Jump to content

Community Status Updates

Photo

noname → iristella

new char plz στο heal/hurt ^^
Dec 18 2008 00:30
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια. Έχω κανονίσει κάποια πραγματάκια με φίλες και συγγενείς αλλά θελω να δω και τι θα κανω με διάβασμα επειδή άρχισα να ψιλοπιέζομαι.
Dec 17 2008 23:12
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

Kai meta apo oligohmeri apoysia, tadaima!! OOOOOk me epsises, 8a to tsekaro k auto sta xmas!! Ali8eia 8a pas pou8ena?
Dec 17 2008 22:58
Photo

iristella → mints

its ok mints san!!! Ούτως η άλλως δεν έκατσα και πάρα πολύ irc καθότι σήμερα είχα τρεξιματάκι (και αναπάντεχες περιπέτειες μεταξύ άλλων)... Πως τα πας εσυ? Ελπίζω όλα καλά. Αναφορικά και με το worst anime ever , να σου πω την αλήθεια δεν το πολυκοιτάω. Και αυτό γιατί ενίοτε βλέπω μέσα και κανένα από αυτά τα οποία θεωρώ καλα και μου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο. Μόνο το τοπ 10 βλέπω και τα anime recommendations.
Dec 17 2008 21:28
Photo

mints → iristella

Γεια σου κοριτσι! Μεσα στη γκαβωμαρα μου δεν καταλαβα οτι μου μίλησες μεσα στο καναλι, το ειδα μετα που εκανα scroll up! Anyway next time :)
Dec 17 2008 02:22
Photo

mints → iristella

Γεια! μια χαρα, εδω διαβαζω το "worst anime ever" για να αποφυγω τον πονο χεχε
Dec 16 2008 04:48
Photo

iristella → mints

Hey mints san! Πως είσαι?
Dec 16 2008 04:22
Photo

Aπό την σχολή μπορώ να βγω πολλά και διαφορα... Από δημοσιογράφος, στέλεχος εταιρείας μέχρι και διπλωματικό σώμα η στέλεχος στο Υπ. Εξωτερικών.. Τα πάντα εξαρτώνται βέβαια και από το μεταπτυχιακό.. Ενδιαφέρουσα σχολή είναι και αρκετά απαιτητική αλλά μαθαίνεις πάρα πολλά τα οποία βρίσκουν και καθημερινή εφαρμογή. Τώρα με τα επεισόδια δεν πηγαίνω γιατί την κάνανε λαμπόγυαλο. Από εβδομαδα πάλι. Κοίτα στον πρωταγωνιστικό ρόλο είναι ο Mamoru (αυτός που κάνει Light και Zero) οπότε όπου βλέπεις αυτόν είναι καλό το anime.Kaι να φανταστείς όταν το διάλεξα δεν το ηξερα και το έμαθα αφου την τελείωσα την σειρά. Τεσπα οπως είπα και πριν ρίξτου ένα βλέφαρο. Περιπέτεια έχει, αίσθημα έχει, μαγεία και μεταφυσικό έχει, οικολογικό περιεχόμενο έχει, ωραίους χαρακτήρες έχει και πάνω από όλα είναι από τα λίγα anime που με τέλειο πραγματικά finale.
Dec 11 2008 01:08
Photo

Ε απο το preview δε μου φανηκε και τελειο αλλα για να μου το λες εσυ σε εμπιστευομαι.. θα φυγει πασσατεμπος σε 3 μερες τα χριστουγεννα! Χαχαχα ναι και θα παιρνω τα raw των vampire knight και θα τα μεταφραζω πιο νωρις απο ολους xD Καλα βασικα τα ακουστικα ειναι ευκολα να μεταφραστουν, αυτο το κατεχω σε ενα 60%..αλλα τωρα τα γραπτα... Μονο τη hiragana εχω μαθει και καμια 10αρια kanji so far.. Εεεεχω ακομα καιρο xD Διεθνων κι ευρωπαικων σπουδων? Δηλαδη για τι δουλεια πας? Τωρα με τα επεισοδεια πηγαινεις?
Dec 10 2008 23:43
Photo

Το είχα κάνει pause για κάποιο διάστημα και μάλλον τώρα θα το ξαναρχίσω.... In any case αθηνα είμαι και σπουδάζω διεθνών και ευρωπαικών σπουδών στο παντειο... Aντε τυχερη θα σε βαζω και να μου μεταφράζεις τα manga που θέλω....... ΧD Wolfs Rain ειναι σειρά anime. Eίναι πάρα πολύ ωραίο.... Checkare [URL="http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=449"]εδώ.[/URL]..
Dec 10 2008 20:09
Photo

Ah gomen gomen-νομιζα πως το ειχες τελειωσει (ποσο καιρο το βασανιζεις!) Ευχαριστωωωω θα γινω ξεφτερι και μετα θα βλεπω τα επεισοδεια raw! Ρε συ, τι σπουδαζεις? Και ηθελα καιρο να σε ρωτησω... Αθηνα εισαι? (τι ειναι το wolfs rain?)
Dec 10 2008 19:12
Photo

Πλάκα πλάκα το Code geass εγώ δεν το έχω τελειώσει........ Καλά που μου το θύμισες να το ξαναρχίσω. Aρχισες ιαπωνικά ε? Μπράβο συγχαρητήρια!!! Αντε και καλή πρόοδο. Και εγώ το σκεφτομαι με το που πάρω πτυχίο να τα ξεκινήσω. Εγώ ναι εχω πήξει ελαφρώς. Κάνω υπολογιστές και έχω παράλληλα και τα της σχολής.Τι να πεις όμως? Ο καθένας με το βασανό του. Btw ξεκίνα wolfs rain. το είδα πρόσφατα καιι πιστεύω θα σου αρέσει πολύ.
Dec 10 2008 18:55
Photo

Heyyy! Καλα ειμαι ιριστελλιτσα τσαν! Εσυ πως πας? Το διαβασμα? Καλο καλο :P Μονο ξενες γλωσσες διαβαζω :P Ξεκινησα και ιαπωνικα σε φροντιστηριο και εχω αφοσιωθειιιιι! Τελειωα το code geass σημερα, με πηραν τα ζουμια ρε τι τελος ηταν αυτο? Ημουν σιγουρη οτι καπως ετσι αδικα θα τελειωνε βασικα απο την πορεια της ολοκληρης σειρας.. Κριμα :( Eσυ τι νεα? Πως παει? Διαβαζεις, διαβαζεις?
Dec 10 2008 00:27
Photo

Oiiii τι κανεις κοπελια? Χρόνια και ζαμάνια έχουμε να τα πούμε..... Πώς πάει το διάβασμα?
Dec 09 2008 16:22
Photo

Serestrum → iristella

χει γιου σαικο...
Dec 09 2008 00:03