Community Status Updates
amaya3 → iristella
sorry που άργησα να απαντήσω αλλά μετά από τέτοιο chapter έμεινα να αρμενίζω κάπως XD here's the linky,enjoy!^^
[url=http://sagakure.livejournal.com/300552.html#cutid1]sagakure: Vampire Knight chapter 46 - Scanlated in English. :D[/url]
Dec 20 2008 22:14
iristella → amaya3
Amaya san μήπως έχεις link για το Chapter 46 από vampire knight?
Dec 20 2008 21:52
iristella → tsintori
Iδεα δεν έχω να σου πω την μαύρη αλήθεια.... Προχτες που πήγα πάντως στην θέση της ήταν.
Dec 20 2008 20:21
iristella → red pyramid
hehe thanks for the advice θα τα ξεκινήσω το συντομότερο δυνατό!!! Για το ποστ μην ανησυχεις.. Blame the internet και το απρόσωπο του γραπτου λογου.
Dec 20 2008 05:39
iristella → GeRi
Τhanks for the friend request!! Δεν σε είδα πολύ απόψε ελπίζω να τα πούμε και σε άλλη συνάντηση though!
Dec 20 2008 05:38
red pyramid → iristella
Enzai was crap indeed :P
Εννοείται πως κάνω πλάκα και μην το δείς. Εγώ έκανα το λάθος, γελάω για να ξεπεράσω το πόνο αλλά δεν σημαίνει πως πρέπει να πέσεις στο στόμα του λύκου :P
Θα πρότεινα το Zetsuai & Bronze, ρομάντζο, αν και οι γνώμες είναι αρκετά διαφορετικές απο άτομο σε άτομο ( η Katan το θεωρεί γέλείο εγώ αρκετά συμπαθητικό). Απο όσο θυμάμαι δεν έχει και πολύ σκληρές σκηνές. Αν θές shonenai και δεν έχεις ξεκινήσει Kyo Kara Maoh απλά τρέχα. Στην αρχή το μισούσα κανονικότατα αλλά όσο πάει τόσο πιο θεικό γίνεται.
And again I apologise for the post. Really, I am not evil, just have no sense of humor :P
Dec 20 2008 04:05
iristella → red pyramid
Kαι το Enzai μου εχει μεινει αξέχαστο (και μάλιστα μόνο με 1 λεπτο viewing - aka playability check------> disturbing scenes-----> drop and delete) αλλά δεν ήταν για καλό.....:hahaha::hahaha::hahaha:... Για απόψε δεν με κόβω να το βλέπω. Θα το κρατήσω αρκετά στο Pc και ελπίζω να βρω το θάρρος κάποια στιγμή να το δω. Πες μου μόνο ότι δεν έχει tentacles μέσα (past trauma:uhh:).....
Πάντως αν έχεις κανά καλό σε υπόθεση, ελαφρύ (με έμφαση στο ελαφρύ) να μου προτείνεις θα ημουν υπόχρεη. :wooi2:
Dec 20 2008 03:59
red pyramid → iristella
me??? evil??? :( :( :(
Μα πρέπει να το δείς, ειλικρινά είναι μοναδική εμπειρία, θα σου μείνει ''αξέχαστο'' :P :P :P Αφού έκανες και το κόπο και το κατέβασες :P
Anyway, πως μπορώ να επανορθώσω? πές μου αν είναι γιατί αλλιώς θα το 'χω βάρος στη συνείδηση μου, δεύτερη φορά που σε καίω πρέπει να 'ναι, ύστερα απο το sensitive pronograph. :P
Dec 20 2008 03:06
iristella → red pyramid
ρε pyramid kun.... Παραλίγο να με κάψεις με αυτά που πόσταρες στο Yaoi thread... Δεν κατάλαβα ότι ήταν ειρωνικό το σχόλιο και πήγα το απόγευμα και το κατέβασα το Legend of blue wolves και ετοιμαζόμουν να το δω τωρα.... Στο τσακ ημουν πριν διαβάσω την απάντηση σου στο thread.
You are evil......
Dec 20 2008 02:59
Adventurer → iristella
Καλυτερα να βλεπεις πουλακια παρα ροζ ελεφαντες οπως εγω χθες που τα ειχα πιει :hahaha:
Dec 18 2008 02:11
iristella → Adventurer
Sumimasen adventurer san in that case........ Δεν ξέρω τα μάτια μου κάνουν πουλάκια σήμερα...
Dec 18 2008 02:04
Adventurer → iristella
Βασικα το εβαλα εξ'αρχης, αλλα ευχαριστω που μας προσεχεις Iristella-chan :)
Dec 18 2008 02:03
Anelis → iristella
iri chan ξέχασες να ψηφίσεις νέο χαρακτήρα στο [B]The Heal/Hurt Game[/B]
Dec 18 2008 00:30

This status update has reached the maximum number of replies allowed