Community Status Updates
iristella → Namida
Καλή χρονιά φώτη μου!!! Τι τέλεια η εικόνα που μου έβαλες!!!! Eυχομαι ο νέος χρόνος να σου φέρει υγεία αγάπη ευτυχία και ότι άλλο επιθυμείς!!! (btw i just caught my breath, σου απάνταω και στο άλλο που μου έλεγες σε λίγο)
Jan 02 2009 18:03
iristella → digitaltracker
Kαλη χρονιά niiii niiiiiiii...... Εύχομαι και σε σένα ότι καλύτερο με την νέα χρονια και όλες σου οι ευχές να πραγματοποιηθούν! Να είσαι καλά και ευτυχισμένος!
Jan 02 2009 17:59
Raven Princess → iristella
Χρονια πολλα και ευτυχισμενο το 2009 με ακομα περισσοτερα ανιμε!!!!^__^
Jan 02 2009 12:40
mihalakis21 → iristella
χρονια πολλα και καλη χρονια γεματη υγεια, αγαπη και ευτηχεια :)
Jan 01 2009 22:55
animeotaku07 → iristella
βλεπω πως σας αρεσει το okhami ^^ αμα σας αρεσουν τους λυκους, μια φιλι μου τα ζωγραφιζει :] tsukiohkami.deviantart.com; η ohkami or okhami ειναι.
Βρηκα το προβλημα: χρεαζοταν να αλλαξω την γλωσσα του PC και μετα απο ελλ. στα αγγ. κανω alt+shift ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΟ :D
Jan 01 2009 22:49
iristella → Kurisu
Περιμένω τα στοιχεία σου για την αλυσίδα με Wolfs Rain, Ghost Hunt, xxxholic της Camus.....
Jan 01 2009 21:58
iristella → animeotaku07
Hello Και καλωσήρθες στο anime.gr.Καλή χρονιά και ότι επιθυμείς...Δεν επιτρέπονται τα greeklish στο forum οπότε θα πρέπει να γράφεις με ελληνικά.. Επιπλέον καλό είναι να μην ανοίγεις thread για anime τα οποία ήδη υπάρχουν.. Για να κατατοπιστείς καλύτερα πέρνα και από [URL="http://www.anime.gr/forums/%CA%E1%ED%FC%ED%E5%F2-%EA%E1%E9-%C1%ED%E1%EA%EF%E9%ED%FE%F3%E5%E9%F2/918-%CA%C1%CD%CF%CD%C5%D3-%CB%C5%C9%D4%CF%D5%D1%C3%C9%C1%D3-%D4%CF%D5-forum.html"]εδω[/URL] .... Ι hope you have fun.... ^^
Εdit.... Το Pc σου πρέπει να είναι το μόνο το οποίο δεν δέχεται την αλλαγή γλωσσας μέσω Alt+shift o.O (ξαναδοκίμασε μάλλον δεν κανεις κάτι σωστά)... Anw εναλλακτικά δοκίμασε να αλλάξεις γλώσσα από την ένδειξη EN/GR στην task bar (δίπλα από την γλώσσα). Επιπλέον προσπάθησε να μην βγάινεις εκτος θέματος στα threads ακόμα και αν τα έχεις φτιάξει εσυ (καλα αυτό που έκανες πήγαινε για lock αλλά γενικά μιλάω)... Καλή συνέχεια....
Jan 01 2009 21:43
Namida → iristella
[IMG]http://img78.imageshack.us/img78/5631/giairiex9.gif[/IMG]
Καλή χρονιά!
Jan 01 2009 18:05
digitaltracker → iristella
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ miiii-miiii! Σου ευχομαι ο καινουριος χρονος να σου εκπληρωσει ολες τις επιθυμιες! Και παντα με υγεια!
Jan 01 2009 13:09
iristella → Franklin
Franklin Swan χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος. Ότι ποθείς σου εύχομαι και να είσαι πάντα καλά!
Jan 01 2009 06:25
Seirios → iristella
χαχαχαχα
στην προκειμένη περίπτωση τα πλοκάμια πονάνε λιγότερο από την γιούκι! χίλιες φορές με τα πλοκάμια παρά με την άλλη....
τέσπα ρε κοριτσάκι. πάω να την πέσω. καλό βράδυ να έχεις και καλή ξεκούραση, όνοιρα γλυκά και πολλά άλλα...
μπι μπι!
Jan 01 2009 05:46
Seirios → iristella
έχω δει πολλά άνιμες με ανοιχτό τέλος και ομολογώ ότι συγκεκριμένο μπροστά τους ήτα πλήρες που λέει ο λόγος...
και πραγματικά τέτοια τέλοι μου αρέσουν πολύ...
θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσει και το άνιμε...αν και δεν το κόβω γιατί είχε πολλά στοιχεία κλεισίματος..
Jan 01 2009 05:15
red pyramid → iristella
Και σε εσένα ιρι, υγεία, ευτηχεία, αγάπη και ότι άλλο επιθυμείς :) Πάντα και μόνο τα καλύτερα
Jan 01 2009 04:58
Seirios → iristella
α! και δεν μας έδειξε και τον ιτσίζου...είναι σίγουρα το τέλος?
Jan 01 2009 04:58
Seirios → iristella
το είδα το επεισόδιο...(2 φορες)
σε κάποια σημεία μου άραισε πιο πολύ από το μάνγκα..και πιστεύω ότι ήταν ένα φοβερό τέλος...
πραγματικά δεν ξέρω αν τον μισώ ή αν τον λυπάμε μετά από αυτό...
Jan 01 2009 04:56

This status update has reached the maximum number of replies allowed