Community Status Updates
iristella → Zoro
Nαι ήταν λίγο περίεργη γι αυτο την άλλαξα...... Have a nice shitday!!!! kisses >x<..... (and curses)
Dec 02 2008 16:16
Zoro → iristella
Έχω εργαστήριο....και πάνω που πάω να φύγω μπαίνεις εσύ και ξεκινάς το πόστου...ποιός ξέρει τι θα βρω μόλις γυρίσω σε μερικές ώρες...you just made my shitday,arigato:smokingg:
Τα λέμε αργότερα και...μην το παρακάνεις:roar:
Α,και btw για την πρώτη εικόνα στο gif me up ένα έχω να σου πω...hentaiiiiiii xDDD
Dec 02 2008 16:12
The Pirate King → iristella
Sorry gia thn parablepsi mou, kati eixe pathei to site kai den mporousa na mpw mexri prin apo ligo kai gi'auto den to eixa diorthwsei... alla den exei simasia, kapoios eixe kanei hdh edit to post mou!
Dec 01 2008 20:24
Zoro → iristella
I only say...I'll fix the situation...place your trust in me:tensai:
Dec 01 2008 06:27
iristella → Zoro
Σου εύχομαι τα καλύτερα ^^.............Και με γειά τα καινούρια μυαλά..... Στην επόμενη αλλάγη να μας κεράσεις όλους σαλέπι για να το γιορτάσουμε....
Dec 01 2008 05:48
Zoro → iristella
It was a mistake I made and I apologised many times...I wanted to fix it if you gave me some time,but you just made it impossible...ok then,rei from now on...it was nice knowing you ^_^
Dec 01 2008 04:54
iristella → The Pirate King
Καλησπέρα.....Sorry για την ενόχληση αλλα βάλε spoiler tag σε[URL="http://www.anime.gr/forums/261692-post5.html"] αυτό[/URL] σου το ποστ σε παρακαλώ.... Δεν το έχουν δει/διαβάσει όλοι το manga μέχρι τέλους η μέχρι την μέση για να γίνω λίγο πιο σαφής για το σημείο που πρέπει να βαλεις σε spoiler.....:byejg9:
Dec 01 2008 04:42
iristella → Zoro
Επαγγελματική αλληλεγγυη 0 βλέπω....... Καλάααααααααααα................. Αυτά τα βλέπουν τα ayakashi........
Όταν θα σε κυνηγάει κανένα αφηνιασμένο Bake neko ( έχω ένα πρόχειρο) να δώ ποιος θα βρει τa Katachi, Μakoto, Kotowari Και θα σε ξελασπώσει......
Και να δω όταν θα δίνεις εξετάσεις βοτανολογία από ποια ανώτερη δυναμη θα ζητάς επιφοίτηση...... :nosey::nosey::nosey:
Dec 01 2008 04:13
iristella → Carnival Of Rust
Mια χαρούλα εσυ?Λίγο αρρωστούλα ειμαι αλλα κατά τ αλλα όλα καλα.....
Nov 30 2008 18:55
Seirios → iristella
κοιτα...σαν να έχεις κάτι παραπάνω...εδιαφέρουσα προσφορά...αν η μονο δεν σκεφτεί κάτι νομίζω ότι υπερτερεις...
αχαχαχαχαχαχαχα
Nov 30 2008 07:19
iristella → Melkor
Xρόνια σου πολλά!! Σου εύχομαι ότι επιθυμείς... Να τα χιλιάσεις και πάντα με υγεία πρόοδο και κάθε είδους ευτυχία!!!
[IMG]http://i297.photobucket.com/albums/mm220/AnnaMollyMadison/Cake/iceboxcake.jpg[/IMG]
Nov 30 2008 02:36

This status update has reached the maximum number of replies allowed