Community Status Updates
red pyramid → iristella
Νταξ, ισχύει αλλά θαρρώ πως ο iason είχε ένα ολίγον τι πολύ....χμ.....masculine τρόπο να εκφράζει αυτή την ευαισθησία...
Junjou δεν το έχω δεί, δεν έχω βρεί ακόμη άνθρωπο να μου το δώσει, οπότε τζίφος :/
Γουέλ, θαρρώ πως πάνω κάτω συμφωνούμε οπότε το αφήνω εδώ
Όσο για το ps, χεχε, μάλλον πρέπει να ανακυρήξουμε την ίδρυση του ''yaoi cult'' του forum. XD το έχω ξαναπεί, πρέπει να μαζευτούμε να κάνουμε yaoi προβολή :P
Feb 18 2009 22:14
iristella → Tea-chan
Always a pleasure tea-chan! Το ξεκαθάρισα προχτές λίγο το thread και το θυμομουν ότι το είχες προβλέψει πρώτη..... ^^
Feb 18 2009 20:25
Tea-chan → iristella
Lol ρε συ με το σχόλιό σου στο Naruto manga thread! Μ'έκανες και γέλασα ξανά!:hahaha:
Feb 18 2009 20:06
Zauk-Lain-
→
iristella
οσο ειμαι μπροστα απο pc ειναι δυσκολο να ξεκουνησω..Δραμααααααααααα.....Ε σε λιγο θα αναγκαστω να παω για νερο οποτε θα το κλεισω το pc...Και για ολα αυτα την ευθυνη εχει το σπασμενο χερι...
Feb 18 2009 05:34
iristella
→
Zauk-Lain-
Τσούλα την ή σειρε την προς το κρεβάτι ρε συ... Έτσι δεν θα χρειαστεί να σηκωθείς,Εν ανάγκη ανέβασε τα πόδια σε γραφείο /καρέκλα /κεντρική /μονάδα pc (ότι σου βρίσκεται πρόχειρο) και κοιμήσου εκεί. See ? There is always a way XDDDD
Feb 18 2009 05:26
Zauk-Lain-
→
iristella
που να παω για υπνο?βαριεμε ακομα και να σηκωθω απο την καρεκλα.Δραμα η κατασταση Δραμααααα!
Feb 18 2009 05:22
iristella
→
Zauk-Lain-
Πουλάκι μου εσύ δεν πήγαινες για ύπνο??? Ακόμη ξύπνιο είσαι?
Feb 18 2009 05:20
iristella → red pyramid
Στην παρατήρηση σου στο "λεξικό thread (σου απαντάω εδώ γιατί εκεί θα βγούμε off topic) για ευαίσθητους seme στον ερωτικό τομέα να σου πω ότι κατά την γνώμη μου το Ai No Kusabi ήταν από τα πιο ισορροπημένα στον συγκεκριμένο τομέα. Γιατί παρουσίαζε ευαίσθητες πτυχές και των δύο.
Στο κάτω κάτω την "μεγάλη ζημια" συναισθηματικά ο Iason την έπαθε πράγμα που το σχολιάζει και ο Katze. Και συμπληρώνω και ότι στο Junjou Romantica έχουμε Nowaki και Akihiko Usami οι οποίοι σαν χαρακτήρες είναι πολύ πιο ευαίσθητοι από τους σχετικά "άνιωθους" Uke.
Φυσικά και υπάρχουν στερεότυπα δεν αντιλέγω και πολλά έχουν περάσει και στα παραπάνω, απλά κάποια anime ξεφεύγουν απο αυτά περισσότερο από κάποια άλλα.
PS είναι η ιδέα μου η κάθε φορά που θα συμπέσουμε, εγώ εσύ και η Nighteyes σε ένα thread θα κάνουμε την απαραίτητη yaoi/shounen ai tribute (ανεξαρτήτως τίτλου, εμείς θα τα καταφέρουμε να τα συνδυάσουμε και να είμαστε απολύτως on topic)? XDDDD
Feb 18 2009 00:47
Radagast → iristella
Anyway σε καλημερίζω. Καλή επιτυχία και με το μάθημα. Πάω να την πέσω. :)
Feb 17 2009 09:07
iristella → Serestrum
Δεν μου είπες τελικά... ΤΟ Ludwig Revolutions το τελείωσες? και αν ναι πως σου φάνηκε?
Feb 16 2009 14:02
Serestrum → iristella
[IMG]http://g.imagehost.org/0329/funny-pictures-orange-meh-cat.jpg[/IMG]
Feb 16 2009 12:19

This status update has reached the maximum number of replies allowed