Community Status Updates
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
Αχ ναι ναι το ξερω.. Δεν τα διαβασα λεξη λεξη γιατι βαριομουν αλλα εβλεπα σε μια γενικη ιδεα τι λεγατε... τωρα χωρις ζορο δεν εχει αξια του φορουμ :P
Sep 07 2008 13:47
iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™
Πιου πιου san δεν θα απαντουσα ουτως η αλλως στο post στο dn ...... Οπως ειπες και εσυ σου ειχα ηδη γραψει την αποψη μου σε pm και δεν μου αρεσει να επαναλαμβανομαι....^^ Ειμαι σε φαση εξεταστικης και το να γραφω τα ιδια και τα ιδια μου τρωει χρονο απο το διαλειμμα που κανω (γιατι για να αφησω το διαβασμα για να απαντησω σορρυ δεν υπαρχει περιπτωση). Στο κατω κατω οπως βλεπεις καλα καλα δεν απανταω στα Post τα οποια απευθυνονται αποκλειστικα σε μενα η με quotaroun........γιατι να μπω στην διαδικασια να πω πραγματα που ηδη ξερεις?
FYI>>> στο συγκεκριμενο thread ελαχιστα σεντονια εχω γραψει. Αν εμπαινες στον κοπο και ανοιγες καποια spoiler tags θα εβλεπες οτι τουλαχιστον στις τελευταιες 15 σελιδες σεντονι υπαρχει μονο 1 το οποιο δεν ειναι τπτ μπροστα σε αυτα τα οποια ελεγε το ποστ που με quotare. :yawn2::yawn2::yawn2:
Sep 07 2008 00:11
iristella → ichigo13
Εφτιαξα account στο Demonoid αλλα λογω διαβασματος δεν εχω προλαβει να κατεβασω κατι....... Ειμαι λιγο πιεσμενη προς το παρον. Το κοιταξα λιγο ομως και ολα μια χαρα ηταν ειχε πολυ υλικο..... Για αλλη μια φορα thanks ichi!!!!
Sep 06 2008 23:33
iristella → Umi no Ossan
Μολις εφτιαξα το account Μου εκει και προσπαθω να δω πως δουλευει.........
Sep 06 2008 17:03
ichigo13 → iristella
λοιπόν Iri-chan ο φίλος μου, μου είπε πως όλα τα νέα events αλλά και όλα τα αμερικάνικαcomics τα κατεβάζει από το Demonoid.com.Απ'ότι είδα οι εγγραφές είνια ανοιχτές οπότε πήγαινε τώρα που προλαβαίνεις γιατί κλείνουν μετά από λίγο και ξανανοιγούν μετά από καιρό!
Τώρα fansite όπως στα anime δεν είναι εύκολο να υπάρξει γιατί όπως μου είπε οι νόμοι για τα comics είναι αυστηροί στην Αμερική και site βγαίνει το κλείνουν, ακόμα και εκτός Αμερικής!
Λοιπόν ελπίζω να βοήθησα.Τα λέμε :)
Sep 06 2008 15:09
Sacrous → iristella
Μ αρέσει που ευχαριστείς κιόλας! Έκανες ολόκληρη δουλειά εκεί πέρα!!
Sep 06 2008 10:30
iristella → mono
Oπως το ειπες.... η μαλλον για την ακριβεια το παλιο 9 και ξερο ψωμι γιατι το καταντησαν αηδια απο ενα σημειο και επειτα...... Οσο για τον Zoro μην τον λυπασαι ακομη. Κατσε να τον δεις σε Live συνομιλια με εμενα και την ori να τον λυπηθεις τοτε:hahaha: ....He is so adorable when frustrated and in despair I can assure you of that:orly:
Sep 06 2008 02:25
iristella → Sacrous
Τhanx Sacrous για τα καλα σου λογια στο Naruto manga thread!!! ^^
Sep 06 2008 02:04
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
σου στελνω απαντηση σε pm. Οσο για το αν το τελειωσα... Χθες ειδα απο το 14 ως το 37. Για αυτο. Ειδα και την ταινεια 2.
Sep 06 2008 01:43
ichigo13 → iristella
Λοιπόν δεν μπορώ σήμερα αλλά αύριο θα σου πω όσα site μπορώ!Εγώ εγώ δεν είμαι τρελά φανατικός με Marvel και DC, οκ μου αρέσουν άλλα όχι και τόσο όσο τα manga!Αλλά τι γίνεται έχω έναν φίλο τον Cris_X(Το παιδί που έκανε την ανάλυση στο thread DC Comics) ο οποίος πίστεψε με Iri είναι κινητή εγκυκλοπαίδια της Marvel και της DC!Ότι έχω μάθει το έχω μάθει απ'αυτόν.Οι γνώσεις του ξεπερνούν οποιονδήποτε από εδώ μέσα πιστεύω!Τι wikipedia και google.Αυτός να ρωτήσεις και σου ΄χει απαντήσει σε 2 δευτερόλεπτα και θα σου πει και ολοκληρομένα την αποψή του!Lol
Αnyway αύριο θα τον ρωτήσω γιατί αυτός ξέρει καλύτερα, μη σου λέω βλακείες, και θα σου πω!
Don't worry έπεσες σε καλά χέρια! XD
Sep 06 2008 01:37

This status update has reached the maximum number of replies allowed