Community Status Updates
Kamen Tantei Zura → iristella
Βασικά, δεν το έχω τσεκάρει η ίδια, αλλά προς το παρόν το 9 έχει δυο σελίδες δικές του στην ελευθεροτυπία του Σαββάτου. Με το καλοκαίρι λένε ότι θα ξαναρχίσει να βγαίνει ως περιοδικό, μαζί πάλι με την εφημερίδα, με περισσότερες σελίδες.
Συγγνώμη, δεν το έχω αγοράσει ποτέ xD Ήθελα να το αγοράσω λόγω του διαγωνισμού που διεξάγεται. Η Βαγγελιώ μου είπε ότι μέχρι τις 24 πρέπει να παραδώσει το κόμικ, οπότε μετά το καλοκαίρι θα δείξουν τα έργα των παιδιών (γι' αυτό και οι πολλές σελίδες λογικά.)
Aug 22 2010 12:49
iristella → Kamen Tantei Zura
Επειδή έπεσε κάπου τυχαία το μάτι μου να σε ρωτήσω τι παίζει atm με το 9 και αν ξέρεις περιπου τι μέρες κυκλοφορεί? Θέλω λίγο να το τσεκάρω μετά από αρκετό καιρό και δεν ξέρω πότε να το πετύχω. Βtw λέει τίποτα ή μπα?
Aug 22 2010 10:20
johntheo95 → iristella
οκ και εγω αυτο εννοουσα meeting αναμεσα στα μελη του animegr
ευχαριστω:nod2:
Aug 21 2010 15:11
iristella → johntheo95
Not sure. Συνάντηση σε στυλ τριπλό Meeting Anime//gr Animeclipse Animeplanet δεν νομίζω αλλά είναι πολύ πιθανό να διοργανωθεί μικρότερης κλίμακας meeting αν υπάρχει η σχετική πρωτοβουλία από τα μέλη. Μην ξεχνάς να κοιτάς τις ανακοινώσεις σε περίπτωση που ανακοινωθεί κάποιο party.
Aug 21 2010 15:06
johntheo95 → iristella
να ρωτησω υπαρχει να περιπτωση να γινει ξανα συναντηση στην Θεσσαλονικη πριν τι νεο σχολικο ετος??:hmmm:
Aug 21 2010 15:02
iristella → Kenny
Tα γυαλιά ηλίου δεν πιάνονται? :P Anw δεν φταίω εγώ, ότι μου βγήκε έβαλα.:hihi2:
Kαι ναι είμαι η αφηρημάδα προσωποποιημένη:unlucky:
Aug 20 2010 02:05
Kenny → iristella
Πώς γίνεται ρε να είσαι meganekko χωρίς να φοράς γυαλιά; Σα να λέμε χωριάτικη χωρίς ντομάτα... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. :hahaha:
Άσε που στο meganekko σημείωσες 5 επιλογές, αλλά έγραψες 4 στο σκορ... you klutz! :hahaha:
Aug 20 2010 02:00
Jorg → iristella
Και τα καταφερες μια χαρα. ^^
Cute chibi Kanda and Lavi are cute and chibi. XD
Aug 19 2010 23:05
iristella → Tea-chan
Έχω και άλλα τέτοια. :3 όχι από Shinkai αλλά το ύφος παρομοιάζει αρκετά.
[youtube]MPY40KTFHlQ[/youtube]
[youtube]YNF6zH3pjDU[/youtube]
Aug 19 2010 21:45
Tea-chan → iristella
Να'σαι καλά για το βίντεο! Πολύ μου άρεσε. This was good for the soul. >w<
Aug 19 2010 21:34
Black Rock → iristella
καλά είσαι,και στο κάτω κάτω μια χαρά είναι το μπαρμπουνάκι. Κόκκινο κόκκινο και ζουμερό,το στομαχακι μου χοροπηδάει όταν το καταβροχθίζω.
Aug 19 2010 18:16
iristella → Black Rock
Βασικά τα κοιτάζαμε. Αυτό είναι το αστείο. XD Η επιτροπή του Next Top Model δεν έπιανε μία μπροστά μας.
Κοιτα τα άλλα δύο κοριτσόπουλα μαυρίσανε μια χαρά. Εγώ πήρα μόνο στις άκρες και πάλι ελαφρά. You know... Μπρατσάκια, ποδαράκια και λίγο στο μπούστο. Πάλι καλά δηλαδή γιατί πίστευα ότι θα έβγαινα miss μπαρμπούνι σε αυτές τις διακοπές.
Aug 19 2010 18:10

This status update has reached the maximum number of replies allowed