Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristellaNighteyes

Συναδέλφισσα συγχαρητήρια και από εδώ! Όταν μπεις msn nudge me kk?
Sep 21 2009 16:22
Photo

Hazukiiristella

[IMG]http://images.icanhascheezburger.com/completestore/2009/4/5/128834253342299239.jpg[/IMG] Shame on ya, και έλεγα ότι διάβαζες για τη σχολή, εξαφανιστήκατε εσύ και ο ridelub -_- ?mystery?
Sep 21 2009 10:29
Photo

iristellaHazuki

I dont wake up before 8 o clock. I simply havent slept yet! :3333
Sep 21 2009 09:27
Photo

Hazukiiristella

Moaxaaxaxaaaxa, δε με πειράζει, απλά διατύπωσα τη μικρή αντίθεση που σε διακρίνει, καθιστώντας την έννοια αντισυμβατική απλά μη επιτρεπτή, διότι απλά ο συνδιασμός ξεπερνάει τα στενά όρια της. ps: Don't wake up before 8 o'clock =_=
Sep 21 2009 09:25
Photo

iristellaHazuki

Καλά βρε το yaoi fangirl nα καταλάβω ότι σε πείραξε και με λες ανώμαλη. Το Tekkaman Blade τι σου φταίει??? xDDDDDD
Sep 21 2009 08:45
Photo

iristella → GkLoc

Κοίτα σκηνές με τον Sasuke έχουμε πάρα πολλές και αν σκεφτούμε το τι μας περιμένει στο anime προβλέπονται ακόμη περισσότερες. Θα σου έλεγα καταρχάς να χρησιμοποίησεις και απο opening που υπάρχουν κάποιες τέλειες όπως και από την ταινία Bonds που ουσιαστικά ήταν "admire sasukes epicness and bastardness" xD. Πχ στο τελευταίο opening εκεί που έχει μια σύντομη μονομαχία με τον αδελφό του, και εννοείται την κλασσική σκηνή που φεύγει ο πιτσιρικάς Sasuke μέσα στην βροχή. T^T Eίμαι σίγουρη ότι θα σου βγεί τέλειο. (You do have a perfect subject to begin with so i have high expectations of you). Ganbatte ne?
Sep 21 2009 00:15
Photo

GkLoc → iristella

Xεχε μολις το τελειοσω αφιερωμενο σε σενα..... Πολυ καλη η ιδεα σου με αυτο στην βροχη,αμα εχεις και αλλες τετοιες ιδεες πεταξε μου τες,I need all the help I can get....^__^
Sep 20 2009 13:49
Photo

iristella → GkLoc

Sasuke tribute? HONTO?:OMG3: I m so happy i cant believe it!:awww: Go go go GK!:wooi2: Mε τέτοιο main subject είμαι σίγουρη ότι θα σου βγεί τέλειο (αν μπορείς χώσε και λίγο Itachi μέσα - you know the scene in the rain where he is tearing:lovulovu:). Cant wait to see it. :33333333333333333333 :riiight::riiight::riiight::riiight::riiight::riiight::riiight::riiight:
Sep 20 2009 13:46
Photo

GkLoc → iristella

Ναι και εγω σκεφτομουνα οτι χρησιμοποιωντας το δευτερο θα ειναι απλως ενα Sasuke tribute,αλλα μαρεσε τοσο πολυ το τραγουδι που δεν με νοιαζει ποια οσο και να μην παω τον χαρακτηρα,τελικα αποφασισα οτι θα χρησιμοποιησω το δευτερο και θα ειναι Sasuke tribute,θα το δουλεψω υπερβολικα πολυ αυτο το amv διοτι θελω να αποδειξω οτι εχω Skills και θα γινει πιστευω η καλυτερη δουλεια μου....anyways thanks για το help και θα σε ενημεροσω μολις το τελειοσω(σε κανα χρονο XD)
Sep 20 2009 13:39
Photo

iristella → GkLoc

Χμμ, δύσκολη επιλογή, I loved both songs. To So Far Away είναι φανταστικό τραγούδι (και ήδη μου είχε έρθει στο μυαλό μια σκηνή που είναι πιτσιρικια ο Naruto και ο Sasuke και πάει ο ένας να πιάσει το χέρι του άλλου-> αυτή αντιστραμμένη θα ταίριαζε ταμάμ) και πάει και στους δύο, ενώ το Far From Over αν και μελωδικότερο ελαφρώς (με όχι τόσο πολλές παύσεις που μπορούν να δυσκολεύουν την ροή των εικόνων) μου μοιάζει ότι επικεντρώνεται αποκλειστικά στην οπτική γωνία του Sasuke. Προσωπικά το δεύτερο το προτιμώ αλλά φαντάζομαι ότι δεν θες να κάνεις αποκλειστικό tribute στον Sasuke έτσι? ΧDDDDDDDDDDD
Sep 20 2009 13:34
Photo

GkLoc → iristella

Yo Iristella-san,θελω την βοηθεια σου.... Λοιπον θελω να φτιαξω ενα Sasuke-Naruto tribute χρησιμοποιωντας σκηνες και απο τους δυο κυκλους(ισως και απο manga να βαλω),anyway εχω κολλήσει σε δυο τραγουδια και δεν ξερω ποιο να βαλω,εσυ ποιο μου προτεινεις? Το ενα ειναι το [URL="http://www.youtube.com/watch?v=sM-Y-hUmwpA&feature=related"]Crossfade - So Far Away[/URL] και το αλλο [URL="http://www.youtube.com/watch?v=RcPIDTHX9dE"]Rev Theory - Far From Over[/URL] Και τα δυο τραγουδια παντως δενουν πολυ καλα με την "αλλαγή" του Sasuke
Sep 20 2009 13:21
Photo

DevilMayCry → iristella

:hi:Hi
Sep 20 2009 05:39
Photo

iristella → Matsu

Πρέπει να σας βγήκε λίγο η πίστη.... Ανυπομονώ να το διαβάσω(οh ze bishonenz) :awww:Προβλέπονται epic σκηνικά.:kill4u::kill4u::kill4u: Σε κάθε περίπτωση..... [CENTER][IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk206/iristella/Do_want_trollcat.jpg[/IMG] [SIZE=4][COLOR=Red] [/COLOR][/SIZE][LEFT][SIZE=4][COLOR=Red]EDIT: 2000th visit GET![/COLOR][/SIZE][I] (Μιας και ο Κenny έχει πάρει σβάρνα τα get στα thread εγώ κάνω στα profiles:hahaha:)[/I] [/LEFT] [/CENTER]
Sep 20 2009 03:47
Photo

Matsu → iristella

Ενα θα σου πω...αλλαξαμε σελιδοποιηση τελειως. Το σχεδιασαμε αυτη τη φορα ως κανονικο κομικ, με καρε διαφορων μεγεθων, σε σελιδες Α4 αντι για τα μικρα που ειχαμε μεχρι προτεινος, και βγηκε το κομικ με το αστρονομικο ποσο σελιδων (19 περιπου χωρις εξωφυλλα οπισθοφυλλα), και με περιπου 39 καταγεγραμμενα καρε..με καρε μεσα σε καρε, σχεδια εκτος καρε, μεγαλα καρε, μικρα καρε..της ποπης γινεται...η Μαρια η φουκαριαρα, ακομα μελανωνει..την δευτερα τελειωνει, τριτη θα κατσικωθω στον ξαδερφο μου για σκαναρισμα και φουσκες..λογικα τεταρτη πεμπτη θα το εχουμε ^_^ αλλα πολλα bishounen ρε παιδι μου..
Sep 20 2009 03:30
Photo

iristella → Matsu

Honto?????:OMG3: Cant wait to read!!!:wooi2::wooi2::wooi2:
Sep 20 2009 03:20