Jump to content

Community Status Updates

Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

οκ τοτε. γιατι καπου στο utube ψαχνοντας μια συγκεκριμενη σκηνη ειδα οτι πεθαινει ο light και τα πηρα στο κρανιο με τον [EMAIL="Γ@#$@#$"]Γ@#$@#$[/EMAIL] σποιλερα και ενω μ αρεσει να μου λενε τα πηρα με αυτον. τεσπα μη μου πεις. οχι τωρα ομως θελω στα αληθεια να ερωτευτει ο Light τη μισα ΘΑ ΓΕΛΑΩ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ αν γινει κατι τετοιο. οπως επισης κι αν ξερω γω ο L εχει ενα death note Και ηξερε απο την αρχη τι παιζει με τον light muahahaha φαντασου σκηνικο ^^τα σπαει... διαγωνισμος εξυπναδας ^^ γουσταρω! ανιμε που απευθυνεται σε ξυπνιους!!
Sep 04 2008 02:53
Photo

iristella → Dark_Venus

Ακου με που σου λεω...... Κινδυνευεις......... Btw το Dn το τελειωσες? Πως σου φανηκε?
Sep 03 2008 22:06
Photo

Dark_Venus → iristella

ουφ.....ελπιζω να μη μου φωναξει (πολυ) αυτη μου μοιαζει και περισσότερο χιχι....επικινδυνη φυση?:terror2: αληθεια??? χαιρομαι πολυ που σου αρεσει :)
Sep 03 2008 22:02
Photo

iristella → Dark_Venus

Nαι δεν προβλεπεται να το δεχτει ηρεμα αυτο ειναι αληθεια...... Ειχε τοση χαρα που ειχε βρει μια Misa misa να τον υπακουει ταπεινα...... XD Αρχιζε και εκδηλωνε και την πραγματικη επικινδυνη του φυση οποτε να προσεχεις........... Παντως ειναι πραγματικα πολυ ομορφο avatar........ Και ναι η Photo του L απλα τα σπαει.......Omedeto Dark venus san.......
Sep 03 2008 21:59
Photo

Dark_Venus → iristella

Και μενα μ αρεσει ειναι απο το school rumble....ειναι γλυκουλα μωρε...οσο για την φωτογραφια του L ειναι πολυ μελαγχολικη οντως αλλα μ αρεσει πολυ...ειπα να κανω μια ανανεωση αν και θα με βρισει ο zoro που εβγαλα τη Μισα...
Sep 03 2008 21:51
Photo

iristella → dennisuke

Χεχε παντα υπαρχει χωρος για λιγα ακομη κατα την αποψη μου......... ^^ Let the massacre begin..... Or not στην συγκεκριμενη περιπτωση...... Παντως θα ειχαμε ολοι να πουμε πραγματα. Παω στοιχημα οτι σε λιγο καιρο θα εφτανε πανω απο 9000Post το group ακομη και οι mods Θα εβγαζαν το αχτι τους.....XD
Sep 03 2008 21:46
Photo

iristella → Dark_Venus

Hey!! το αλλαξες το avatar e? Πολυ kawaiiii,,,,,,,Με γεια με γεια! H profile pic του L ειναι πολυ ωραια και πολυ μελαγχολικη....
Sep 03 2008 21:44
Photo

Zoro → iristella

yup,ηταν η ωρα για το misa-show πριν λιγο αλλα τελειωσε....να δω πως θα ξεβαρεθουμε τωρα!!:sigh2:
Sep 03 2008 17:29
Photo

iristella → Zoro

Εχεις ωρα?
Sep 03 2008 15:48
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

χμμμ,,,,,,,,,, Τωρα με βαζεις σε πειρασμο με το DN...... Δεν θα σου πω τπτ επαυτου. Ειναι τρελο σποιλερ οτι και να πω. Αν επιμενεις Ok αλλα απο εκει και περα εγω που το ειδα χωρις να με εχει προετοιμασει κανεις το ευχαριστηθηκα περισσοτερο.....
Sep 03 2008 15:39
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

μπα και παλι αυτα που λες δεν μ φαινονται αρκετα αληθεια δεν πιστευω οτι του κολλαει, τουλαχιστον οχι ερωτικα. Ενταξει ναι του ανακοινωσε πως ειναι βαμπιρ και δεν ειναι πια η ιδια αυτη που ηξερε καποτε αλλα απο κει και περα μπροστα στον εχθρο δεν μπορει παρα να παρει το μερος του ως παιδικη του φιλη κι επειδη εχουν περασει τοσο κλπ κλπ και ξερει και η ιδια ποσο εχει υποφερει ο Ζερο (καημενο παιδι! :if:) Kαι εγω το νομιζω παντως αυτο που λες για τον Καναμε οτι δεν ειναι γιος τους αλλα οχι και με τις υπολοιπες αναλυσεις που εκανες γιατι ειναι πολυ mendokuse για μενα :P Αλλα για να τα λες ετσι ωραια συμφωνω xD Ξαναξεκινησα το death note και παρατηρησα πως αλλιως ξεκιναει το manga Κι αλλιως το anime.. Αλλα αυτη τη φορα προσεχω τι βλεπω στο dn δεν τα περναω ετσι :P Μια ερωτηση, θα πεθανει ενας απο τους δυο τους στο τελος? Μην μου πεις ποιος, απλα αν θα γινει ετσι.
Sep 03 2008 13:51
Photo

dennisuke → iristella

Άκυρο το γκρουπ.. η μόνη υγιεινή κι εύκολα υλοποιήσημη ιδέα που είχε ήταν η δολοφονία των καθηγητών αλλά από ίντριγκες, κακίες, πάθη, λασπολογία, προδοσίες, διαμάχες, τσακωμούς, μηχανορραφίες, συνωμοσίες και πισωμαχαιρώματα έχει άπειρα το anime.gr :hehehe: δε νομίζω να έχουμε παράπονο...
Sep 03 2008 10:15
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

[I][B]μα δεν ηξερε οτι θα γινει ερωτικη εξομολογηση[/B] [/I]Ελα τωρα που δεν το ξερε....Χωριο που φαινεται κολαουζο δεν θελει ηταν ο Kaname εδω και κατι chapters........ [I][B] Μα δεν ειδα να του κολλαει ή κατι τετοιο.[/B][/I] Check again.... "i said that i would always be zeros ally"part...... Ενω πριν λιγο του ελεγε οτι πλεον ειναι full fledged vampire και καμια σχεση με την Yuuki που ηξερε παλια....... Ουσιαστικα αυτο που εχω αντιληφθει ειναι οτι ο Kaname ουσιαστικα δεν ειναι το παιδι του Haruka και της Yuuri. Καποια στιγμη ο Rido πηρε το παιδι τους και ανταλλαξε ψυχες με εναν παλαιοτερο προγονο των Kuran. Γι αυτο τον λογο η σχεση αναμεσα σε Rido και Kaname ειναι αναλογη με αυτη pureblood vampire και servant και δεν μπορει να τον σκοτωσει. To death note Πιστευω θα σου αρεσει... Για κατι ρομαντικο try Junjou Romantica (που ειναι και Yaoi) και παραλληλα θα ψοφησεις στο γελιο.....ΕΙδικα καποιες σκηνες και ατακες ειναι all the money
Sep 03 2008 00:00
Photo

Zoro → iristella

[καλα το double post δεν ξερω πως εγινε:oo:,αλλα κανει την εμφαση του:hahaha:...Baka Marimo did it again...are you gonna tease me now for this??:deadga6:]
Sep 02 2008 23:59
Photo

Zoro → iristella

Damn spybot of a woman,stop ruining my conversations:chigau:..GK has gotten all over you:oo: The difference between the two cases is that she's eager to do it...jealous??:hehehe:
Sep 02 2008 23:57