Community Status Updates
Nighteyes → iristella
Δεν το φανταζόμουν ότι λείπουν τόσο πολλά κεφάλαια από το anime.
Καλά, δε σκάω κιόλας. Απλά δεν περίμενα να κολλήσω τόσο πολύ.
Τα wolf' s rain και Seirei no moribito είχα σκοπό να της τα δώσω, αλλά σκεφτόμουν και κάτι σε ρομαντικό γιατί ξέρω πως θα της άρεσε. Thanks. Μπορεί να ρωτήσω μέσα στο forum.
Dec 24 2008 20:15
iristella → Nighteyes
Οπως σου είπα και πριν κάποια κεφάλαια απο το Junjou δεν έχουν μεταφερθεί ακόμη animated. Πχ μια παλιά ιστορία του Hiroki με έναν άλλο άντρα και στην οποία φαίνεται καθαρά το πόσο έχει αλλάξει ο Nowaki τον χαρακτήρα του, ή κάποια κεφάλαια από την εξέλιξη του ζευγαριού Miyagi- Shinobu. Όλα αυτά δεν έχουν προβληθεί. Και το manga κανονικά έιναι πολύ πιο μπροστά από όσο έχει μεταφραστεί. Σκέψου ότι είμαστε στον 8 τόμο και στην ιαπωνία έχουν βγεί πάνω από 10 αν θυμαμαι καλά. Οπότε έχουν υλικό και για τρίτο κύκλο αν θέλουν.
Καλά ναι μην έχεις ελπίδες... Λίγο δύσκολο να βρείς κατανόηση από πολύ κόσμο στο συγκεκριμένο θέμα. Και ιδιαίτερα από μη animefan κοινό.
Για το είδος που μου ζητας ψάξε κάτι σε Josei Και σε Seinen. Αυτήν την στιγμή δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου που να επικεντρώνεται τουλάχιστον σε διαπροσωπικές σχέσεις. ΑΝ θες πάντως να μυήσεις κάποιο άτομο στα anime το Mononoke και το Ayakashi είναι ιδανικές επιλογές. Ακόμη δοκίμασε wolfs rain Και Seirei no moribito. Δεν έχουν ρομαντζο μέσα αλλά δειχνουν ξεκαθαρα το πως τα anime Μπορούν να γίνουν τέχνη και τό ότι δεν απευθύνονται αποκλειστικά σε μικρά παιδιά.
Dec 24 2008 19:14
Seirios → iristella
τι άλλο θες δηλαδη....ολόκληρο demotiv. για πάρτυ σου...
[IMG]http://i43.tinypic.com/1z4zujd.jpg[/IMG]
xaxaxaxaxaxaxa
Dec 24 2008 14:31
Nighteyes → iristella
Ναι, κοίταξα το manga για να δω μήπως προχωράει παρακάτω η υπόθεση αλλά είδα ότι βρίσκεται όπου και το anime. Μακάρι να γίνει και 3η σεζόν όμως μου φαίνεται λίγο δύσκολο αφού και το manga είναι κοντά στο τέλος. Εκτός αν γίνει μόνο anime version.
Τώρα ξεκίνησα το manga του Ikoku Irokoi Romantan (Tελείωσα το Haru wo Daiteita. Να δούμε πόσα χρόνια θα κάνει ακόμα για να ολοκληρωθεί.) Οπότε το Junjou θα το διαβάσω πιο μετά.
Α ρε ζημιά που πάθαμε! Η ανιψιά μου (17 χρονών) όταν της είπα τι βλέπω άρχισε να με κοιτάζει σαν να ήρθα από άλλο πλανήτη. Μια φίλη μου που είναι πολύ ανοιχτό μυαλό, της φαίνεται περίεργο που μ'αρέσουν. (Μάλλον έχει πάθει ανοσία μια που έχει πολλούς φίλους gay και έχει φαίνεται απομυθοποιηθεί το πράγμα.)
Αλήθεια μήπως γνωρίζεις κανένα non Yaoi που να μην είναι εντελώς πλατωνικό; Κάτι σαν κι αυτά που βλέπουμε αλλά με άντρα-γυναίκα; Είπα μήπως την προσηλυτίσω στα anime.:Blissfull:
Dec 24 2008 02:19
iristella → Nighteyes
Χαιρομαι πραγματικά που σου άρεσε η σειρά! Και εμένα ήταν από τα πρώτα anime του είδους που παρακολούθησα (αυτό και το Loveless δλδ). Και έχω πορωθεί πολύ από το πόσο ρομαντικό και το πόσο αστείο είναι. Ναι το censorship ενίοτε είναι παρατραβηγμένο αλλά να σου πω την αλήθεια δεν με ενοχλεί τόσο (με εξαίρεση δυο συγκεκριμένες σκηνές όπου έπαιζε ρόλο το τι λεγόταν εκείνη την στιγμή). Διάβασε και το manga όπου είναι όλα uncensored (τεράστια διαφορά με την animated version σε αυτόν τον τομέα) και έχει και κάποια κομμάτια τα οποία ακόμη δεν έχουν μεταφερθεί στο anime.
Ελπίζω να πάμε και σε τρίτη season. Μου αρέσει πάρα πολύ σαν σειρά και για να είμαι και ειλικρινής δεν έχω ευχαριστηθεί καθόλου το τρίτο ζευγάρι. Θέλω να τους δω πιο πολύ.
Dec 24 2008 00:32
iristella → kazmir
Eλα Kazmir, ναι χτες μου εφτασε η ειδοποιηση και αύριο πάω να τα παραλάβω από το ταχυδρομείο... Ολα καλά!!! ^^
Dec 24 2008 00:26
kazmir → iristella
Χεϊ γεια σου iristella!! Έφτασαν τα DVD τησ αλυσίδας με Wolf Rain κλπ?
Dec 23 2008 00:18
Nighteyes → iristella
Ευχαριστώ για το Junjou Romantica. Μου άρεσε πολύ. (Αν ήταν και unsensored θα ήταν βέβαια καλύτερα...:twisted:)
Αν δεν μου το είχες προτείνει δεν ξέρω αν θα το έβλεπα και πότε. (Για κάποιο λόγο μου είχε μπει η ιδέα ότι θα είναι βαρετό.) Τελειώνει όμως όπου να ναι.:cry5:
Dec 22 2008 19:53
iristella → GeRi
Nαι καλέ σε θυμάμαι φατσικά. Εννοούσα ότι δεν έτυχε να μιλήσουμε. Yeap σωστά θυμασαι
Dec 21 2008 03:27
GeRi → iristella
βασικα με ειδες....ειμουν διπλα σου....το παιδι με τη ροζ μπλουζα.....Ειρηνη δεν σε ειπαμε??
Dec 21 2008 03:15
amaya3 → iristella
always glad to feed another fangirl :33 εγώ όταν το διάβασα δεν είχε γράψει ακόμα σχόλια,τρέχω να τα δω!η συγκεκριμένη κοπέλα έχει τεράστιο κόλλημα με το VK οπότε κράτα το link και τσέκαρε το LJ της για releases~Kαταdownιάστικα(<-language fusion ftw) με τις εξελίξεις αλλά το nosebleed με κρατάει ώστε να μην πέσω σε κατάθλιψη xD tentacle yaoi doujinshi??*imagination starts to rage*
Dec 21 2008 01:07
iristella → amaya3
Τα σωστά και τα δίκαια να λέγονται... Και ένα από αυτά είναι ότι με έκανες πολύ χαρούμενη με το link...
χεχε Ασε ρε συ... Και εγω δεν ηξερα τι να πρωτοκανω οταν το διάβαζα το Chapter. Από την μία έκλαιγα με τις εξελίξεις γιατί τον λυπήθηκε η ψυχή μου τον Zero, και από την άλλη να έχω πεθάνει στα γέλια με τα σχόλια της τύπισσας. Ιδίως με την ιδέα για VK tentacle yaoi doujinshi είχα πεθάνει:hahaha::hahaha::hahaha:
Dec 21 2008 00:56
amaya3 → iristella
"καταρχάς ένα μεγάλο ευχαριστώ στην amaya3"
^sounds like a speech given when u've received an award XD u're very welcome~σκεφτόμουν έτσι κι αλλιώς να κάνω edit το post μου και να προσθέσω το link~^^(στo γράφω εδώ για να μη σπαμάρω στο thread) and now i'll go cry in my corner>.<
Dec 21 2008 00:48

This status update has reached the maximum number of replies allowed