Community Status Updates
AnO! → Franklin
τα σπαει ο τυπος... πηγα Αθηνα τις προαλλες και βρηκα τονους δουλειας του,αλλα ολα στα γαλλικα..Ξενεραααα... τι εχεις διαβασει απο αυτον?
Dec 02 2008 14:32
Zoro → AnO!
Κατάλαβα,σ'ευχαριστώ πολύ για τα info;)
Έχω και αδυναμία στις γαλλικές ταινίες γενικώς,από ευρωπαικό κινηματογράφο είναι όντως οι αγαπημένες μου(luc besson ftw!) και μιας και μ'άρεσαν πολύ τα σχεδιά του θα τον έχω υπόψην λοιπόν.
Arigato και πάλι ^_^
Nov 25 2008 02:32
AnO! → Zoro
δεν ειναι απο anime αλλα απο εναν γαλλοθρεμενο Σερβο κομιστα τον Enki Bilal.. το avatar ειναι απο το "Νikopol Trilogy" και το sign απο ενα album του που δεν εχω διαβασει ακομα. Δουλειες του μπορεις να βρεις σε διαφορα κομιξαδικα... Ο τυπος θεωρειται ενας απο τους κορυφαιους κομιστες στην γαλλικη sci-fi σκηνη( και εχουν και παραδοση στο sci-fi οι ατιμοι οι Γαλλοι) και στον προτεινω ανεπιφυλακτα,τα σεναρια του συμπληρωνουν την υπεροχη των σχεδιων του. Ελπιζω να σε κατατοπισα:)
Nov 24 2008 14:27
Zoro → AnO!
Να σε ρωτήσω,ava/sig από πιο anime είναι?:P
(είναι απλά awesome,γι αυτό ρωτάω;))
Nov 24 2008 05:08
AnO! → dragoness_crysta
τι κανεις? πως ηταν το ταξιδι σου πισω στην Αθηνα? Ελπιζω να περασες καλα μαζι μας!^^
Nov 15 2008 01:01
AnO! → Six Winged Angel
εδωσα μονο για Θεσσαλονικη και τα αποτελεσματα δεν εχουν βγει εκομη,ευχαριστω παντως:)
Oct 21 2008 13:15
Six Winged Angel → AnO!
Yeh, σήμερα πήγα και τα είδα μαζί με κάτι παιδιά από την σχολή ενώ τα κόλλαγαν στον τοίχο ;p
Εγώ δεν πέρασα, αλλά είχα δώσει στο έτσι για την εμπειρία (όμως έκανα και κάτι μαθήματα τον χειμώνα). Ελπίζω να σου' κατσε! ^^
Oct 20 2008 13:09
AnO! → Six Winged Angel
hey! Aυριο βγαινουν τα αποτελεσματα για την Καλων Τεχνων... με το καλο να μπουμε μεσα!^^
Oct 19 2008 17:01
Six Winged Angel → AnO!
Καλή επιτυχία στις εξετάσεις της ΑΣΚΤ! :kakashithumbup:
Εγώ έδωσα στο Α' γκρουπ Αθήνας, χαλαρά και μην αγχώνεσαι :drink:
Sep 18 2008 15:59
Anelis → AnO!
Hey Hagane!!! τι κανεις;
Δεν ηξερα οτι εισουνα ακαι εσυ εδω, πολυ χαιρομαι που σε βρισκω!
(εχω βρει και αλλους 5-6 απο το da εδω περα! )
Aug 16 2008 20:31

This status update has reached the maximum number of replies allowed