Community Status Updates
Kenny → AnO!
Έχει στα Μάλλια, θα τους πω να σου στείλουν μία. Βέβαια το τι θα την κάνεις σε κρύο κλίμα είναι ένα άλλο θέμα. :hahaha:
Dec 20 2008 13:05
Kenny → AnO!
Στην ανατολική Κρήτη δεν έχουμε χασισοφυτείες. Έχουμε όμως πολλά κηπευτικά. :P
Dec 20 2008 12:45
AnO! → Kenny
καλε απο τον ομορφο και ζεστο νοτο εισαι? τα χαιρετισματα μου στις χασισοφυτειες!
Dec 20 2008 12:07
AnO! → Neuro
και αλλος καμμενος βραδιατικα εχει αποφασει να μην κατσει στον Μορφεα αλλα μπροστα στην οθονη του pc?
μηπως να το διαλυσουμε σιγα σιγα..?
Dec 20 2008 02:10
AnO! → miko-chin
100-150 euro τον μηνα,αλλα μην σε τρομαζει η τιμη,το αξιζει,θα κανετε μαθημα για σχεδιο-σεναριο-strip comics-photoshop
ειναι πολυ καλη φαση...
Dec 19 2008 19:32
AnO! → miko-chin
να σου πω,και εγω Ασβεστοχωρι μενω και κουβαλιεμαι στο εργαστηρι,η αποσταση δεν νομιζω να αποτελεσει προβλημα.Εξαλλου το τμημα των comics ειναι ερασιτεχνικο(αν και εχει πολυ ανεβασμενο επιπεδο) και τα μαθηματα γινονται καθε Σαββατο.
btw εχω και μια φιλη που ερχεται καθε Σαββατο απο Επανομη για να παρακουλουθηση το τμημα των comics.. και ειναι ακομη 1η λυκειου..
Dec 19 2008 14:37
miko-chin → AnO!
μωρέ το σκέφτομαι πολύ να πάω αλλά είναι και κέντρο(μένω δυτικές συνοικίες) και απο την άλλη δεν νομίζω να συνεχίσω μετά σπουδές πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο(ενώ θέλω πολύ).Ηθελα να πάω σχεδιαστής κόμικς στο Πανεπιστήμιο αλλά είναι 3ο πεδίο και δεν με βολεύει.
Dec 19 2008 14:29
AnO! → miko-chin
τιποτες,θα περασεις πολυ καλα εκει,το τμημα των comics εχει πολυ καλο κοσμο
εγω κανω προετοιμασια για Καλων Τεχνων σε αυτο το εργαστηριο..
Dec 19 2008 14:20
AnO!
→
Zauk-Lain-
λυπαμαι,αλλα δεν μπορω να σε βοηθησω..
τι μπορω να κανω? να αποκοψω λιγη απο την ψυχεδελεια του "ειναι" μου και να στην προσφερω αχνιστη σαν παρθενα θυσιασμενη στον βωμο καποιου παγανιστικου θεου?
μακαρι να μπορουσα να προσφερω λιγη απο την τρελα μου σε αυτον τον κοσμο θα ημασταν ολοι πιο ευτυχισμενοι...
Dec 19 2008 14:15

This status update has reached the maximum number of replies allowed