γιατι ο Ζερο στενοχωρηθηκε. Και μιας και ειπα Ζορο, εγραψα καταλαθος Ζερο και το διορθωσα, και θυμηθηκα το One piece που το χω παρατησει Lol πρεπει να το ξαναπιασω πριν το ξεχασω!!
Σεπ 02 2008 22:54
Φωτογραφία

Raven Princess → iristella

ΟΚ ευχαριστω πολυ!!!! ;))
Σεπ 02 2008 22:13
Φωτογραφία

Dark_Venus → iristella

χιχι ευχαριστω για το compliment....θα δουμε θα δουμε...:D
Σεπ 02 2008 22:01
Φωτογραφία

iristella → Raven Princess

Καλησπερα και Thanks για το request....... Αva και sig εχω παρει απο το Code Geass:Lelouch of the Rebellion ....Απεικονιζει την C.C.... Ειναι καταπληκτικο anime Και στο συνιστω ανεπιφυλακτα.... Αν θες να το κατεβασεις με megaupload Πηγαινε στο παρακατω Link.... [url=http://forums.narutofan.com/showthread.php?t=360790]Code Geass Download Links - Naruto Forums[/url]
Σεπ 02 2008 21:54
Φωτογραφία

Raven Princess → iristella

Γεια!! :) Συγγνωμη αλλα απο ποιο ανιμε ειναι το αβαταρ γιατι ειναι τελειο!!!! :)
Σεπ 02 2008 21:41
Φωτογραφία

iristella → Hatake Kakashi

Ευχαριστω πολυ επισης!!! ^^
Σεπ 02 2008 21:26
Φωτογραφία

iristellamono

Οκ τοτε παρεξηγησις....Δεν ειχε καποια σημασια βεβαια απλα μια παρατηρηση εκανα οπως ειπα και πριν... Χεχε που να φτασεις στα 28 με 30,,,,,, Μια σκηνη zero kaname ειδικα κοντεψε να με ξεκανει........ Και εγω ακομη αναποφασιστη ειμαι. Μου αρεσουν και οι δυο για εντελως διαφορετικους λογους και εχω χαζεψει. Ναι και εμενα μου την σπαει η Yuuki...... Μεχρι και anti yuuki social group εχουμε σκεφτει να ιδρυσουμε XDDDD και θα εχει και αρκετα μελη. Το τι κακια και δηλητηριο εχει πεσει στα VK Threads δεν μπορεις να φανταστεις..... XDDD
Σεπ 02 2008 21:19
Φωτογραφία

iristella → Dark_Venus

[I]bite her?Μαρία με λένε οχι Αζόρ [/I]Μην τον παρεξηγεις...... Ειδε το avatar και εκ παραδρομης σε μπερδεψε XD Εχει και καποια καταλοιπα απο την εκπαιδευση που του κανω.... Γι αυτο σου λεω αλλαξε το..... Κριμα τοσο εξυπνη κοπελα να ταυτιζεται με τον πιο χαζο γυναικειο χαρακτηρα σε anime...... Gomen gomen για το πεταγμα αλλα δεν κρατηθηκα........:hahaha::hahaha::hahaha:
Σεπ 02 2008 21:13
Φωτογραφία

monoiristella

βασικα οπως το εννοουσε ο zoro το εννοουσα και εγω,δεν ξερω γιατι σου εδωσα αλλη εντυπωση...αυτη τη στιγμη το διαβαζω,μολις τελειωσα το 25.massive nosebleeds!!!!παρολαυτα δεν μπορω να αποφασισω ποιον απο τους δυο προτιμω...απο την αλλη η γιουκι ειναι για τα μπαζα,θα αναπτυχθω καταλληλως και στο θρεντ χιχι
Σεπ 02 2008 21:10
Φωτογραφία

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

ΜΜΜ μην τον λες..... Οταν ξερει πως νιωθει γι αυτην και τον αναγκαζει να ειναι παρων στην ερωτικη εξομολογηση που της κανει ο Kaname η οταν του λεει την εξης ατακα "If i become a vampire will my heart strengthen?" ενω ξερει την ιστορια του και πως νιωθει για τα βαμπιρια νομιζω εντασσεται στην κατηγορια του βασανιζω και αυτο. Αναλογα κολπα κανει και στον Kaname. Για να μην πω οτι στο 42 ξαναρχισε να κολλαει στον zero ενω ειχε ηδη επιλεξει τον Kaname..... Ελεος.... decide which one you want damn woman. Anw αναφορικα με την εναλλαγη σωματων ειναι μια τεχνικη την οποια κατεχουν οι καθαροαιμοι vampires του να μπορουν να μεταφερουν την ψυχη τους στο σωμα ενος συγγενικου τους προσωπου (Λιγοτερο ισχυρου ομως απο πλευρας δυναμης οπως πχ ενας Noble) και κατα συνεπεια να εχουμε κατι σαν Possesion. Aναλογη τεχνικη ειχε χρησιμοποιησει και η Shizuka Hiou (My fav female character) στην Maria Kurenai. Ο Shiki Senri ειναι γιος του Rido Και κατα συνεπεια ξαδερφος του Kaname και της Yuuki (Rido + Yuukis father Ηaruka were brothers) οποτε μπορεσε να κανει το ritual για να κινειται ανετα μεσα στο cross academy. Χεχε ελα ρε..... πως μπορει να σου την σπαει ο Kaname...... Αφου ειναι απιστευτος..... Το ιδιο και ο zero βεβαια. Προσωπικα δεν εχω διαλεξει favorite αναμεσα τους......Τους παω για διαφορετικους λογους τον καθενα. Οσο για τα φιλια και τις αγκαλιες ναι το εχει αυτο.... Διακριτικα βεβαια δεν δειχνει κατι extreme Και καλυτερα ετσι....
Σεπ 02 2008 21:07
Φωτογραφία

Hatake Kakashi → iristella

Και εγω το εχω σταματησει εχω καμια τριαρα επισοδεια να δω απο δευτερο κυκλο αλλα περιμενω να μαζευτουν περισσοτερα για λιωσιμο :D Καλη επιτυχια στην εξεταστικη!! Μια πιτσα θα ηταν οτι πρεπει τωρα ΥΓ:Καλη ορεξη η οπως μου ειπε ενας σερβιτορος πριν μια εβδομαδα,εδω πανε τα μπιφτετσα καλος ορεξης :D
Σεπ 02 2008 20:48
Φωτογραφία

iristella → Hatake Kakashi

Keep digging ειμαι σιγουρη οτι θα βρεις το σωστο avatar τελικα. Ωραια Code Geass gifakia εχω βρει στο forum του animesuki στο thread για τα sig + avatar requests... ριξε μια ματια εκει.... Code Geass εμεινα στο 10 του πρωτου κυκλου. Για μια περιοδο δεν μπορουσα να βρω καποια επεισοδια σε avi. Μετα που αλλαξα player με επιασε η εξεταστικη και μαλλον θα το ξαναπιασω απο την αρχη μετα. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια και εγω την λατρευω την CC (oσο την εχω δει τουλαχιστον).... Εχω βρει ενα τελειο gifaci για sig αλλα δεν μου κανει καρδια να την αποχωριστω ειναι αληθεια (suzaku gets pwned in that one....) Η sig με την CC και την pizza Πολυ γελιο.... Μου θυμισες τωρα οτι πειναω btw......
Σεπ 02 2008 20:38
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

***συν του οτι λατρευω το vn γιατι ειναι το μονο μανγκα (που εχω δει) να μην ντρεπεται να δειξει φιλια κι αγκαλιες ελεος πια**
Σεπ 02 2008 20:33