Community Status Updates
iristella → Nighteyes
Χαχα απιστευτη η κοπέλα!!! Από μικρή φάνηκε δηλαδή προς τα που κλίνει... Κοιτα γενικά από ότι έχω δει γύρω μου δεν είναι οι ταινίες αυτές που παίζουν τόσο ρόλο στην διαπαιδαγώγηση ενός παιδιού (αλλιώς εγώ και οι κολλητές μου θα ήμασταν για δαφνί καιρό τώρα). Ασε που πιστεύω ότι όπου να είναι θα σου πεταχτεί ο πιτσιρικος με κανα Berserk episode/ scanlation και θα σου δείχνει όλο καμάρι την νέα του ανακάλυψη.
Για τα Uchiha brothers δεν ξέρω μέχρι που έχεις φτάσει αλλά προσωπικά τα λατρεύω. Ιδίως τον Itachi. Και όχι μόνο εμφανισιακά αλλά μου αρέσουν πολύ και σαν χαρακτήρες στην σειρά... Πολύ καλά αποδοσμένοι και μελετημένοι και οι δύο.
Dec 29 2008 05:39
Nighteyes → iristella
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Καλά έκανες. Αυτόν τον έχουμε από κοντά. Που να δεις η αδερφή του, μεγάλη τώρα, από 9-10 χρονών πήγαινε στο σπίτι της φιλενάδας της και βλέπανε dvd. Μετά από καιρό μάθαμε ότι βλέπανε θρίλερ. Ότι τους ερχόταν πηγαίνανε και το παίρνανε και μεις δεν είχαμε ιδέα! Ευτυχώς που δεν έπαθε τίποτα.
Edit:
Μεταξύ μας, εμφανισιακά μ' αρέσουν και μένα οι Uchiha brothers.:hehe:
Dec 29 2008 05:14
iristella → Nighteyes
Καλά ναι σίγουρα τα παιδιά βλέπουν πολύ χειρότερα πράγματα από την ελληνική τηλεόραση αλλά και γενικότερα, απλά είπα να σε προειδοποιήσω σε περιπτωση που δεν το ήξερες...
Dec 29 2008 05:01
Nighteyes → iristella
Τα πρώτα επεισόδια του έχω βάλει. Μέχρι να βγουν τα άλλα στα ελληνικά ποιος ξέρει πόσο θα χει γίνει. Εξάλλου κυρίως τα βλέπουμε μαζί και του εξηγώ αν δείξει τίποτα περίεργο. Άσε που πλέον τα παιδιά βλέπουν πολύ χειρότερα. Αν δεις στο imdb το έχει σαν pg σε κάποιες χώρες που σημαίνει επιθυμητή η γονική συναίνεση ή άνω των 12 σε κάποιες άλλες, όπως δηλαδή τα περισσότερα προγράμματα που δείχνει στη τηλεόραση σήμερα. Στην Ιαπωνία δε το έχουν ως U που θα πεί ότι επιτρέπεται για όλους.
Dec 29 2008 04:55
iristella → Nighteyes
Νighteyes san αναφορικά με το Naruto vs sasuke thread...το Naruto ΔΕΝ απευθύνεται σε άτομα προεφηβικής ηλικίας. Εχει αρκετό αίμα και βία και ακόμη και ψυχολογικά κάποιες φορές παρουσιάζει αρκετά σκληρές καταστάσεις. Με άλλα λόγια αν το προορίζεις όντως για 11χρονο παιδί με το σκεπτικό ότιπερνά θετικά μηνύματα καλό ίσως θα είναι να κοιτάξεις για κάτι άλλο. Στο λέω τώρα γιατί αργότερα γίνεται αρκετά πιο σκοτεινό και βίαιο οπότε καλό είναι να το έχεις υπόψην σου....
Dec 29 2008 04:28
iristella → Sunabouzu
Τhanks για την βοήθεια όντως κάτι πρέπει να έπαιζε με το μέγεθος του gif...Το μίκρυνα και όλα μια χαρά ^^!
Dec 29 2008 02:13
iristella → Erisadesu
Εri-chaaan!!!! [B][COLOR=Red]Χ[COLOR=SeaGreen]Ρ[/COLOR][/COLOR][COLOR=Red]Ο[COLOR=SeaGreen]Ν[/COLOR]Ι[COLOR=SeaGreen]Α [/COLOR][/COLOR][COLOR=SeaGreen][COLOR=Red]Π[/COLOR]Ο[/COLOR][COLOR=Red]Λ[/COLOR][COLOR=SeaGreen]Λ[/COLOR][COLOR=Red]Α[/COLOR][/B] [B][COLOR=Red]![COLOR=SeaGreen]![/COLOR]![/COLOR][/B] Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!Σου εύχομαι τα καλύτερα, να περάσεις τρελές και φανταστικές γιορτές και μια αξέχαστη πρωτοχρονιά! Πάντα με υγεία αγάπη και ευτυχία!!!
Δεν σε ξέχασα ρε συ, απλά τρέχω σαν την παλαβή αυτές τις μέρες και κάθομαι ελάχιστα στο pc. Btw ωραίο θέμα αυτό με τις μαντίλες!!! Κisses >x<
Dec 29 2008 01:59
Erisadesu → iristella
εμένα παλιοκόριτσο χρόνια πολλά δεν μου είπες :)
αλλά έτσι είσαι πείρες αυτό που ήθελες και τώρα με πετάς σαν στημένη λεμονόκουπα
κακούργα.
Χρόνια Πολλά μικρή Ότι επιθυμείς.
Dec 28 2008 21:19
Sunabouzu → iristella
γεια χαρα και χρονια πολλα και σε σενα^^
για το animated gif στο pic δεν ξερω τι να σου πω
το δικο μου το εβαλα οταν εφτιαξα το profile και απο τοτε δεν το χω πειραξει
ισως το δικο σου να εχει μεγαλυτερο μεγεθος απο οσο επιτεπεται, ή μπορει να εχει καποιο προβλημα στην κατασκευη του
δεν αποκλειεται ομως να φταινε και τα upgrade που εγιναν στο forum και να μην μπορεις πια να ανεβασεις animated pics
edit τωρα που τη βλεπω η εικονα σου κινειται μια χαρα :)
Dec 28 2008 10:14
digitaltracker → iristella
Ναι ναι irini-mimi ολα καλα! Σου ευχομαι και γω παντα υγεια και ο καινουριος χρονος να σου φερει ο,τι επιθυμεις.
Dec 27 2008 22:15
iristella → Sunabouzu
Καλησπερα και χρόνια πολλά! Συγγνώμη για την ενόχληση αλλά αναρωτιόμουν πως κατάφερες και έβαλες animated gif για profile pic. Θέλω και εγώ να βάλω ενα αλλά μου κολλάει στο πρώτο καρε.
Dec 27 2008 22:14
iristella → digitaltracker
Νiiiiiiiiiiiiii-niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Μerry Christmas!!!
Σου εύχομαι να είσαι πάντα καλά με υγεία και ότι άλλο επιθυμείς! Να περάσεις καλή πρωτοχρονιά και να πραγματοποιηθεί κάθε σου ευχή.
Καλά ειμαι ... Και εγώ τρεξίματα έχω αυτές τις μέρες και δεν πολυμπαινω. Εσυ όλα καλα?
Dec 27 2008 22:05
iristella → Anelis
Χρονια πολλά Anelis san!!! Εύχομαι ευτυχισμένες γιορτές και καλή πρωτοχρονιά! Υγεία αγάπη και ευτυχία!
Dec 27 2008 22:00
digitaltracker → iristella
miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii-miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!
Tι κανεις? καλα εισαι?
Δεν εμπαινα και πολυ internet στις γιορτες και χαθηκαμε!
Dec 27 2008 16:00

This status update has reached the maximum number of replies allowed