Jump to content

Community Status Updates

Photo

Glaurung → AnO!

κρίμα , πάντως άμα δεν σου άρεσε γιατί πήγες ? είναι πολύ υψηλές οι βάσεις στις σχολές που ήθελες να πας ? και τώρα που θες να περάσεις ? εγώ είμαι ένα ανώτερο ον ( και καλά ) που πάει 3η λυκείου
Dec 14 2008 20:04
Photo

AnO! → Glaurung

οχι ρε συ,αν ησουν ενοχλιτικος θα σε μπινελικιαζα:P θεωριτικη ειμαι...και το χω ηδη σκυλομετανιωσει,αλλα το συστημα δεν μου αφηνει αλλες επιλογες,αφου για να πας στις αλλες κατευθυνσεις και να σαι καλος πρεπει να εισαι ανωτερο ον... εσυ σε ποια κατευθυνση εισαι?
Dec 14 2008 16:48
Photo

Glaurung → AnO!

άμα έχεις τέτοια λόξα είσαι τυχερή , δεν υπάρχει τίποτα αρνητικό σε αυτό :P σε αυτή την ηλικία είναι μάλλον καλό να μεγαλοδείχνεις , σε παίρνουν πιο εύκολα στα σοβαρά όταν μιλάς . καλή επιτυχία στα μαθήματά σου τότε , τι κατεύθυνση είσαι ? ΥΣ. αν γίνομαι ενοχλητικός ή αδιάκριτος θα σε παρακαλούσα να το πεις , χωρίς καμία απολύτως παρεξήγηση :D
Dec 13 2008 15:08
Photo

AnO! → Glaurung

ωριμοτητα...ενταξει..δεν νομιζω,ακομα χαζο παιδι χαρα γεματο ειμαι,απλα σκεφτομαι μερικα πραγματα λιγο παραπανω,απο προσωπικη λοξα και μονο. Δευτερα λυκειου παω ακομη,απλως μεγαλοδειχνω(και δεν εχω αποφασισει αν αυτο ειναι κακο ή καλο..:P)
Dec 13 2008 14:35
Photo

Glaurung → AnO!

θα έπαιρνα όρκο ότι είσαι φοιτήτρια , και από την φωτογραφία και από τον τρόπο που μιλάς ! τότε και σε σένα μπράβο για την ωριμότητά σου , στις απόψεις σου και στην έκφρασή σου . 3 λυκείου ?
Dec 11 2008 21:49
Photo

AnO! → Glaurung

μαθητρια ακομη...
Dec 11 2008 19:14
Photo

AnO! → MitHuNa

[email]hagane108@hotmail.com[/email] add me baby!
Dec 11 2008 19:12
Photo

MitHuNa → AnO!

Ano mouu anooo mouu piga na se kanw fili mou k sto myspace (nai se kinigaw pantou) alla de m afhse gt den exw to mail sou leei!!! snif sniiiif
Dec 11 2008 10:27
Photo

Glaurung → AnO!

καλή σου μέρα να ρωτήσω κάτι , είσαι μαθήτρια ή φοιτήτρια ? :D
Dec 10 2008 18:54
Photo

AnO! → MitHuNa

καλα ειμαι αν και εχω πλακωθει με τους γονεις μου γιατι χθες πηγα για Soul Calimbur στο σπιτι του Γιαννη,ειχα κλειστο το κινητο μου,στο κεντρο γινοταν χαμος,και αυτοι κοντευαν να παθουν εγκεφαλικο... damn! η γκαντεμια με κυνηγαει...
Dec 08 2008 13:04
Photo

MitHuNa → AnO!

kala eimai gliko k omorfo koritsi mouuuuuu!!!! esuuu???
Dec 07 2008 22:06
Photo

Glaurung → AnO!

ευχαριστώ … αν και μακάρι να μην υπήρχε τέτοια αφορμή για να φανεί η όποια ωριμότητά μου Καλή σου μέρα και καλή σου εβδομάδα σου εύχομαι :(
Dec 07 2008 20:03
Photo

AnO! → MitHuNa

τι κανεις αγαπη μου? ευχαριστω για το request!
Dec 07 2008 16:40
Photo

AnO! → Glaurung

φιλε οντως το οτι εγινε ηταν εξοργιστικο και συνφωνω μαζι σου.. και μου κανει εντυπωσηπου ενα αγορι της ηλικιας σου εχει τοσο ωριμες αποψεις επι του θεματος..
Dec 07 2008 13:00
Photo

AnO! → noname

τιποτες! σε βρηκα μπροστα μου και κατι μεσα μου μου ειπε"κανε add"! αιωνες εχουμε να τα πουμε,και στο msn δεν μιλαμε καθολου..πως τα πας?
Dec 06 2008 00:40