Community Status Updates
manuel → iristella
koita..exeis dikio oti antedrasa kapws asxhma sthn olh istoria...apla einai h deyterh fora pou as poume kapoios ''katakrinei'' auta pou lew kai kanw...kai den mou arese..den mporw na pw oti ec me katakrineis gi auto kai evala thn leksh se eisagwgika..apla ok...den perimena na exw allh tetoia antimetwphsh meta apo enan peristatiko pou egine tis proalles me enan allon...8a koitaksw na to stamathsw auto pou toso se enoxlei..alla diafwnw se kati...eipes na diamarthrh8eis...nomizw oti na diafwniseis h na peis thn gnwmh sou 8a htan h katallhlh ekfrash..tespa...euxaristw gia to endiaferon kai pali sugnwmh gia thn antidrash...elpizw na katalavaineis...
Jan 21 2009 22:44
Azathoth
→
iristella
tin alithia ipa iri-chan :D
apo eki ke pera den dexome kanenas na milai asxima i na tin lei i na kani otidiote asximo se kanenan filo mu. idika otan exi adiko o alos :P
tora entaksi, elpizo na katalaveni pos exi adiko se afti tin periptosi ^^
anyways you can count on me on these things <3
Jan 21 2009 22:12
iristella
→
Azathoth
Μy knight in his shining armor.....:wooi2::hahaha: Thanks for the moral support (you know where) and for your kind comments!
Jan 21 2009 22:03
iristella → manuel
Καταρχάς ηρέμησε λίγο γιατί ούτε στην είπα, ούτε το ποστ που είχα κάνει στο naruto manga thread πήγαινε [B]ειδικά και μόνο[/B] για σενα. Είπες κάτι στο thread του naruto μετά με το οποίο διαφωνούσα και αντί να απαντήσω εκεί που θα ήταν offtopic σου απάντησα στο προφίλ σου. Επίσης το ότι πήρα αρκετή ώρα για να σου γράψω με επιχειρήματα που ακριβώς διαφωνώ και να σου εξηγήσω την δική μου οπτική γωνία - με την οποία από ότι είδες πιθανόν αργότερα συμφώνησαν αρκετά άλλα μέλη - αντί να κάνω το πολύ απλό και εύκολο (αν και καθόλου σωστό imo) να σε τρολλάρω δείχνει ότι ίσα ίσα και δεν σε αντιμετωπίζω από κάποια υποθετική θέση ισχύος και αλάθητου αλλά αντίθετα ισότιμα και σου λέω κάτι με καλοπροαίρετη διάθεση.
Μοderator ή admin έχεις δίκιο ότι δεν είμαι και σίγουρα δεν φέρομαι ως τέτοιος. Από την στιγμή που όμως βλέπω ότι κάτι το οποίο δεν μου αρέσει πιστεύω ότι έχω το δικαίωμα να διαμαρτυρηθώ. Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι χρήστες μπορούν είτε να συμφωνήσουν είτε να διαφωνήσουν είτε μπορούν όπως είπες και εσύ να αγνοήσουν το ποστ μου. Το γεγονός όμως ότι στο naruto latest chapter thread άρχισαν τελευταία να σβήνονται ποστ θα έπρεπε να σε προιδεάζει και ότι τα μέλη της anime.gr team (μιας και πρώτος έκανες κουβέντα γι αυτά) είναι στα πρόθυρα να εξαντλήσουν την επιείκιά τους και αυτό αφορά τα ποστ πολλών και όχι μόνο τα δικά σου.
Συνοψίζοντας.... Ότι είπα δεν πήγαινε για σένα προσωπικά και με αφορμή κάποιο δικό σου ποστ συγκεκριμένα (ενδεχομένως να υπάρχουν αλλά όταν θα θελήσω να πω κάτι αυστηρά και μόνο για σένα θα το πω είτε στο προφίλ σου όπως τώρα είτε θα βάλω το όνομα σου από πάνω, πίστεψε με δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου). Το ότι εσύ τσίμπησες και θίχτηκες και απο πάνω ενώ δεν είπα κάτι προσβλητικό ή με αυστηρό τόνο μου δείχνει το ακριβώς αντίθετο από το " δεν 8εωρω οτι κανω κατι λαθος". In any case από αυτά που είπα μπορείς να κρατήσεις ότι θες δεν σου έβαλα το πιστόλι στον κρόταφο.
Jan 21 2009 21:47
manuel → iristella
ειναι η δευτερη φορα που καποιος μου την λεει στο συγκεκριμενο φορουμ...δυστυχως...και ουτε εχω προσβαλει ακνεναν ουτε λεω ασυναρτησιες περι καποιου θεματος...λεω απλα την γνωμη μου και κανω προβλεψεις γιατι μου αρεσει..και δεν ειμαι ο μονος...δεν ενοχλω κανεναν με αυτα που λεω και κανω..και αν καποιος κουραζεται να διαβασει τα ποστ μου και τον κουραζουν..τοτε..απλα ας μην τα διαβαζει..δεν τον αναγκαζει κανενας..και δεν κανω προβλεψεις απλα για να πψ σρο τελος ναι το ηξερα..η προβλεψεις ειναι και λιγο τυχη...μαζευοντας πληροφοριες και βγαζοντας καποια συμπερασματα..λεω την γνωμη μου πανω σε αυτα..προφανως ολο αυτο γινεται να φανταστω για το τελευταιο ποστ μου στο οποιο βρηκα τισημαινει η λεξη μελεε..και εβγαλα καποια συμπερασματα..δεν τα θεωρω προβλεψεις γιατι δεν ειμαι ουτε μαντης ουτε μαγος..εχω δει και εγω απο αλλους ασκοπα ποστς αλλα ποτε δεν πηγα να τους την πω γιατι δεν ειανι η δουλεια μου οπως αλλωστε και η δικη σου...αν καποιος αντμιν μου την ελεγε τοτε ναι θα το δεχομουν..αλλα τωρα δεν το δεχομαι γιατι δεν 8εωρω οτι κανω κατι λαθος..αν εσυ πιστευεις οτι αυτα που γραφω ειναι κουραστικα και ασκοπα..τοτε το μονο που μπορω να σου πω ειναι να μην τα διαβαζεις..δεν το λεω ουτε με την κακη εννοια ουτε θελω και εγω να σου την πω...απλα δεν μου αρεσει να κατηγορουμε για πραγματα που κανει ολος ο κοσμος..και να ειμαι εγω αυτος που τις ακουει..γιατι οπως σου ειπα και πριν..ειναι η δευτερη φορα που μου το κανουν..
Jan 21 2009 18:49
iristella → The Tragic Prince
Απλά lol...... ξεράθηκα στα γέλια όταν [URL="http://www.anime.gr/forums/278025-post21611.html"]το[/URL] είδα.... Η ομοιοκαταληξία και η παρομοίωση ήταν επικές......
Jan 21 2009 12:14
iristella → Nighteyes
Και εγώ είχα πει να μην ξαναμιλήσω στο συγκεκριμένο thread επειδή είχα καλυφθεί και από δικά σου ποστ και από άλλων παιδιών αλλά με το που το είδα το συγκεκριμένο δεν άντεξα. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!!:wooi2::wooi2::wooi2:
Jan 21 2009 00:43
Nighteyes → iristella
Μπράβο κοπέλα μου! Πρωτύτερα, είχα αποφασίσει να σταματήσω να ασχολούμαι με το θέμα αλλά εκεί που πήγα να ξανακυλήσω, είδα το ποστ σου. Άσε που εσύ τα είπες καλύτερα απ' ότι θα τα λεγα εγώ. Αυτό με την Αμερική μου τη ψιλοέδωσε αλλά είπα να μην ενδώσω στη πρόκληση.
Jan 21 2009 00:26
iristella → manuel
Για να μην spammarw το thread soυ απαντάω στο προφίλ σου. Tο να κάνει κάποιος μια πρόβλεψη μια δυο αντε τρεις φορές δεν είναι κάτι το κακό και ίσα ίσα είναι και λογικό. Από την στιγμή όμως που γίνεται ολόκληρη κουβέντα επί δεν ξέρω και εγώ πόσες σελίδες για το τί τεχνική πχ θα χρησιμοποιήσει ο Naruto για την οποία σημειωτέον δεν έχουμε κάποια ένδειξη, και το τι θα γίνει με τον Pain, αυτό νομίζω ότι δεν βοηθά ούτε την καλύτερη κατανόηση του κεφαλαίου και της σειράς γενικότερα ούτε να εξοικειωθεί κανείς καλύτερα με το κλίμα της. Ίσα ίσα επειδή ο καθένας ουσιαστικά λέει ότι θέλει χωρίς συγκεκριμένα στοιχεία και πολλές φορές βασισμένος και σε μη ακριβή γεγονότα αποπροσανατολίζει μπερδεύει και πάνω από όλα κουράζει.
Διαφορετική είναι η συζήτηση πάνω σε πράγματα τα οποία "έχουν ήδη γίνει" και οπου μπορεί ο καθένας να ανατρέξει και να λύσει την απορία του άλλου μελους η να κατανοήσει πράγματα που ενδεχομένως δεν είχε προσέξει πιο πριν. Σκέψου ότι ουσιαστικά μια τέτοια συζήτηση θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άλλους χρήστες στο μέλλον που πιθανόν να έχουν αυτή την απορία ενώ οι απλές προβλέψεις δεν εξυπηρετούν κάτι άλλο από το να μπορεί αυτός ο οποίος έκανε μια σωστή πρόβλεψη να πει "ναι το ήξερα"....
Jan 20 2009 23:11
Mad_Hatter → iristella
αφιερομενο εξαιρετικα :P
[url=http://www.youtube.com/watch?v=d3urT9K0gaE]YouTube - Itachi the Superstar[/url]
Jan 18 2009 13:28
Seirios → iristella
xaaxaxaxaxxaaxaxxaxaxaxa
ok ok tha to exw upopshn mou...alla den mou aresei to agkouri me kanenan apo tous 2 ropous
Jan 16 2009 07:55
iristella → Night Wizard Seal
Hey τι γίνεται?...... To avatar και η υπογραφή σου είναι τεράστια naruto manga spoilers. Καλό είναι να τα αλλάξεις καθότι ποστάρεις και στο Latest episode thread.....
Jan 16 2009 02:33
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
aaaah ξεχασα να σου πω, μια απο αυτες τις μερες θα ανεβασω στο θρεντ τους χαρακτηρες που εφτιαξα..καλα.. ενα θα σου πω.. ετοιμασου για τρελα nosebleeds.. πραγματικα εχω πετυχει τοσο πολυ εναν που λεω να τον πουλησω, να τον βαλουν σε ενα ανιμε να ανοιξει λιγο το ματι ολων των θηλυκων αυτου του κοσμου... αχ!!
Jan 15 2009 01:34

This status update has reached the maximum number of replies allowed