Jump to content


Community Status Updates


Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Εμ ο βήχας και οι συμπάθειες δεν κρύβονται πιου πιου σαν. XD (αναφέρομαι στην profile pic) Τι περίμενες να βάλω? καναν αποπροσανατολισμένο φωνακλα φυκιοκέφαλο? In any case ο Gaara ήταν νεκρός έκατσε λίγο να σιτέψει στα χέρια του Deidara και επανήλθε στην ζωή. Πως τα λέμε τα πλάσματα τα οποία κάνουν το ίδιο? ------> hinto... It starts with a Z Ο κουμπάρος τα σπάει. ¨Εχει αυτό το κακό ψυχρό και ανάποδο που με τραβάει (και με κάνει να θέλω να του τραβήξω και κανά φούσκο XD) Aν είχα τον Ιtachi αφενός παίζει να με σκοτωνε όταν θα καταλάβαινε ότι και εγώ το konoha το προτιμώ ερείπια. Και κατα δευτερον τι να τον κάνω τον κουνιάδο τον Sasuke? Στους Uchiha δεν πάς να παίξεις τετοιες τσατσιες. Αν σε πάρουν είδηση ή θα σε κάνουν μπάρμπεκιου με το amaterasu 'η θα σε βάλουν να παρακολουθείς την Misa να χαζογελάει για τις επόμενες 72 ώρες σερί (a fate worst than death and every other kind of torture)
Jan 14 2009 01:17
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

**nosebleeds**... Ti prof pic einai touti!!!!!!!
Jan 14 2009 00:39
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

μα ο Γκαρα δεν ειναι ουτε ημιτρελος (ηταν παλια τωρα ειναι αγνος) ουτε ζομπι.. Αλλα ηταν πολυ λολ αυτο π ειπες xD O Gaara δεν εμφανιζεται στο μανγκα γτ τον κραταω απασχολημενοεγω uhuhuhuh Eπισης ο κουμπαρος που διαλεξες... δεν μ'αρεσει ρε γμτ.. Ενω αν ειχες παρει ιτατσι θα ειχες κουνιαδο Σασκε... κι επειδη ο Σασορι ηταν φιλος του Ιτατσι.. Ε θα τα χες πιασει τα λεφτα σου.. και οικογενειακο σενσει θα ειχες τον κακασι..ο οποιος δεν εχει χασει επαφες με τον σενσει του τον Μινατο... Τι Λ μου λες τωρα...
Jan 13 2009 23:51
Photo

iristella → tsintori

Tι να κανω ρε Tsintori kun.....Αφου οι καλοί φεύγουν πάντα νέοι..... :P
Jan 13 2009 15:52
Photo

tsintori → iristella

Lol μόλις διάβασα το νεκρόφιλη έπεσα κάτω απ' τα γέλια.......
Jan 13 2009 15:44
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Lol ρε συ για την απαντηση στο Waifu/Husbando thread...... Εγώ είχα λόγο που διάλεξα L. O καλύτερος σύζυγος με τον καλύτερο κουμπάρο (βλ Raito).... Και μου αρέσει που με λες νεκρόφιλη ενώ διάλεξες το ημίτρελο zombie τον Gaara. Φαντάζεσαι να μην έχει πιάσει καλά το jutsu της Chiyo Και να του ξεκολλάνε διάφορα μέλη απο εδώ και απο εκεί? Λες γι αυτο να μην εμφανίζεται στο Manga:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:?
Jan 12 2009 01:02
Photo

Adventurer → iristella

Ευχαριστω για τις ευχες Iristella, και σε σενα ευχομαι μια τελεια ανιμενια χρονια :wooi2: Τοσο τελεια που να σου τη βαρεσει και να ανεβεις Θεσσαλονικη να σε γνωρισουμε και απο κοντα :orly:
Jan 09 2009 14:33
Photo

Namida → iristella

Σε ευχαριστώ πολύ Ειρήνη μου. Εύχομαι κάθε ευτυχία στην καινούρια σου ζωή με τον L!!!
Jan 08 2009 16:58
Photo

iristella → Namida

Χρόνια σου πολλά φώτη μου αν και λίγο καθυστερημένα!Να χαίρεσαι το ονοματάκι σου! Σου εύχομαι ότι επιθυμείς, υγεία ευτυχία και κάθε σου ευχή να πραγματοποιηθεί!
Jan 08 2009 15:39
Photo

iristella → Adventurer

Καλη χρονιά και ευτυχισμένο το 2009.,... Επισης χρόνια πολλά και για την γιορτή σου να χαίρεσαι το ονομα σου και να εισαι πάντα καλά και με υγεία!!!
Jan 08 2009 04:01
Photo

animeotaku07 → iristella

ok ase, to keyboard mou den douleuei swsta kai signomi gia ta Greeklish[[po po po =.="" prepei na to ftiaxo eh?]] parakalo ^^ euxomai na sou arese. exo kai ego deviantart alla tha sou steilo to link se PM :] bye.
Jan 02 2009 22:00
Photo

mihalakis21 → iristella

ευχαριστω πολυ :wooi2:
Jan 02 2009 18:44
Photo

iristella → Raven Princess

Eπίσης χαρουμενη η καινούρια χρονια με υγεία ευτυχία και ότι αλλο τραβάει η ψυχή σου!!!
Jan 02 2009 18:13
Photo

iristella → mihalakis21

Xρόνια πολλά και καλή χρονιά και σε σένα με υγεία πάνω από όλα και ότι άλλο επιθυμείς. Χρονια πολλά (αν και λίγο καθυστερημένα λόγω των ημερων) και για τα γενέθλια σου , να ζήσεις και να είσαι χιλιοχρονος. Καθε πρόοδο και επιτυχία να γνωρίσεις!!!
Jan 02 2009 18:10
Photo

iristella → animeotaku07

Τίποτα ρε συ! Ότι άλλο θέλεις μην διστάσεις να ρωτήσεις kk? Τhanks for the link too!!!
Jan 02 2009 18:05