Jump to content

Community Status Updates

Photo

The Tragic Prince → Hanzo

Kanon is not furniture. He is the cake, so he is a lie
Dec 26 2010 16:56
Photo

Mad_Hatter → Hanzo

[IMG]http://i55.tinypic.com/dxd5ki.jpg[/IMG]
Dec 26 2010 01:13
Photo

Hanzo → Napster

Xε στο ειχα πει πως δεν ειναι σειρα για marathon.Take your time while enjoying it ^^ O Abe ναι και μενα στην αρχη ο καλυτερος μου ηταν.Τωρα τελευταια τον εχω συνηθισει βεβαια και μου προκαλει γελιο το ποσο σοβαρος και angsty ειναι συγκριτικα με τα υπολοιπα μελη της ομαδας αλλα ναι και αυτος ψυχουλα ειναι.Γενικοτερα δεν υπαρχει χαρακτηρας που να αντιπαθω σε αυτη την σειρα.Ειναι ολοι -ισως υπερβολικα- καλοι και likable :P Βεβαια για να δεις τους TOP tier θα πρεπει να περιμενεις μεχρι την δευτερη season.Απο οσους εχεις δει ως τωρα παντως,my vote's for Oda. Καλο baseball game προσφατο δυστηχως δεν εχω βρει.Βασικα το baseball stars 2 ειναι οτι καλυτερο εχω παιξει με το αθλημα.Απο κει και περα τα διαφορα αμερικανοειδη παραειναι χοντροκομμενα και buggy.Yπαρχει μεχρι και ενα oofuri game για το ds που συνδυαζει visual novel like διαλογο με baseball sequences.Kaλη εντυπωση μου ειχε αφησει αλλα φυσικα ηταν jp only oποτε δεν το συνεχισα.
Dec 20 2010 00:33
Photo

Napster → Hanzo

Τελικα θα το παω σιγα σιγα το Ookiku. Οχι πως δεν μου αρεσε, απλα δεν ειχα χρονο σημερα και ουτε τις αλλες μερες θα εχω τοσο. Εχουμε και λεμε, ειδα μεχρι το 6ο επεισοδιο. [spoiler]Αγαπημενος μεχρι τωρα ο Abe. Αυτο που μου αρεσει τοσο πολυ σε αυτο το anime μεχρι τωρα ειναι πως εξηγουν μερικα πραγματα για το Baseball + δεν μιλανε τοσο πολυ (κατι που γινετε στα περισσοτερα sports anime)[/spoiler] Πιστευω πως αυτη τη βδομαδα θα τα τελειωσω ολα (tv series, specials κτλ...) Κατι ασχετο. Υπαρχει κανα καλο παιχνιδι Baseball εκτος απο το Major League Baseball?
Dec 20 2010 00:05
Photo

MikamiTeru → Hanzo

Dude, απλα τρολλαραμε λιγακι. Ξερω ποιες ειναι οι καλες μπαντες. ;)
Dec 14 2010 00:02
Photo

Hanzo → Black Rock

Kaλα "ελευθερο" game με τπτ δεν το λες αλλα ναι τουλαχιστον δεν κολλας επειδη ξεχασες να πατησεις inspect σε ενα ανυπαρκτο αντικειμενο σε μια γωνια πχ.Αλλα απο κει και περα γινεται αισθητη η απουσια των trials και για μια ακομα φορα αναλωνεται τζαμπα χρονο στο να αποδεικνυεται obvious things."Officer Meekings did it" για δευτερη φορα ηταν too much :P Αlso,I miss Phoenix. Naι για το sequel του Genji αναφερομουν με το chess logic (uminekolol).To crossover με τον Layton το περιμενω επισης. Ενα αλλο καλο για DS που πιθανοτατα θα ξερεις ειναι το Nine hours,nine persons,nine doors.Good stuff.
Dec 12 2010 23:47
Photo

Black Rock → Hanzo

το προτίμησα κατά πολύ περισσότερο από το GS γιατί είναι λιγάκι πιό ελέυθερο και έχει μερικά καινούργια κολπάκια. Το GK 2 ξέρω από καιρό οτι θα βγεί όπως και το GS VS Professor Layton. Μάλλον ένα από αυτά τα δύο θα εννοείς
Dec 12 2010 23:35
Photo

LethalMike → Hanzo

μπες msn ;)
Dec 12 2010 23:28
Photo

Hanzo → Black Rock

Υou won't rest until you've inspected every suspicious looking nook n cranny δηλαδη? xD Καλουτσικο το Gyakuten Genji aλλα καποιες υποθεσεις (η τριτη και η τελευταια πχ) kinda dragged. Kaτα τα αλλα,oμορφα sprites,μουσικη απο Iwadare και καποιοι ωραιοι νεοι χαρακτηρες.Δεν με χαλασε αλλα Trials and Tribulations δεν ειναι.Aνακοινωθηκε και sequel btw.
Dec 12 2010 23:22
Photo

Black Rock → Hanzo

παίζω το παιχνίδι τώρα οπότε είπα να το συνδυάσω λιγάκι
Dec 12 2010 23:17
Photo

Hanzo → Black Rock

Ωραιο σετακι. Πριν ειχες Akagi/Kaiji και τωρα gyakuten saiban.I have both xD Nice taste.
Dec 12 2010 22:46
Photo

Mad_Hatter → Hanzo

once again 108/108:8):
Dec 08 2010 21:12
Photo

Hanzo → Maya-chan

Nαι βασικα η αληθεια ειναι οτι τα γουστα μου σε χαρακτηρες συγκριτικα με αυτους που φαινεται να προτιμαει ο Ryukishi ειναι λιγο μερα με τη νυχτα αλλα ακομα και ετσι μου χαριζει εδω και εκει καποια ψηγματα awesomeness.Oπως πχ Krauss vs Goat-kun,μια απο τις καλυτερες σκηνες σε ολο το umineko κατ εμε.Death flags και αναλογα παρανοικα σκηνικα. Απλα νταξ θεωρω πως οι αντρες της οικογενειας (με εξαιρεση τον Kinzo) ειναι ψυχουλες συγκριτικα με τις γυναικες τους που ειναι ολες κομπλεξικες και προβληματικες οσο δεν παει xD Επισης δεν ανεφερα το πλεον κορυφαιο pairing Nanjo x Erika.Στο 8 θα αποδειχτει canon στανταρ.Πως νομιζεις αφαιρεθηκε στο ep.5 η Erika και εδωσε time gap στον culprit να ανεβει στο δωματιο των παιδιων.This level of reasoning is possible for Ηattori Hanzo. Aπο κει και περα το fighting game που ανακοινωθηκε προσφατα φαινεται μεν εντυπωσιακο ως προς τους μηχανισμους του αλλα το character list ειναι αθλιο.Come on Krauss used to take boxing lessons,Natsuhi has naginata experience,Rudolf is Jack Bauer,Eva has imba fighting skills and Rosa is...well...Musou Rosa... Mου χουν βαλει την Siesta εκει και την φειλ Eva Beatrice....Meh.
Dec 01 2010 23:37
Photo

Maya-chan → Hanzo

Όχι, δεν είναι ακριβώς δικαστήριο αυτή τη φορά. XD Πάντως θα βρεις λίγο από αυτό που ψάχνεις εκεί. Η Erika προσπαθεί να το παίξει Πουαρό και να βρει τα κρυμμένα μέσα στα κρυμμένα... αλλά δεν της βγαίνει. Πάντως αν κρίνω από τους χαρακτήρες που σου αρέσουν, βλέπω μια προτίμηση σε cool/manly dudes. Μάλλον σε αυτό ατύχησες στο Umineko. xD
Dec 01 2010 22:50
Photo

Hanzo → Maya-chan

Oχι δεν εχω δει καποιο trial ακομα xD Την Jessica δικαζουν αυτη την φορα?Πω με απογοητευει ακομα περισσοτερο η Erika.Τους πιο improbable culprits ξερω γω βαζει στο ματι.Oσο για την παλια Beato,well λαμβανει τετοια λατρεια απο το fandom και σπαταλιεται τοσο μεγαλο μερος της ιστοριας στις τσουντεριες της που δεν με τρελαινει κιολας.She is one of those "ok I guess" characters. I vote Okonogi for new main character and game master xD Kαι Godha φυσικα για πατερα της Maria xD Oσο για τον Rudolf τον θεωρω με διαφορα τον πιο μυστηριωδη χαρακτηρα σε ολο το umineko κατι που υποθετω γινεται επιτηδευμενα επειδη θα παιξει σημαντικο ρολο στην πορεια.Αντε να δουμε.
Dec 01 2010 20:09